Vackrast i Världen





Du börjar bli så stor min son. Jag önskar och hoppas att jag alltid kommer minnas, alla våra dagar,för varje kväll försöker jag memorera allt som har hänt under dagen. För jag är så rädd för att glömma, alla dom där små sakerna, som faktiskt är dom viktigaste.

Mamma Älskar Dig!


Svullen bebis mage. Nu ska jag äta

1442af6e2b4c56d97d36368bbd8c907d.png

Kolla varifrån!

Svullen bebis mage. Nu ska jag äta varma mackor. Mums!:)


Fredagsmys och kina mat.



Ja, vad har jag att uppdatera om? Faktiskt inte speciellt mycket alls.
Jag har dom senaste dagarna bara legat i soffan och mått illa. Slumrat till då och då och sippat nyponsoppa ungefär. Då och då får jag riktig hungerkänsla och försöker äta, MEN misslyckas oftast. Äh. det är ju faktiskt ingen magsjuka, så jag börjar "gilla" läget och vet ju faktiskt att det KOMMER gå över. Man får låta var sak ha sin tid.
Tids nog är jag backontrack som supermorsa (..eller något)

Robban verkar gilla sina pappadagar tillsammans med William. Dom hittar på bus varje dag! Drakborgen,badhuset,långprommis i skogen med Alba. Vi har en sån där ryggsäck som man har på ryggen som William kan sitta i (han är fööör tungt för min rygg, men pappas går finemang). Och när dom är ute och går med Alba så sitter william där i och skriker "aaaaabaaaa aaabaaaaa chhhhh" för han härmar sin pappa som ropar "alba, alba kom hit" =)

Mer då? Vecka 9 nu. Magen den växer och alla runt om kring ser att vi är gravida och vi får gratulationer, Det Tackar vi för!
Vissa frågar sig "Men är du såååå stor redan??" JA det är väl tydligt det? =)
Men jag tror det kommer stanna av om ett tag. Brukar kunna vara så. Jag hoppas och ber att jag snart blir piggare och kan göra mer saker igen. För i sanningens namn är detta riktigt urtråkigt.

Hmmms
Jo i morgon ska William leva rövare med sin mormor o morfar. Dom hämtar honom mitt på dagen, och då ska dom åka på Ikea och fika och kika lite. Sen ska William får presenter av dom som william kommer bli sååå glad över =)
Sen ska han faktiskt också sussa där. Så både Pappa o Mamma i familjen får vila. Vi ska gå på sena Bion (om jag orkar..hoppas hoppas) mer än så ska inte jag göra. Robbans ska fara på tippen och slänga massa skrot.
Vi tänkte helt enkelt bara försöka ta det så lugnt som möjligt men ändå hinna med några "måsten".



Nåja en liten update blev det iaf.

Njut av Helgen!!

Dagen Citat



To be nobody but yourself in a world which is doing its best day and night to make you like everybody else means to fight the hardest battle which any human being can fight and never stop fighting.

- E.E Cummings



Ingen rubrik



kräks.äter.kräks.äter.sover.sover länge.vaknar.kräks.somnar.kräks lite till.




over and out.

älskade älskade du



Du kan verkligen få din mamma att må gott i hjärtat. Ditt skratt får mig alltid på gott humör.


 


BM besök och sjukskriven



Ja, i dag drog jag mig upp och tog mig tillslut till MVC. Trodde verkligen inte att jag skulle klara det..
Kräktes på morgonen och denna huvudvärk gör mig nästan förlamad.. Tänk er då en väääldigt aktiv son på 13 månader.. behöver jag säga att mitt samvete är nere på noll? Skuldkänslor mot William för att jag helt enkelt inte klarar av att vara hans lika "glada och lekande" mamma..

Var mycket trevligt och roligt att få träffa våran BM igen. Vi gillar henne skarpt. Hon är precis som en BM ska vara. Helt underbart snäll och förståeende. Hon förstog mig mycket väl hur jag mådde och bad mig LIGGA ner i en vecka. Inte göra någonting och äta lite tabletter mot illamåendet som man köper receptfritt på apotek. Funkade inte dom, så var det bara och ringa så skrev hon ut lite starkare illamåendemedicin. Hon bad mig även resa iväg några dagar.Iväg från allt och bara vila. Men jag vet inte om det riktigt är min grej? Jag vill inte vara utan mina två hjärtan. Så jag stannar nog hemma =)

Hon sa även at jag skulle sjukskriva mig en vecka och att Robban skulle vara pappaledig den veckan. Är det fortfarande inte bra får jag bli sjukskriven längre tid. Detta är tydligen inte ovanligt, och hon sa att jag är i den "värsta" perioden just nu, då man mår som sämt. Så det kan ju faktiskt bara bli bättre!

Så det är vad jag kommer göra denna vecka. Sova,vila,små äta och "ladda om".


Så här dåligt mådde jag inte med William. Då kräktes jag lite, men jag tyckte inte att jag var såhär slut, och inte heller hade jag denna huvudvärk =/

Nåja, det är ju för att en liten bebis växer i mig, så det gör det hela lite lättare att hantera.
Älskade lilla pyre.



Har nyss sövt William. Han var också med hos BM. Så han var vääääldigt trött när vi kom hem.
Robban är nere på jobbet och "städar" undan. Sen kommer han nog hem med lite lunch.
Behöver jag säga att jag dyrkar min karl?



Här är ännu ett bevis på att våran

0-2a4ef3ea636c9cef87a69f2e2fcd7c78.png

Kolla varifrån!

Här är ännu ett bevis på att våran älskade son är besatt av bilar :) älskade unge. Samtidigt som han kör, även med sina små hemma, låter han som en bil:)


liten nyvaken älskling undersöker:

0-15889d75b1cfdbf9cb63ed39714e6e64.png

Kolla varifrån!

liten nyvaken älskling undersöker:)


Mitt hjärta är värt guld!



Jag måste bara få skriva några rader från mitt hjärta, till mitt andra hjärta, Robban.
Jag vet faktiskt helt enkelt inte vad jag skulle göra utan honom. Han är just nu min högra hand, mitt andra jag.

Tiderna som är just nu, så är jag verkligen inte mig själv. Jag orkar knappt städa, klarar knappt av att laga mat pga lukterna. Orken tar slut runt 17 på dagarna och sen ligger jag nästan bara i soffan.
Han får göra såå mycket just nu, men på ett sätt tror jag inte det gör honom något. Han vet att denna period är övergående och att jag annars är den som sköter allt det där. Jag vet atthan hjälper mig och oss, just pga av kärlek.

Och jag är honom så tacksam. Bara en sån liten sak att han tar fram en skål fil så fort jag kliver upp, för att underlätta mitt illamående. DET är kärlek i mina ögon. Och han är min sambo och bäste kärleksvän.

Sen värker det i mitt hjärta samtidigt, för jag vill göra allt. Jag vill ju städa fint, och laga god mat och ha det fint hemma när han kommer hem från jobbet. men jag får helt enkelt försöka gilla läget dessa veckor då allt är extra jobbigt..
Och hoppas att han har överseende med mitt arga humör som helt beror på dessa hemska hormoner.


Från mitt hjärta, till ditt hjärta - Jag älskar dig!



En mysig Lördag



Trots att det öser ner regn är vi på toppen humör här hemma i dag.
Jag gick och väckte William 11 och nu sitter han och äter lunch med sin Pappa. Dom ska ha en heldag bara dom två i dag, åka på drakborgen och leka m.m. Och då ska jag passa på att BARA ligga på soffan. För en gångs skull ska jag INTE stora städa huset, tvätta tvätt eller skura i något hörn, utan jag ska BARA ligga och vara allmänt LAT i soffan =]

Natten var jobbig för mig. När jag låg i sängen och läste i går kväll så kom första riktiga "kräk känslan".  Jag fick springa på toa så tyst som möjligt då det ligger alldeles vid Williams rum. Det har hållt i sig även i dag. Som att gå omkring och vara åksjuk hela tiden ungefär.
Dessutom har jag denna förbaskade huvudvärk. Måste höra med BM på Tisdag, så här hade jag inte med William i magen. Någon annan som haft kraftig huvudvärk i samband med graviditet?

Ska även gå ut i garaget och leta fram mina gamla avsnitt av One Tree Hill säsong 1.
Detta blir en lugn och skön Lördag!








Minihjärtat växer


Vårat älskade minihjärta växer minsan varje dag, och även mitt midjemått.
Hmmm


  




nya skor åt mama. Dom är dessutom

0-2364336faeeb21de0bd76d6945499826.png

Kolla varifrån!

nya skor åt mama. Dom är dessutom fodrade:) toppen till hösten:)


21 Augusti



Idag har William och jag varit och besökt Birsta City. Vi kände att vi var tvungna att shoppa lite. Fniss!
Det blev ett par mycket fina manchesterbyxor + en långärmad body åt honom.
Åt mamma blev det ettpar beiga (stavas?) leggings och ett par höst skor.

Nu på eftermiddagen har vi bara varit hemma. William har nyss vaknat så nu ska han få i sig lite mat sen ska vi åka till Robbans mormor o morfar på middag. Hela familjen Englund med andra ord. Mycket Trevligt!

Kommer dock vara helt slut när jag kommer hem...Zoooombiee!


Ny vecka för minibebisen i min mage också. Och jag kan bara konstatera att jag växer för varje dag. How will this end?




Mina höfter säger AJ



Ja som rubriken lyder. Mina höfter gör riktigt ont. Det ilar och bränner liksom.
Minns att jag hade så tidigt med William också och då sa BM att det nog var början till foglossning. Som tur var, så blev det inte värre, utan gick faktiskt över redan runt vecka 13. Så vi håller tummarna för samma denna gång.


Idag har vi som vanligt inget inplanerat. Är alldeles för trött. Blir nog lek på baksidan av huset, och en långprommis innan pappa R kommer hem.
William och jag somnade som två stockar klockan 10 och vaknade halv 12.
Nu har vi båda ätit lunch och ska bara leka resten av eftermiddagen.


Hur har NI det i dag?

Är det någon som vet när öppna förskolan och sånt öppnar igen?

Helt galet vad magen är svullen. L

0a0927a8f4b9e198e020ca03e31e9676.png

Kolla varifrån!

Helt galet vad magen är svullen. Lilla lilla mini där inne. Robert tycker min mage är stor och gosig!


Jag lyckades!!


Först och främst måste jag ge en eloge till
Anna som gjort denna fina bloggdesign. Aldrig har jag blivit den gnutta missnöjd utan varje gång hon har gjort en ny design har jag suttit med ögon som ett barn på julafton. Den är verkligen verkligen veeerkligen fin! Stor tack!!


Och sen ska jag ge mig själv beröm. Robban säger att jag är fruktansvärt dålig på det.
Jag lyckades med det jag trodde var helt omöjligt. På eftermiddagen när William skulle sussa så spöregnade. Jag suckade och tänkte "...ska jag göra ett försök på övervåningen.."
Värmde en Drikki, tog med tutte,snutten,sonen på höften och gick upp.
Drikkin svepte han på3 minuter och blev trött av bara det. Sen kröp jag intill honom,sjöng "när trollmor har lagt.." och han somnade på 2 röda. Det var verkligen hur mysigt som helst. Jag bestämde mig för att ligga kvar bredvid honom och snusa honom i nacken och vila där. Kärlek på HÖGSTA nivå.


När pappa R kom hem for vi och hämta ett paket från H&M på posten. Hyrde 3 filmer, Killing room, Blown Apart och Australia. Så ikväll blir ännu en myskväll!


Hoppas ni haft en bra dag! =]

Inviger mina nya pyjamasbyxor från

0-646cd525a1bbdf00ebd99af3081675c6.png

Kolla varifrån!

Inviger mina nya pyjamasbyxor från H&M:) myskväll!


Besök



Idag sov lilla herrn till 07:15. Är det verkligen sant? Kommer det hålla i sig? Man kan alltid hoppas!
Han som ALLTID vaknat senast 6, sen den dag han föddes ungefär. =]

Vi har i vanlig ordning myst nu på morgonen. Sett på lite tv, lekt brummbrummbil och allt det där. Efter en prommis på 30 minuter somnade sonen sött i vagnen. Jag börjar gruva mig lite nu inför hösten. Det innebär att vi måste ordna nya rutiner med sovningen på förmiddagen. Han brukar aldrig kunna somna i vagnen OM och NÄR det regnar. Då leker han bara med regnskyddet och kommer aldrig till ro. Och han är desto svårare att söva ner inomhus på morgonen. Hmm, det måste jag klura ut hur jag ska fixa =]

Nu sitter jag och vräker i mig massa toasts. Mycket smarrigt.
Får besök om en timme ungefär. Jessica och Leo och gravidmagen kommer, samt Tina och Tea.
Skönt,då får barnen leka sig vilda =]


Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kanske snarka en stund.



Hoppas ni får en fin dag allihopa!

aj min mage! Så här ser jag ut på

0-6d44d2df36315e252dd3c91dc3975f1e.png

Kolla varifrån!

aj min mage! Så här ser jag ut på kvällarna numera.


här spenderar gärna william sin ti

6e5b76012d19890073c3df000698ba8d.png

Kolla varifrån!

här spenderar gärna william sin tid. Han är galen i bilar!:)


William är Givmild med Alba



Så här kan det se ut vid en middag hos oss ; )



Dagens middag, tjockpannkaka. Mums

0-4dcc2454775be02d160789c5014ffde5.png

Kolla varifrån!

Dagens middag, tjockpannkaka. Mums!


En väldigt trött morgon.


Denna trötthet..
Som tur är har min älskade son börjat sova lite längre på mornarna. Och när han väl vaknar ligger han ofta kvar och myser 30 minuter. Mammas hjärta. Men sen är morgonen en ända kamp. Inte pga William, han är så duktig och leker alldeles själv. Men denna förbaskade förlamande trötthet. Jesus!
Vi tog en dusch runt 9 och myste i duschen jag och W.
Efter det kände jag mig mycket piggare. I med lite mer frukost, både för mig och sonen.
Sen blir det en prommis ute i det sköna vädret.

Nu sover sonen och jag ska luta omkull mig på soffan.


ZzzZzzZzz




Jo just ja. Ringde MVC i morse för att boka in för inskrivning.
Sa att jag hemskt gärna ville ha Carita som jag hade sist. Och det gick jätte bra.
Så nästa tisdag kl 9:00 ska jag dit!
Känns lite mer verkligare då =]

 

Tänk att jag kommer se ut så här i

0-5c04839ebf6f0baf30ff299946681607.png

Kolla varifrån!

Tänk att jag kommer se ut så här igen. Ser ni foten föresten? Kroppen är en fantastisk sak.


mamma sa att jag skulle äta själv.

55223dfa2f7d4ef5b6da84b3b5f24b21.png

Kolla varifrån!

mamma sa att jag skulle äta själv. Titta vad duktig jag var!


Underbara.



Tack alla ni fina människor för snälla och glada kommentarer.
Ni gör mig så glad! Puss






När 3 blir 4.


För oss, är lyckan total just nu. Vi väntar en liten bebis och William ska bli storebror!
Jag behöver nog inte dra en en novell för att ni ska förstå hur glada vi är över detta! Vi längtar och har (ännu en gång) börjar räkna dessa veckor.

Varför jag skriver det så tidigt beror på alla undrande blickar jag får, och för att jag själv vill kunna ventilera tankar och känslor.

Ännu en gång förundras jag över hur stor man kan bli så fort. Denna gång svällde jag upp redan vecka 5 och har sen dess sett hur som en spärrballong typ. Vet faktiskt inte varför? kanske det beror på att det inte var så länge sen jag var gravid? Hur som haver, Veckorna går snabbare denna gång och jag längtar tills vi nått vecka 12. Då kan jag pusta ut!


   

Lite indredning + Nordljus.



Idag var jag ut till
Nordljus för dom hade rea, 25% på allt, 50% på vissa artiklar. När jag klev in där var det som att kliva in i en sagovärld. För er som gillar inredning och speciellt det lite "lantliga" stuket så måste ni besöka det. Hem kom jag med en "Välkommen" skylt (som jag glömde fota..) en skylt för anteckningar till köket, samt en skylt/tavla. Det gick lös på bra precis 400:-. Det var min present till mig själv. Tog pengar från födelsedagspresenter! Ibland tycker jag det är mycket roligare att köpa saker till hemmet istället för en kofta tex. Ofta lägger jag mina pengar på det istället.
Igår handlade jag också, då blev det nya köksgardiner till ena fönstret. Jag är en sån som avskyr handla gardiner då det oftast är så dyrt, men i går gick jag in på Hemtex och dom hade rea samt ett par matchande bordstabletter.
Blev väldigt fint när dom var upplagd och på plats!
Köpte även en liten ljuslykta med ljus från Åhléns som jag placerade bredvid vårat Familjefoto i vardagsrummet.
William han fick en burk till sina nappar. Han har säkert 20 st!

  

    

   











Sen har jag lovat min Mamma attj ag skulle lägga ut bilder från när vi var på Norra berget.
William älskar djur av alla dess slag, och att gå omkring på norra och hälsa på djuren är en stor hit!
Vi fikade dessutom god blåbärspaj på Cafe Gullgården. En toppen mysig lite utflykt!


   

   


10 Augusti uppd.



Var lite spänd medans vi satt och väntade på att få komma in till läkaren i dag. Som mamma plågar man sig ofta med att tänka det "värsta". William fick en Drikki i väntrummet sen blev vi uppropad.
Läkaren var väldigt trevlig och förstod oss och tog oss verkligen på allvar. Han började med att bekanta sig med William, det tycker jag är viktigt. Han frågade oss hur vi hade upplevt det hela och vad vi hade för frågor. Han tyckte vi skulle göra en undersökning. Lyssnade på hjärtat ordentligt, lungor också. Det lät bra! Sen kikade han efter "gömda" infektioner. I öron näsa hals. Han hittade inget, och drog därmed slutsattsen att det måste ha varit Affektkramper.
Men om det hände igen, under andra omständigheter, då han inte är upprörd dvs, så skulle vi höra av oss på en gång.
Åh så skönt. Älsklingen är helt frisk. Nu väntas bara och se om det händer igen, Vi kan hoppas att det INTE gör det.


Efter det for vi ut på Birsta. Första stoppen var på Barnenshus. Var tvungen att springa in och köpa en ny snuttefilt till William, eftersom han tappade sin i helgen.Vad är livet utan snutten? =)
Sen tog jag en prommis till Birsta city, så William skulle få somna.
Sen gick vi runt i lite affärer. Köpte 2 farfarströjor på JC.
Efter det kilade vi över till IKEA. Där var jag på jackt efter lite saker till hemmet. Nya kuddar, kuddfodral,nytt spjälskydd, lite lampor m.m.
Blev en lyckad shopping!

Väl hemma gjorde jag klart med tvätten som gått varm i dag. 3 maskiner tvätt ställde jag mig och vek. *Puh*
Men nu är det klart.



William snusar sött i sängen just nu och vi är dödstrött både jag och R.
Blir nog en tidigt kväll och en dejt med boken.



I love you I love you I love you!

Dit kryper william ganska ofta, se

1a75fd5d8ecf8910d3bf23174ef84168.png

Kolla varifrån!

Dit kryper william ganska ofta, sen klättrar han i och sätter sig och myser. Det är hans gamla bilstol :) Ser ganska roligt ut faktiskt!:)


10 Augusti

Först och främst, Grattis Emilie på din födelsedag!


Vaknade imorse, trots denna slående trötthet. Jag är väl helt enkelt inte van än, efter 1 år!
Kaffe kopp efter kaffe kopp. Mys i soffan framför Pingu och tusen kramar.
Sen var det bus, för hela slanten.
Var ner till tvättis i källarn, fixade med tvätt och slog igång en ny maskin. Tröttheten slog till IGEN.

Sen skulle hjärtis sova. Tog vagn och hund och gick ut på morgonprommis i solen. Den blev låååång.
William brukar i vanliga fall slockna på en gång, men idag tog det en timme. In i duschen och i med första lunchen klockan 10 till mig! Mums!

Vi har fått till på Vårdcentralen med William, hos en läkare klockan 14. Dom förstod verkligen att vi var oroliga. Självklart ska dom göra en ordentlig undersökning på W, och visar det ingenting så är det förmodligen affektanfall.
Och då ska vi naturligtvis får information och lite mer "kött på benen" om just det, tyckte sköterskan.

Efter det får vi se, men det blir nog en tur till Birsta City! Tjohooooo!
För nu har vi bil igen! Hahahah


Nu ska jag sippa lite yoggi och bara njuta av lugnet, innan min lilla herre vaknar.



Ha en fin dag!


9 Augusti





Ja, så var ännu en födelsedag till ända. Men vem bryr sig egentligen? Nu när man har barn och allt runt kring, så tycker i varjefall jag inte att det är lika "roligt" eller "givande". Det är mysigt när familjen bjuder mig på frukost på sängen och mys, det räcker gott och väl! =)

Dagen har spenderats på stranden när vädret var så strålande. Jag med min familj, Mamma o Pappa, Broder och hans familj. Toppen! Oxviken var platsen och där var det perfekt för barnen att plaska. Långgrundt och bra.


Det hände något så otroligt otäckt här hemma förut. Jag är faktiskt fortfarande skakis..
William har en tendens att dom gånger han blir riktigt arg (tex när man ska byta blöja när han inte vill) nästan glömma bort och andas så han blir blå/lila om läpparna. Men det brukar alltid släppa efter några sekunder.
Men i dag släppte det inte.
Pappa R lyfte upp William då han satt och lekte för att gå och byta blöja. Då blev William så rasande ledsen och förtvivlad att han fick ingen luft. Han blev först lila, sen blå sen grå. Jag slet William ur famnen på R, började genast blåsa honomi ansiktet, skaka lätt, men inget hände. Kände mitt hjärta höll på hoppa ur kroppen på mig.
han blev alldeles slapp i kroppen, ögonen snurrade "bakåt" och armarna krampade. Bara en tanke for genom huvudet på mig "Nu dör han"  .
Men han kvicknade till av sig själv i min famn och blev snabbt "sig själv igen".
Ringde självklart direkt upp på sjukan, dom trodde det var ett så kallat Affektanfall eller affektkramp som är relativt vanligt. Mer än så fick vi inte veta? Vi känner oss riktigt snopen.Men eftersom allt är bra och doktorn sa att vi skulle vara lugn så får man väl lita på det. MEN i morgonbitti ringer jag BVC och bokar en tid snarast möjligt. För jag vill ha en ordentlig koll!!

Har någon annan varit med om liknande?!?!

Älskade älskade unge, som du skrämde mig.. =(




I morgon blir en lugn dag hemma på förmiddagen, om vi inte får komma till BVC på en gång dvs.
Sen på eftermiddagen är lite shopping inplanerat.  Kuligt!


7 augusti



Ännu en dag i plurret!
Men först var vi in en snabbis på stan, köpte fina byxor till William på PoP och beställde en tid på JESS åt mig, för klipp och sling i morgon. Min födelsedagspresent av Hjärtat. Du e Bäst! *Smack*
Sen mötte vi upp syskonen Englund och for på Kuben. Men vad hände med vädret?! Ena sekunden var det stekhett och strålande sol, andra sekunden var det rådimma och iskallt! Vi packade och drog hem.

Sen har vi storhandlat. beställt kinamat och mumsat gott. Inte mycket mer. Min ork räcker verkligen inte till..
Men vi har haft myskalas i soffan. Det gillar W.

I morgon ska jag som sagt till frissan kl 11:oo och bli fräsh i huvudet. Känns gudomligt bra måste jag påstå! Ska njuta som bara den! Efter det bli det nog en sväng på stan och kika på lite drakbåtsfadderuttan och efter det är vi bjudna till min mamma o pappa på middag och mys.

Jo, jag har köpt en bok också, den tänkte jag kura ner mig i soffan med nu..


påväg hem från bad på kuben. Men v

0-62d7225499b920fe0baeb826e827af6e.png

Kolla varifrån!

påväg hem från bad på kuben. Men vad hände med vädret liksom?


SÖKES!



Jag skulle vilja ha en rosa blogg! Men känns inte riktigt rätt att fråga Annasaraolsson just nu då hon nyss fått bebis.
Finns det någon duktig frivillig?! =)

6 augusti



Dagen började med sprängande huvudvärk och illamående. Huvudet bankade så hårt så jag trodde det skulle sprängas, varje litet steg jag tog så pulserade huvudet. Resten av morgonen vilade jag i sängen och sen var det bättre.

Det fina vädret fick oss att åka till Kubenbadet i dag med Tina & Tea. Toppen dag! Solen var underbart varm och barnen var lyckliga och snälla! Dom leker på ett "bättre" sett nu när dom är lite äldre, fast Tea tycker inte om när William leker med hennes saker ;) Bestämd ung dam som vet vad hon vill ;) Sötnosa!

Efter det har vi BARA slappat. Legat på soffan medans William sussade eftermiddagsluren och sen har vi ätit mat och busat. Nu har jag röjt igenom huset medans herrarna och hund är på prommis. William äääääääälskar den där ryggsäcken som han sitter i på promenaderna. Han blir överlycklig när vi tar fram det för då vet han vad som väntar!

Ikväll blir det mys i soffan med älsklingen. En lugn och skön avslutning på en perfekt dag!


I morgon vet jag inte riktigt vad som händer? Beror på vädret.
Kanske ska jag ringa och boka frissatid? Har önskat mig pengar till det av Robbie i födelsedagspresent, för jag fyller faktiskt år på Söndag. Ännu ett år som jag glömt det ;)




Då och Nu







William myser i soffan med sin nya

2fff8c8210ac51bf05341b8cb39372ed.png

Kolla varifrån!

William myser i soffan med sin nya pyjamas. Nu = läggdags :)


W är en modern kille. Han kikar på

5fff0c98ca67e41cabd32afc82ffc245.png

Kolla varifrån!

W är en modern kille. Han kikar på sin favorit Pingu på svtPlay:)


3 augusti



Så var även denna dag snart slut, pust och stånk.
Vi har haft en skön dag i dag, jag och William. På stan var det lika roligt som vanligt tyckte han, skrattade åt barnen, försökte få all uppmärksamhet av dom äldre damerna. Ja,ni vet hur dom är dom små barnen.


Fick i varje fall med mig lite saker hem därifrån. bla Jackan från PoP och även en tjockare Tröja därifrån.


Sen köpte jag en fin vit top till mig själv och en lite grövre stickad kortärmad kofta från H&M.

Till hemmet blev det lite ljus, två nya fina ljuslycktor till hallen. Ordet "LYCKA" i bokstäver till hallen. 4 goda goda doftpåsar.Och lite annat krimskrams. Allt från Butik Annelie.


Nu är jag så trött så jag vet inte vad,
Imorgon blir en dag med flickorna och barnen.

*ZzzZZZzzzzz*



Puss

Fan vad jag älskar dig underbara u

-7ed6e61c3b8e25a59fb8efe266f44ae.png

Kolla varifrån!

Fan vad jag älskar dig underbara unge!


Roligare att åka i vagnen än att g

24803ea8ddc807211c7430ae1549113b.png

Kolla varifrån!

Roligare att åka i vagnen än att gå med den:)


Vart tog tiden vägen?



Idag började älsklingen att jobba igen, känns som det var nyss han kom hem från jobbet och sa "- Åh nu har jag 5 veckors semester". Men som sagt, tiden går fort när man har roligt!

Vi började dagen med att hela familjen åt frukost tillsammans. William älskar att sitta och smaka på våran yoggi och våra mackor, efter att han ätit sin gröt. Det är kvalitetstid!
Efter det blev det bus och lite gå-träning. Och just nu ligger han och napar i garaget! Haha. Alla grannar håller på renovera och bygger ut och ´bygger altan. Så han sover bäst sånna dagar om man stället vagnen i garaget! =]

När han har vaknat är det tänkt att vi ska äta lite lunch tillsammans och sen ta bussen ner på stan och shoppa lite. han fick massa massa presentkort på PoP så idag ska jag handla den där dyra fina höst jackan! Kul!! Tänkte även kolla efter lite 2-dels pyjamas åt lillherrn och lite smått och gott. Sen tänkte jag handla lite olika fina blockljus och andra ljus kreationer. För nu börjar det bli lite mörkare på kvällarna och då är det såå mysigt med lite ljus tända. Butik Annelie är en favorit!

Sen ikväll har vi absolut ingenting planerat. Bara mys och stoj!



Lyckan är total här hemma. Livet är till för att levas, så lev det full ut.
Jag Älskar Er.

Litet hjärta läser bok på morgonen

6e5dab8d8351d3e0ece74280b8361dec.png

Kolla varifrån!

Litet hjärta läser bok på morgonen:)


Och Alba njuter.

0-3d40186743f0f481986a430f094388db.png

Kolla varifrån!

Och Alba njuter.


William övningskör gräsklipparn:)

09b9bccd2f983618fa73554e01b7bc4b.png

Kolla varifrån!

William övningskör gräsklipparn:)