Blahablahaa




Idag har vi återigen badat hela dagen. Men nu ömmar huden. Aj så vi bränner oss. Smärjer och smörjer William men glömmer oss själva. Illa illa.

I morgon ska lilla älsklingen vaccineras (stavas?) igen. Sist fick han 40 graders feber, hoppas och åter hoppas han slipper det denna gång, i denna värme.



Nä, tänkte bara visa att vi lever och ler, har inte så mycket mer att säga än så.


Må bäst.

En vanlig semsterkväll :)




Åhååå Nu har familjen Englund-Lindström semester. Och det njuter vi verkligen av, dom senaste dagarna har spenderats i skrängstabodarna. Vi har bara solat, ätit gott och badat. Och det älskar William.
Han är glad dagligen, men såhär glad som han varit dessa dagar har jag nog aldrig sett honom. Han kryper mellan sin pool och skuggan under parasollen.
Ikväll är vi hos min familj i Våle och njuter av lugnet, William tog sitt kvällsbad i sin pool som somnade gott strax därefter.

I morgon ska vi sola och njuta, vi ska gå till en låååång strand bara några minuter härifrån och njuta av ännu en fin dag. Kvällen kommer även den spenderas här, sen på Tisdag far vi hem för att uträtta lite ärenden, blir en sväng till Birsta. Ska köpa ett par fina klackiskor som ska invigas på Onsdag sen ska William få sina sprutor kl 15:30. Natten spenderas i stan hemma.
Onsdagen är det Gatufesten som gäller för mig och mina tjejer. Ska bli riktigt mysigt. Grillning på min altan sen drar vi ner. Ska bli riktigt kul! Förra året missade jag GF med nöje. Höggravid som man var så var det INTE aktuellt. Men i år bli det kul med en kväll. Sen ska vi gå med William någon dag så han får se folk och kanske åka nån "minikarusell", brukar ju kunna finnas någon som går riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiktigt sakta =)



Nääää nu blire mys sen sova!

Hoppas ni mår gott :)

Swiiiiisch!


Så säger våra dagar. Dom verkligen bara susar förbi just nu.
Gårdagen blev inte riktigt som vi hade planerat, Alba började kräkas i Tisdags och fortsatte hela eftermiddagen/kvällen/natten och i går morse var hon väldigt slö. Ville absolut inte dricka vatten och kräktes så fort hon fick något i magen. Vid o9-tiden på morgonen kräktes hon även blod. Ringde till Djursjukhuset, som ville självklart att hon kom in, sagt och gjort. Och där blev hon kvar över dagenoch fick dropp. Röntgen visade inget imagen,så förmodligen fick hon något magvirus. För i dag är hon MYCKET bättre. Inge kräk och mycket gladare flicka! Mama´s favorit tjej =]


Idag for Jag,W och min Mamma och handlade lite blommor (för att plantera). För att vara husägar är mer än att bara "bo". Man måste tydligen göra fint i trädgården också (?) *Skrattar* efter det for vi hem till Mamma och där har vi spenderat dagen. William har badat som vanligt den lille sälen, jag har pressat i solen (liiiite) min hud svider nu kan jag medela er som bryr er. Hur som helst, en mycket bra dag. Jo föresten,köpte en special borste till Albas päls igår hos Veterinären, hon hårar så förbaskat och denna borste skulle tydligen ta med "ullen", alltså allt underhår som annars är för litet för en vanlig borste. 500:- gick den attans borsten lös på. Skandal!! Men ack så bra den va! Hon ser jätte liten och tunn ut nu när man fått bort allt jädra hår! Och, hon älskar den! Hon verkligen njuter när man borstar henne.


Oj vad mycket Alba snack det blev i detta inlägg, har föresten fått förfrågningar om henne och varför jag inte skriver om henne. Jag visste inte att det intresset fanns ens. Men hon mår prima ballerina nu iaf.


Imorgon ska jag och William ta en sväng ut på birsta på förmiddagen, Ska handla en "baddräkt" åt honom, inte en sån där tjejig såklart. utan mer som en "baddress". Och sen tänkte jag även kika på en bikini åt mig själv. Har tittat och tittat, men har upptäckt att det inte är fullt så  lätt att hitta någon i min storlek. Sitter den bra runtom, ja, då visar jag hela "halva" bröstet under. Ilandsproblem I know.
Efter Birsta lutar det åt att vi åker till Skrängsta igen. Myser där sen åker vi och badar på Dyket på Lördag.
Måste ju BADA för guds skull. Fast jag och R har redan badat, 2 ggr i den iskalla havet. Brrrrrrrrrr!!


Näää nu tror jag att jag måste kolla om Robban somnade brevid William när han sövde honom, sååå tyst det blev!




Hoppas ni mår gott!

Ännu ett inlägg



Har ju inte skrivit på några dagar ordentligt, då tänkte uppdatera lite vad vi har för oss om dagarna.
Nu i 2 dagar har vi varit i Skärngstabodarna. Igår hade vi riktigt fint väder, så jag,Karin,Harald & William passade på att fylla W´s pool med vatten. Han plaskade som bara den, han är en liten säl den där W. Pappa R kom ut till oss strax före 19. William somnade som en "en klubbad säl" *skrattar* klockan 20 och sov, HELA natten till klockan 06:30 i egen säng (!)

Idag var det ännu varmare, fyllde upp poolen igen och dagen gick i samma stil som gårdagen. Dock tog vi en liten utflykt och käkade lunch på Skatan. Åt världens godaste strömming och potatismos. Ååååh så smarrigt! William åt en tekaka med smör på ;o)

Vi kom hem runt 16, så då satte jag igång på en gång här hemma, packade upp vår stooooora väska, putsade alla fönster, gjorde man, krattade HELA trädgården (när R klippte gräsmattan sist så satt i grässammlaren på, så allt det klippta gräset bara låg överallt, förstår ni?) GUD. Efter det var jag helt slut.

Nu ska jag vräka i mig en påse godis sen ska jag tusan sova! =)



 
   

    


I morgon blir, ÄNNU en dag i Skrängstabodarna. Underbart! =)

Snart, 1 år som mamma.

Igårkväll kunde jag inte somna. Tankarna snurrade och allt möjligt for igenom mitt huvud. Både fina och dumma tankar, allt resulterade i en natt full av mardrömmar. Men nu var det inte det jag skulle berätta och skriva om.

Låg och tänkte på att att jag snart har varit Mamma 1 helt år. Helt galet, vart tog spädis-tiden vägen liksom?
För precis 1 år sedan låg jag hemma och mådde riktigt dåligt, grinade över värken i kroppen och dagarna kunde bli helt förstörd för att jag hade legat vaken lite på natten. Jag visste helt enkelt inte bättre då, eller så kanske man inte heller kan säga, Jag visste ju inget då? Så självklart klagade jag.
Första tiden med ett litet barn är verkligen ett "test". På alla sätt och vis, man får verkligen se hur man är som människa om man bara fått 1 ynka timmes sömn/natt i en vecka. För så är det när man har spädbarn, man vet aldrig hur natten blir. Vissa dagar/veckor kan dom små sova jätte bra, hela nätterna med några små mål mat. Medans dom lika snabbt kan hamna i en fas som gör att man får bära,vyssja,vagga 45-50 minuter/varannan timme. Det är verkligen inte berg o dalbana. Men som Mamma gör man självklart allt det, utan att ens tveka, Man gör verkligen allt för sitt lilla barn.

Om jag ska skriva om varje månad de senaste året skulle det sluta med en bok. Så det tänker jag inte göra.
Så jag sammanfattar detta år:
En otrolig resa, med fantastiska stunder. Mängder av glädje,skratt och tårar. Hormonerna har lekt sitt egna lek med min kropp och vissa dagar har varit riktigt tunga. Att säga att det inte är ett test för förhållandet skulle vara att ljuga. För det finns nog ingen fas i livet som har sån påfrestning på förhållande som just denna tid. Men man tar sig igenom det.
Och solen lyser på vårat förhållande otroligt just nu.

Ibörjan kände jag "Gud jag vet ju ingenting om den bebis, varför han är ledsen, hur gillar han att sova, svettas han eller fryser han oftast, vad gillar han för mat?" men NU, ettt år senare, kan jag mitt barn utan och innan. Totalt!
Och ALLT känns lätt just nu. Han är i en sån skön ålder nu så jag bara ler.



Jag kan nog utan att ljuga säga, att dom flesta föräldrar känner igen sig i det jag nyss skrev.
Och det är det mest underbara,prestigefyllda och vackraste en människa kan få vara med om ; Att bli förälder.


Sommar sol och värme ;)



Åh, Idag kan absolut ingenting gå fel!

Kan börja med att säga att midsommarafton och helgen har varit otroligt mysig! Umgåts med familjen och bara njutit av sällskapet. Speciellt med Syster!

Idag ska jag & William ut till Skrängstabodarna igen, vart annars kan man bara koppla av och njuta av solen?
Robbie är i Gävle och jobbar. Sista veckan, sen går han på semester. Men han kommer ut till oss ikväll och sover med oss. Idag har vi verkligen inga "måsten" Idag tar vi dagen som den kommer och bara njuter.
För så tycker jag sommaren ska vara.

William har verkligen testat vårat tålamod sista nätterna ;) Han har varit vaken X antal timmar/natt. Varför vet jag inte, barn är väl helt enkelt så, och det är bara att följa med i svängarna. Tror det är för att han utvecklas såå fort nu. Han hinner själv kanske inte med i svängarna ;)


Hur som helst, Idag ska jag njuta, jag ska pussa och jag ska älska.
Gör det ni också!


 

Självständig



Det är ett ord man numera kan sätta på William. Han har börjat leka och upptäcka saker så självständigt, och det är ju alltid skönt. Ett tag fick man sitta på golvet hela dagarna, för han ville helt enkelt vara nära samtidigt som han lekte. Men nu hinner jag med allt här hemma utan problem på dagarna, jag kan diska,tvätta,plocka,fixa,packa och till och med se på nyhetsmorgon! =) Varje månad har sin charm!

Nu har vi massa härliga dagar framör oss. I morgon är Robbie ledig och det älskar jag. Då kan vi mysa allihopa, hela dagen. I morgon ska vi göra lite " To do´s", klippa gräsmattan och sånt roligt, men sen på dagen åker vi ut till Skrängstabodarna till R´s mamma o pappas sommarställe och myser med dom. Sover även kvar där, för på Fredag kommer Min mamma o pappa, syster Malin och hennes Johan dit för att fira midsommar med oss, allihopa.Kan det bli bättre? Förra året får vi mellan R´s mamma o pappa, och min mamma o pappa, jag höggravid med förvärkar och inte ett gott humör. Detta år blir bättre. MEN även detta nyktert.

Jag har verkligen fått en nytändning, med allt! Kärleken är bättre än någonsin, jag mår jätte bra just nu,och mina killar likaså. Jag säger som Robban.. MAGISKT!



Nu ska jag pussa Sonen godnatt och sen mysa i soffan innan sängdags.

Om jag inte skriver i morgon:
Hoppas ni får en underbar Midsommar och att solen skiner på oss. Var rädd om varandra!!




William testar en FUL födelsedagsm

MMS

William testar en FUL födelsedagsmössa:)


Det vackraste-



Du är det absolut vackraste vi gjort mitt hjärta. Och det var värt varje sekund av smärtan ;)



Om William.

Jag är alldeles för dålig att skriva ner när William lär sig nya saker. När han föddes fick jag en otroligt fin barnbok, där man just ska skriva sånna saker. Ibland får jag lite panik över mig själv, för att jag inte lägger större värde på sånt. Tänk om jag om ca 10 år sitter och funderar "...När lärde han sig stå upp själv? eller, ...När fick han första tanden?"
Bad bad bad. Så nu när jag ändå sitter här vid datorn tänkte jag plita ner några saker William kan/gör själv nu.


Han har slutat "åla" sig fram, och kryper äntligen ordentligt, det tog sin lilla tid att förstå att det var mycket skönare att krypa på knäna och nu slipper han alla blåmärken som han fick på underarmarna.

Han har 2 riktigt tjusiga tänder nere. Dom uppe är påväg just nu.

Han har fått en riktigt charmig persolighet. Han bestämmer gärna själv hur saker och ting ska vara, vilken mat det ska vara osv osv osv... ;)

Han har rest sig upp för länge sedan, och nu går han längs bord/soffa,fotölj,väggar,stolar. Ja ni förstår, han klättrar nästan på väggarna! Dröjer inte många veckor innan han går om jag får gissa.

Han älskar att läsa bok. Han kan sitta längeeee och peka och fnissa, för fnissar gör han nu, inte bara sånt där vanligt barnskratt som är underbart, utan han fnissar verkligen nu också. L O V E

Han kliver i sin egna badbalja då det är dags att bada, och kryper ur när han tycker det är färdigbadat.

Han kan säga Hej. Det gör han alltid när någon kommer, eller när han ser på tv, eller när alba kommer in i rummet, men det låter mer "hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjj" och sen vinkar han ordentligt, när man säger "hej" eller "hejdå"

Han härmar Pappa Robban med tvdosan. När R har bytt kanal, då tar William upp tvdosan och pekar den mot tvn och trycker. Hahhaa! Smarta unge!




Mer kommer jag inte på.

=)


Åh, som jag längtar!

Nu är resan bokad :
www.ving.se/book/bookMatrix.aspx?hotelid=25729&resortid=974&itemId=25729 

Gud så underbart. Våran första resa med William. Och hela familjen Englund!! Kommer bli helt sagolikt!




Här ÄLSKAR jag att sitta och leka.

MMS

Här ÄLSKAR jag att sitta och leka.


Lite allt möjligt!


Partyt var väldigt lyckat! Jag skrattade nog mestadels HELA kvällen. Vi lekte roliga leker och var på bra humör.
Jag kom hem strax efter 02 på natten och var riktigt trött, somnade så fort jag la mig i sängen och vaknade kl 07 och saknade min familj. Det kanske låter konstigt, men det är svårt att sova när huset är föööör tyst! =)

Vi myste hela dagen i går, och jag mådde faktiskt bra, var mest bara trött!

     Mitt blåmärke på axeln, AJ!! Lite lekar resulterade med detta hahah!


Sen gick min kamera bordet runt ungefär. Glömde telefonen på bordet och..Ja här är resultatet:D


   





Idag ska vi till BVC med William. Det är en sak som vi ska kolla upp. Hoppas det inte är något allvarligt..
Vill inte gå in på vad det är för något. vi ska samtidigt passa på att väga och mäta..



Hoppas ni får en fin Måndag.

kvällens

MMS

kvällens


I need you to need me.



En underbar morgon.. ;)



LoveLoveLoveLove!!



Nu kommer Jenny och hämtar mig strax. Mina älsklingar befinner sig i Skrängstabodarna. Han blev INTE frisk över en natt, det borde jag naturligtvis förstått, lilla hjärtat hade en tuff natt. Kunde jag trolla, så skulle jag trolla dig frisk! =)

Ikväll är det Party. Allt e fixat! Nu ska det bara sprättas en bärs ;o)

Kvällens outfit kommer in senare...

Hörs o störs mina kära!

Fredagkväll



I eftermiddags/kväll var vi på den andra Student festen. God mat, trevligt folk och en William som älskar att vara i centrum. Mycket bra kväll! Dock är William rejält förkyld, Han hade lite feber i morse men den försvann rätt fort. Men snoret forssar under lillnäsan och han sover dåligt. Han somnade gott runt 19 ikväll men har varit uppe en stund nu då han inte kan sova med sån täppt näsa. Mamma Anna fick använda "Näs-fridan" och det hjälpte lite. Återstår att se hur han får sova i natt och hur vi gör imorgon. Har han feber i morgon kan han ju inte sova borta, då stannar Robban hemma så jag får åka till min Bror och Jenny. Men jag vill ju verkligen ha med Robban. Hoppas därför på en lugn natt så William får sova gott och vakna piggare i morgon så han orkar busa med sin Farmor o Farfar som sätt fram emot att ha honom i morgon!

Just nu har jag en skön känsla i kroppen. När vår familj är samlad och vi spenderar dagarna tillsammans, då mår jag som bäst. Jag har sån fruktansvärd harmoni i kroppen då. Sen är jag en sån typisk "vår-sommar" människa. Då mår jag också som bäst! Jag mår så bra nu så jag vill bara skrika ur mig all lycka!!! =)

Idag var även min kära vän Sara och hälsade på. Hon bor i Uppsala så vi ses, alldeles för sällan. Hon hade inte ens sett William förrens nu. Det var väldigt kul att se henne och prata med henne. Hon var lika vacker som alltid! Den man som lyckas fånga henne kan skatta sig lycklig livet långt! Sådeså!


*Jag Vill, Jag Vill, Jag Vill...NU*





Jag älskar min familj. Jag dyrkar Robban av hela mitt hjärta, och min son ÄGER mitt hjärta.

För en gångs skull gillar jag verk

MMS

För en gångs skull gillar jag verkligen min hårfärg. Lagom ljus för sommaren:)


dagen i bilder



Tack Angelica och Tina + barn för i dag.
Mycket mycket trevligt! =)

Bilderna får tala för sig själv då jag är föööör trött för att skriva.


   

   

  

  

Minnen.



Nu på morgonen var jag & William uppe och busade i mitt och Robbans sovrum. Medans William lekte i sängen med våran lampa satte jag mig och kika igenom lite bilder från förr. Och det var som att resa tillbaka i tiden. Jag mindes allt så verkligt, ALLT.

Det var massa massa bilder på mig och mina dåvarande bästa vänner. Emilie & Marica. Fanns mängder med roliga bilder, och jag minns allt som hände då bilderna togs. Ser ni också saker framför er när ni tittar på gamla bilder? Som en film.

Sen fanns det nog 100-150 bilder på mig och min dåvarande "Kärlek". Han den där T.
Och på baksidan av varje bild stod det en hel novell ungefär. Allt från "Tills döden skiljer oss åt" till "Vad har vi ätit?"
Fanns bilder på människor som i dag är död eller sitter inspärrad. Herregud vad gjorde jag med mina tonår? På ett sätt känns det som att dom åren är stulna.

Ett kort var extra kusligt. På baksidan stod det "Lukta på kortet...." Det kortet fick jag i ett brev från Bärby Anstalt där T satt i över 1 år. Och jag kände allt i kroppen i DAG som jag kände för X antal år sedan. Exakt samma kusliga känsla. Som en konstig samhörighet och en känsla av att "jag måste hjälpa, jag måste skydda".
Är det bara vi kvinnor som har det i oss? Det där behovet att vilja och måste hjälpa dom som mår lite sämre, har det lite sämre?

Hur som helst, det är konstigt och mäktigt av sånna små saker som kort kan göra med oss.Jag var skakis i säkert 30 minuter efter att jag hade tittat på bilderna, just pga att jag blev såå påpekad att allt det där har hänt, det är inte raderat än och kommer aldrig heller bli. Kärlek blandat med skräck, en bitterljuv smak....





Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
I'm needy
Warm me up
And breathe me

Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
I've lost myself again and I feel unsafe

William borde sova nu sen länge ti

MMS

William borde sova nu sen länge tillbaka, MEN istället står han här. Busfrö, sov!


William älskar ALLA sina leksaker.

MMS

William älskar ALLA sina leksaker. Syns det?:)


Onsdag.



En helt vanlig Onsdag i dag. William är pågolvet och undersöker ALLT. Och då menar jag verkligen allt, sen pratar han med det han hittar. Så sött!
Jag sitter och längtar tills på Lördag då jag och R kommer få vara "Anna och Robban" och inte bara "Mamma anna och Pappa R". Det ser vi fram emot. Det pirrar till och med sådär skönt i min mage.

Jag är nykär, MEN trött. Trött & Nykär! =)




Igår hände en jobbigg sak. Men inget vi inte klarar av.



Nu kommer William och försöker ta datorn av mig. Gotta go!








Puss ni!

Du är helt sagolik min son.



Vackra vackra unge, Du är så underbar.
I brist på dagens bilder får ni gårdagens.




Lycklig!



Jag är så lycklig!!
En av mina finaste vänner bär på ett litet mirakel! Jag har aldrig varit lyckligare, för hennes skull.
Hon kommer bli en fantastisk Mamma på alla sätt och vis. Jag önskar dem ett stort lycka till!!
Vem och Vilka. Det berättas senare när allt är "säkert".



Grattis älskade du!



Älskade barn, i morgon väntar ännu

MMS

Älskade barn, i morgon väntar ännu en dag fylld med lek och bus. Du anar inte hur mycket kärlek du fyller din Mamma och Pappa med. Vår kärlek till dig är oändlig. From the moon and back, we will love you untill the end of our days.


Denna vecka


Det känns verkligen att semestertiden börja närma sig, för jag blir bara glad av tanken! hela dagar med MIN familj. Kan det bli bättre än så? Nope!

Denna veckas planer är följande:
Måndag - Bus med Tina & Tea, ev bada i matfors.
Tisdag - En tripp till Birsta
Onsdag - mysdag med mamma/mormor.
Torsdag - studentfirande
Fredag - studentfirande
Lördag - Grillfest med Broder & Jenny, Party!
Söndag - Hämta hem William och pussas och mysa HELA dagen!


Kommer bli en kanonvecka!
Nu ska jag strax lägga mig och se på Changeling med Angelina Jolie, den sägs vara mycket bra, så ja hoppas nu på det! =)



God kväll mina älskade läsare =)

Min nya vackra sommarklänning!

Min nya vackra sommarklänning!


Sveriges Nationaldag



Idag är det Sveriges Nationaldag. Vi ska grilla och vara sådär "extremt svensk" i dag. Hissa flaggan och njuta av familjen. En riktig familjedag med andra ord. Annat var det förra året, vi började dagen (som förövrigt var mycket soligare än i dag) med en glass på stan med gott sällskap, och Ola på scen. MEN jag fick världens smärta i magen och vi bestämde oss för att åka hem. Där blev det bara värre o värre..Hur som helst så slutade dagen med ordentliga förvärkar och slemproppen gick, detta var bara början av flera veckor av förvärkar och in och ut på förlossningen. AJ! vad nervös jag var då..



Här kommer lite bilder från förra året. Ni får se dagens bilder imorgon.. =)



Så härligt!


Såå skönt att mina älskade sambo är hemma igen. Det är verkligen tomt i huset när han inte är hemma och så skulle jag aldrig vilja leva! Nää, stor familj ska det vara!



Tack för att du gett mig den vackraste gåvan som finns, och fler ska det bli.
Livet är ett mirakel, Så njut!

Ensamstående

Har testat livet som ensamstående mamma nu i 2 dagar då Robban har varit i Sthlm med jobbet. Det har givetvis gått bra, men jag är helt slut. Känner mig som jag skulle ha blivit överkörd av en lastbil. HELT SLUT.
Natten inatt var jätte kämpig. William vaknade 02:30 och va sen vaken till 05:20. Vet inte riktigt vad som var problemet? Han var inte ledsen eller hungrig. Han bara låg bredvid mig och vägrade sova helt enkelt. Så alltför pigg har jag inte varit idag därav min bloggtorka.
Hade lovat min mamma att lägga upp bilder+videoklipp från i Tisdags då William red på en ponny.Så nu ska jag fixa det! =)

Imorgon jobbar R i Övik men räknar att vara hemma vid 13tiden. Såå skönt, HELG!!! Eventuellt skulle min farmor o farfar komma upp och hälsa på (dom bor i Gävle). Det skulle sjävklart vara jätte kul! Hoppas dom kommer. Om inte, så ses vi på semestern, då vi åker ned till dom.


Nu ska jag dö på soffan, men först, Lite bilder + filmklipp. Enjoy!

(Videon är upp och ner). Lite jobbigt kanske, men lägger ut den först och främst för att min mamma så gärna ville se den.
















En Dröm



Inatt drömde jag något vackert, och något alldeles underbart. När jag vaknade var jag alldeles yr och det kändes så verkligt. Jag drömde att vi fick en till familjemedlem. En vacker liten flicka som var helt perfekt, 10 fingrar, 10 tår och ett ansikte att avguda. Mörkt fjunigt hår och William var så stolt över henne.

Det mina vänner, är en dröm!



Nu ska jag sluta drömma. Och återgå till den jäktiga vardagen, vet inte hur vi ska hinna i dag.William sover just nu och om en timme ska vi möta Tina&Tea + Sofia&Melwin för en prommis till Norra berget och avslutning på sången. Och innan dess MÅSTE jag hinna få i William lite lunch. Hur ska detta gå? Supermammor klarar allt, på något sätt!


Hoppas ni får en fin Tisdag trots det lite tråkiga vädret! =]




Jag & R snart ett år sedan.

Liten älskling sover sött. Mamma ä

MMS

Liten älskling sover sött. Mamma älskar dig mest av allt!


Mina 2 hjärtan!



Har ju helt glömt bort att ge mig sambo lite cred här i bloggen. I Går morse när jag vaknade o8 så var hela huset tyst, så jag tassade nerför trappen. Och i köket står morgonkaffe,massa röda vackra rosor och ett otroligt fint kort och väntar på mig (+ en vacker sambo och en sagolik son). Min första och lätt bästa morsdag, ever! ;)



I eftermiddag drog jag igång städningen här hemma. Så nu kan man äta från golvet om man så vill. Så nu, efter en välförtjänt dusch, sitter jag och inväntar mina grabbar som är och handlar mat!

Ikväll blir det mys i soffan med R och lite OTH & Gossip! Moahaaaaa vad mitt hjärta får utstå massa "kärringserier"



Idag myser vi på baksidan med Tina

MMS

Idag myser vi på baksidan med Tina och Tea.