idag åkte William pulka för fö

MMS

idag åkte William pulka för första gången, och han älskade det, som allt annat:) Nu väntas lite bad och lek på holiday club:) ha en mysig måndag!


Nu är vi i Åre och myser! I mo

MMS

Nu är vi i Åre och myser! I morgon ska vi åka pulka och bada på Holiday Club:) puss från oss


Sammanfattning.



Ja tänkte sammanfatta lite eftersom det var så länge sedan jag skrev. Julafton blev över förväntan, Alla som var här var mycket nöjda. Alla fick fina klappar och William var på strålande humör, likaså hans föräldrar.
Dagarna efteråt har vi träffat familjen samt vänner. Ätit mycket god mat och mått jätte bra.
Inatt sov vi ute i Svärföräldrarnas stuga i Skrängstabodarna och i dag har vi ÄNTLIGEN hämtat Williams nya vagn. Och gud så fin den var! Köpte även en åkpåse, en svar sådan. Blev verkligen jätte fint. Bild kommer senare.
William stor trivs i sin nya vagn för nu har han ju möjlighet att se hela vida världen ; )
Fick en ny telefon av hjärtat mitt i julklapp och har inte installerat programvaran så jag kan inte ladda upp bilder än men jag ska skärpa mig och göra det SNART! ; )

Som julklapp fick jag även en tid på JESS att klippa och färga som hjärtat bokat för ca 1 månad sedan. Så igår blev jag nyfärgad och nyklippt. Och eftersom jag alltid vill vara ljus till sommaren så börjar jag i tid nu. Gjorde lite slingor så nu är håret lite ljusare (inte mycket) men det är en bra grund att börja på till sen : )

Resterande av tiden i dag har gått till att tvätta och packa..packa packa packa..För i morgon drar vi till ÅRE!! Gud så skönt!
Kommer bli bästa Åre resen hittills! Världens bästa sällskap och Williams första resa :)



Nu ska jag packa lite till!
Om vi inte "hörs" innan, så GOTT NYTT ÅR allihopa! Ta hand om varandra!!


Nya telen min

Julafton!



För precis ett år sedan satt jag med min hand på min mage som sakta men säkert började växa. Fantiserade om hur nästa Jul skulle bli. Vad det var för en liten människa som bodde i min mage och som skulle komma till oss. Jag fantiserade om hur det skulle vara att vakna upp året senare på Julaftonsmorgonen och säga "God Jul mitt barn"

- Nu såhär ett år senare är lyckan total! Min lille prins var sötare än sötast i morse och både jag och R gick omkring och möööös!

Ville bara dela med mig av lite tankar.

Nu hoppas jag ni tar hand om varandra där ute och att ni får en Riktigt mysig Julafton med allt vad det innebär!!
Stor kram från Oss!!



Här går det undan minsann:-)

MMS

Här går det undan minsann:-)


Kul kul kul...


Skrev ett inlägg från mobilen igår kväll men eftersom blogg.se är västa segt så har det inte kommit upp än..ovanligt? Nej.
Hur som helst så är jag gipsad nu. Vart ju ingen snabbvisit på feelgood i går direkt, Läkaren där ville absolut röntga mig igen så jag blev uppskickad på röntgen. Där blev man sittade några timmar och efter det blev jag skickad till Ortoped akuten. Där efter många om o men och många många läkare tittat på mina plåtar upptäcker dom att jag typ..har en överrörlig led, Dom frågade om det fanns ledgångsreumatism i släkten..*suck* Mmm.. Detta kan kanske fixas med titanskruvad och nån platta..Har dessutom en inflammation i någon kapsel (?) som kan fixas med kortison sprutor eller operation. KUL!! Jag blev inte så klok på den korta informationen som jag fick, men jag ska tillbaka till nån specialist på Måndag morgon. Kanske förstår jag lite mer då? *suck...*


Nu har vi varit på middag hos svärföräldrarna och William sussar gott på övervåningen.
Så nu ska vi se klart The Dark Knight som vi började se i går..men R blev så trött ; )



Pöss

Okej här har ni min handled. Kul?

MMS

Okej här har ni min handled. Kul? Orkar inte rabbla upp alla fel dom hittade just nu, skriver i morgon! Som tröst ska jag nu vräka i mig 1kg godis till filmen The Dark Knight.


Underbara Fredag, Äntligen!



Vilken morgon!
Blev vöckt klockan 7 av mina 2 underbara killar! ;o) Den ena sötare än den andra men båda söta som socker!
William somnade om klockan 07:30 och lär nog sova nu i 2 timmar skulle jag tippa på. Ivanliga fall brukar jag passa på att sova dessa 2 timmar men i dag hinns inte det. Ska bara på Feelgood klockan 11:00 och träffa en läkare och efter det ska jag nog  på Stan och träffa Frida & Theo och ta en mysfika. Hoppas dom mår bättre i dag mina små grisar ; )

Åh det känns sååå skönt att R nu är långledig efter denna dag. 2 hela långa mysiga veckor tillsammans, kan man begära mer?? Och jag som i vanliga fall inte brukar bry mig så värst mycket om Julen tycker att den är såå mysig i år. Säkerligen bara för att vi har William. Allt blir så mycket mysigare då liksom ; ) Syster & Johan kommer upp från Stockholm på Tisdagkväll, det ser vi fram emot. Även Roberts bröder som numera bor i Uppsala kommer upp, men dom kommer nog redan i helgen har jag för mig!! Såå mysigt när hela tjocka släkten är samlad ; )
Kanske inte har nämnt det, men i År ska julafton firas i Vårat Hus! Jag & R kände att nu när vi har en liten att ta hänsyns till orken vi inte flänga runt. Först hit och sen dit och sen ska vi någonannanstans, nääää sånt orkar vi inte i år.
Men vi har ju ett stort hus, tror faktiskt att VI har den största boytan av hela våran stora familj ; )


Nä nu har jag verkligen inte tid mer. Ska duscha, fixa och trixa. Tänkte även försöka göra något åt håret (om händerna tillåter..dom säger AJ) Gillar inte mitt hår just nu, det står åt alla håll o kanter och färgen...Ja den är något sliiiiiiiiiten just nu, men håller mig från att inte göra nått, för jag har nämligen tid nästa fredag på JESS för både klipp & färg! LYX för en småbarnsmamma ;o) Lagomt till våran Åre resa över nyår! ih!


Nä nu måste jag gå.
Hoppas ni får en UNDERBAR Fredag!!
Avslutar med denna charmör!
Gröt och blåbärspuré är en STOR favorit ;)



Också en bild från "Mormors" jobb : )


Här är det livat om kvällen : )



William kommer få ordentliga benmuskler om detta fortsätter *Skrattar*

Morgontrött Mama!


Usch. 2 jobbiga dagar! Smärtan gör det hela bara ännu värre. Ska jag vara ärlig så har William varit snäll, bara lite kinkig och gnällig.. Men smärtan gör mig lättirriterad och sover dåligt. Uscha!
Undra om vi ska ta en lång lång prommis i dag? Kanske man vaknar till liv då?


Nää Detta var inget vettigt inlägg måste jag medge! Snart helg. Och då är R långledig, i över 2 veckor. UNDERBART!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa horn på Spotify!! ;o)



William "snurrar" nu för fullt. Rätt vad det är ändrar han läge på babygymmet. Där fötterna var för 2 sekunder sedan är nu huvudet!

problem..

Nu ska jag dela med mig av mitt problem, i hopp om att nån kanske känner igen det eller vet nått om det?
För ca 4 veckor sedan vet ni som läser här att jag fick ont i min vänstra handled, jag som hade ramlat i samma veva trodde ju naturligtvis att jag stukat den (hade verkligen jätte jätte ont) Jag var upp på akuten och dom röntgade den men inget var ju brutet men jag var svullen och hade ont. Dom sa att den var stukad.
Jag kunde inte lyfta William utan att det smärtade.
Men nu till problemet. Smärtan har INTE försvunnit utan BARA blivt VÄRRE. Och NU har jag fått exakt likadan smärtai höger handled?!! Det gör så ont så jag nästan vill gråta..
Det smärtar och ilar och den liksom "hakar" fast i vissa lägen.. Rör jag tummet i cirklar blir smärtan enorm.
Till saken hör att min mormor har reumatism och jag misstänker att min mamma har något liknande men hon har aldrig sökt läkarhjälp. Jag börjar blir jätte rädd att det ska vara något liknande?
Jag som i vanliga fall har hög smärtgräns vill bara gråta av smärta. Speciellt på morgonen då det är som VÄRST.


Nån som känner igen detta?
Jag har såklart kontaktat läkare. Väntar bara på svar om att få någon Tid.
Som tur är har jag en sambo som jobbar med försäkringar så jag har ju bästa tänkbara försäkring hos SEB Trygg Liv.



bläää....satans smärta...GÅ ÖVER........


Nu äter han SJÄLV på fötterna:-) O

MMS

Nu äter han SJÄLV på fötterna:-) Och han gör såå roliga ljud samtidigt! Hihi


Låt mig presentera!



Nu har väl dom som jag skickat julkort till fått sina, Så nu kan jag minsan visa er andra hur ordentligt söt min lilla vackre prins är som tomtenisse.


Denna pojk förgyller verkligen våra dagar : )

William sitter verkligen nu. Han ä

MMS

William sitter verkligen nu. Han älskar att sitta med i soffan och mysa med hela familjen, och Alba hon är bra nöjd hon också;-)


Memory Lane



Aldrig aldrig kommer jag glömma första gången jag fick dig i min famn.
Det var kärlek vid första ögonkastet och din doft minns jag till min sista dag.








Have a Heart




William & Robert, Ni gör livet så fruktansvärt Vackert. Utan er vore jag halv.
Nu sitter jag och snusar på Williams huvud samtidigt som "have a heart" spelas, Jag längtar till julaftonsmorgonen.
Åh, ni är såå underbara mina killar! =)



Back!



I´m back! Gissa om jag var gone i går? Usch, jag mådde verkligen pyton! Sååå länge sedan man var bakis. Hade glömt hur dåligt man kan man *skrattar* Men det var värt det, Jag hade verkligen jätte jätte kul i Lördags! Tack Frida för en toppen kväll!! ; )

Idag tog William extra lång nap, hela 2 timmar! Så idag är jag riktigt utvilad. Har kört igång en maskin och bytt sängkläder och tänkte strax hoppa in i duschen, sen när William vaknar igen så tänkte jag att vi skulle ta bussen ner på stan och handla lite pynt till granen! För ikväll tänkte jag nämligen sätta upp den : ) Tycker det är sååå mysigt när den är framme!

Nu ska jag dricka upp min O´boy sen duscha :)
Hörs o störs!


Jo föresten, Nu har William rullat från rygg till mage och han sitter upp själv :) (lite vinglit kanske men det går)

Mamas Tonight!









Mina killar = BÄST!

Idag fick jag sovmorgon. Ända till klockan 10:30!! R,William och Roberts lillebror Patrik är och badar. Huset är alldeles tyst och det kändes lite konstigt att inte vakna utav ett bebisskrik! : ) Tomt liksom, men snart är dom hemma igen ; ) hihi.
Jag ska  ta och hoppa in i duschen och peela mig lite och kanske slänga på en ansiktsmask. Gissa om ag tycker det ska bli kul ikväll? Behöver jag ens nämna det? iiiih!

Uppdaterar i morgon med lite bilder och så!


Puss!

Heeeeeeeeeeeeeeelg! ; )



Fredag hela daaagen och jag är på toppen humör! Dagen i går var HEMSK, jag var såå trött. Endast 2 timmars sömn ..Men som sagt, i dag är den en annan dag och i natt har jag fått sova. : )
Ska strax fara ut till Birsta City och handla en......PARTY OUTFIT! Tjohoooooo för i morgon ska mamma Anna ut på partajj för första gånge på över 1 år. Jag är nästan nervös *Skrattar* Men det ska nog gå bra. Får bara se till att ta det lugnt med alkoholen *Host* Annars blir det väl en tonårsfylla. Jag längtar som sjutton tills i morgon iaf!! ;D


Nääää nu ska jag dra på mig mina 24:or, sucka till spegeln och sen kasta mig i bilen! =)

My Immortal Beloved.






En sak till min stora kärlek R. En kväll ifrån dig och jag är fan helt LOST. Jag älskar dig, Här får du en av mina favorit dikter, rakt från hjärtat till DIG.


My thoughts go out to you, my Immortal Beloved
I can live only wholly with you or not at all -
Be calm my life, my all.
Only be calm consideration of our existence can we
achieve our purpose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge te most
faithful heart of you beloved

Ever thine
Ever mine
Ever ours

För alltid din. För alltid min. Fö

MMS

För alltid din. För alltid min. För alltid vår!


En helt vanlig Måndag

Gokväll allihopa!
Denna dag började med att William ville vara uppe o njuta av morgonen medans mamma Anna var trött. Men det ordnades fort med lite kaffe. Klockan 11:oo hade vi tid för Vägning-Mätning. Och vår lilla lilla kille håller verkligen på att bli STOR. Han väger nu 7000gram och är 64 lång. Det är såå roligt att följa honom och hans utvecklig dagligen. Han gör verkligen framsteg. Han har upptäckt Alba ordentligt nu och gillar att skälla på henne med sina monsterljud. Man kan inte annat än bli varm i hela kroppen. Han äter massa massa smakisar nu på dagarna och han älskar majsgröt! Han ser helt tokig ut då han äter det. Alldeles vitkladdig i HELA ansiktet. Och det som hamnar på haklappen surplar han fort i sig ; )

Kvällen spenderades med Vänner och gott fika. Såå skönt att bara kunna sitta och slappna av med andra vuxna medans barnen sover. Riktigt avkopplande, om man bortser från att min mage har gjort ont i två dagar nu. ; (

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer? Men när R kommer hem hoppas jag på en liten överraskning... *hihi* Vi firar nämligen 1Årsdag som förlovade. Tiden går såå fort. För ett år sedan var jag nygravid med nästan ingen visste om det. Helt otroligt. Och NU, 1 år senare har jag en underbar liten son.

Nä nu ska jag njuta av kvällen med R och sen blir det sängen.

Ha en UNDERBAR kväll.

DSC05638

MMS

Titta vad söt mössa och tröja jag har fått av min gammelfarmor!


Älskar verkligen er!




Mina Killar. Mitt Allt!


Såhär skönt kan man sova påväg hem

MMS

Såhär skönt kan man sova påväg hem från Skrängstabodarna! Hoppas ni har en mysig söndag allihopa!


Friday!!


Åh i dag är det fredag och jag har fått sovit ut! Skönt!
Igår fotade Frida och jag våra söta Tomtenissar. Dom blev verkligen jätte jätte fina! Och dom myser såmycket tillsammans William och Theo nu! Myspys. På kvällen skulle Mats och Robban på hockey så jag och William for ner till F & T. Även det var mys, trots att William vägrade sova ; )

Idag vet jag inte riktigt vad som händer? Babysång? Hmm får se om jag hinner! Annars blir det väl en sväng på stan och njuta av dagen. Ikväll ska nog jag o R gå på Bio för första gången sen W kom till världen. Men blir nog tidiga bion skulle jag gissa på!

Nä nu ska jag hinka kaffe och sen duscha! På återseende :)


Gud så jag älskar dig William!

MMS

Gud så jag älskar dig William!


Lista

Har lite att göra såhär klockan 08 på morgonen. William vaknade och ville äta klockan 05:45 så det var bara att klä på sig myskläder och kliva upp. Alba var desto tröttare så hon låg kvar i sängen och drog sig i en timme! hihi.
William och jag lekte och myste. Babygymmet var roligt i ca 15 minuter sen vill han ju titta på alla fina ljusstakar och alla mysiga färger, lite playhouse disney vart det också. Sen var det lite kink och grin så vi klädde på oss tjocka kläder och gick ut. Hann inte mer än ut på gatan så sov han som en stock, lillgrisen min. Nu ligger han och sover och kommer nog sova 1 timme till iaf. Såhär på morgnen brukar han nästan sova 2 timmar OM han får sova ut dvs. =)

Min mamma kommer väl runt 10 då ska jag göra mig iordning sen blir det nog birsta.

Här kommer en lista!


Var är min mobiltelefon? På laddning
Var är min (o-)äkta hälft? I Gävle på jobb
Mitt hår: trassel i diadem
Min mamma: Bäst!
Min pappa: Även han är bäst!
Syskon: Malin 30 och Daniel 27
Det bästa jag vet: Min alldeles egna familj!
Min dröm inatt: Minns inte
Min dröm/mitt mål: Fler barn, ett jobb jag älskar och lite resor.
Rummet jag är i? Vardagsrummet
Hobby? Familjen, vänner, shoppa, mysa, barn,
Min skräck? Att något hemskt ska hända min älskade William...
Var vill jag vara om 6 år?  Precis där jag är nu + fler barn.
Vart jag var igår kväll: Hos m&p en stund sen här hemma bara.
Vad jag inte är:  Morgonpigg.
En sak jag önskar mig: Pengar i mängder.
Var jag växte upp: Föddes i Gävle och spenderade mina första år där, men sen flyttade vi till Timrå
Sist jag gjorde: Var ut på gården så Alba fick kissa.
Mina kläder: Svarta mysbyxor och ett linne.
Min TV? 2st. En 42 tums och en 32 tums. Båda SONY.
Mitt/Mina husdjur: En katt som fick namnet Milia och en Hund som heter Alba
Dator? Bärbar.
Mitt humör? Upp och ner. Just nu bara bra.
Saknar någon? Japp!
Min bil: Saab 9.5
Något du inte har på dig: Kofta?
Favoritaffär: Massa massa... :)
Min sommar: Tok-Gravid och förlossning : Så sammanfattar jag min sommar.

Ja, NU är den beställd!



Idag for vi ut på birsta för att kika på sittvagnar, IGEN. Men denna gång var R med. Han måste ju faktistk ha liiiiite att säga till om hihi. Hade bestämt oss för att kika på Emmaljunga Nitro City och Teutonia FUN. Men efter en stunds kikande bestämde sig R för Emmaljungan, han är lika kär i Emmaljunga som mig. Sen var ju trixet att bestämma sig för färg också...Och det mina vänner var inte det lättaste för MIG. Fanns ju sååå många fina färger att välja bland.
Men tillslut valde JAG  färgen "Jungle" väldigt väldigt fin och väldigt neutral. Kan användas av både en pojke och flicka.. ; )
Så dom får hem den innan jul men eftersom vi ska (förhoppningsvis) få lite sponsorpengar av våra familjer i julklapp så får vi hämta den i Januari, då är det nog minsann läge för W att sitta. Han vill sitta mer o mer för varje dag som går nu. Han verkligen DRAR sig upp :)

Här är en bild på hur vagnen ser ut. Fast färgen på bilden stämmer INTE.

Och sittdelen kan man vända på, finemang! ; )


I morgon ska vi umgås med Williams mormor hela långa dagen då jag fortfarande behöver lite hjälp pga handleden och R måste åka till gävle med jobbet. Så jag kan gissa på att det blir en sväng på Birsta även i morgon :)





NU slappa framför tvn.


PUSS

Här myser vi i soffan en söndag kv

MMS

Här myser vi i soffan en söndag kväll. Hoppas ni har det lika mysigt!