Friday Night



Kvällen har vi spenderat hos Roberts Mamma o Pappa och ätit smarrig mat!
William myste som aldrig förr och var på super bra humör. Det går såå fort i hans utveckling nu. Han börjar skjuta ifrån med benen så han hoppas liksom på rygg nu..hahaha..Förstod ni vad jag menade? När han ligger på rygg och har stöd nedanför fötterna så "skjuter" han liksom ifrån och hoppas på ryggen *Skrattar* Sen greppar han ordentligt bra nu och är mycket målmedveten med händerna och mycket mycket mer ; )

Just NU: William sover sött uppe på övervåningen i sängen. Alba ligger i bortre delen av soffan. Jag sitter under täcket med EN Smirnoff Ice i handen (första gången jag druckigt en sån sen förra sommaren) MUMS! Och Robert sitter här brevid och kikar på Idol (som den idoltönt han är) *Host*

I morgon ska jag få lite sovmorgon... ; ) Sen efter det hoppas jag på en fika på stan med Frida o Theo!!


Nu säger jag TREVLIG KVÄLL!
NJUT!



Kommentarer
Postat av: Carro

Jag har en ny blogg http://carolinmann.blogspot.com

2008-11-08 @ 00:28:16
URL: http://carolinmann.blogspot.com
Postat av: mli

Hur är det med alba egentligen? :/

2008-11-08 @ 15:47:52
URL: http://mlish.se
Postat av: Anna Lindström

Tror jag skrev det för några dagar sen i en kommentar :)..

Alba mår som hon alltid har mått, man ser liksom ingenting på henne och man märker ingenting, vi ringer och försöker "ligga på" veterinärena men dom är lite sega verkar det som...Har fortfarande inte fått något svar, men som sagt..Hon äter smärtstillande och verkar faktistk vara mycket gladare :)



2008-11-08 @ 16:03:42
URL: http://annamariejosephine.blogg.se/
Postat av: Frida

2-3 månader efter att Kira avlivades fick vi svar på proverna. Jag säger bara tack gode gud att hon verkligen hade myosit, som var en av anledningarna till att hon avlivades... Går ni till djurkliniken eller?

2008-11-09 @ 13:26:33
URL: http://fridelixen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback