Vad hände?



Idag när jag stod och samtalde med min mamma ang kvällsöppet på barnenshus, så sa jag "aaa men det är den 4:e Mars, så det är väl nångång om 2 veckor..." Varpå min mamma säger "...Anna, det är i sånnafall nu på Torsdag. Det är den 1:a Mars i morgon".... Wtf?!
Vart tar tiden vägen? Jag hänger inte med längre känns det som. Okej. Om det är den 1:a Mars i morgon, då ska jag snart föda barn liksom. Hjälp. Och inte nog med det, satt och sa till min mamma att jag skulle behöva köpa ett 10-pack bodys åt William eftersom han vuxit ur alla sina. Varpå hon återigen tillrättavisar mig "Men Anna...är det verkligen nödvändigt? hur länge använder han bodys egentligen? Wille börjar ju bli stor nu, till våren räcker det med tröja och byxa gott och väl.." JAHA. Börjar han bli stor min son? Hmm.. STANNA TIDEN !!

Känns verkligen som jag inte hinner med. Lite sorg känner jag trots allt för att tiden går så fort. Jag måste försöka ta vara på den bättre känns det som, allt bara rinner iväg liksom.. :)

Fast just i denna stund, denna sekund, så önskar jag istället att jag låg på förlossningen just nu. Magen gör sååå ont. Revbenen känns bedövade och hon trycker så håååårt med benen mot mina lungor. Nu kan hon till o med få komma snart... ;) Vecka 35 på Tisdag, wiiihooooo!!



Nää nu ska jag gå och ta ännu en GB Sandwish. Bara för att jag ska bli liiite större ;)



Min Coola kille


Jag har lätt den coolaste lilla basketspelarn som finns.
Eller? ;)





Trött mama


Jo, hade fått hem lite rabattcheckar från H&M så idag när vi var på Birsta passade jag på att handla lite småsaker. Ett par stickade fodrade tumvantar till Wille som han kan ha när han åker pulka/vagn och inte ska hålla på blöta ned sig (han avskyr annars vantar) och en Cars-mössa fick han. Han blev jätte fin!
Till mig blev det ett gravidlinne i rosa. Perfekt! Och allt för bara 50:-








acer it is.


Vilken lycka. Vilken glädje. Att kunna skriva hela meningar utan att pressa sönder fingertopparna på trasiga tangenter. Vi for ut till Birsta och fick med oss en acer hem. Har aldrig haft en acer. Oftast varit en HP eller Dell. Återstår att se hur detta ska gå.. :)

Hur som, har faktiskt inget vettigt att berätta alls. Är skit less på huset och all denna snö. Längtar verkligen tills jag får säga hejdå till allt som har med huset att göra. Alla ni som sitter och skriver "ååååh jag vill ha hus, och inreda och tjohejsan" men samtidigt skriver "Gud så jag hatar snön" jaaa... Ni kanske ska ta och tänka till? Det ska skottas för att kunna gå, skottas på parkeringen, skottas av taket? skottas på trappen? och när det är gjort ska det till våren rensas ogräs, krattas löv, hålla gräsmattan fin så inte alla grannar blir sne. Det ska hållas efter, det ska bytas takrännor och takplattor, det ska målas och man måste hålla efter. Näää fy! Nästa gång jag äger ett hus är jag 50+ och barnen är utflugna. HÖGST ett radhus med en liiiiiiiiiten liiiiiiiten gräsplätt.

och Canal Digital vill jag aldrig mer ha med att göra.


Föresten en rolig sak. R kom hem med en äkta OS mössa till mig häromveckan. Nordea sponsrar väl svenska truppen på något sätt, så dom hade fått ett antal. Ja la ut min på tradera och den ligger fortfarande kvar, och folk är som GALNA. Jag kommer kamma hem storkovan på den. Helt sinnesjukt!


Nu får vi se om Robbish och jag får se någon tv alls ikväll eftersom tvn krånglar för 875984357934875 gången, alltså canaldigital.




new pc.



återkommer när jag har en fungerande datorn, dvs i eftermiddag.

Puss.:)

William premiär åker i bilstolen F

3c671070fbfca8b084cf1601192a097b.png

Kolla varifrån!

William premiär åker i bilstolen FRAM! :) baksätet har gett plats till lilla L. :)


Tadaa!

75e4ac7f8af8d93d01f96e04a6caff71.png

Kolla varifrån!

Tadaa!


Ny hårfärg?



I morgon har jag tid hos frissan. Detta med utväxt är verkligen inte min grej längre. Har varken tid/ork eller ekonomin till att springa hos frissan varje månad för att vara snygg i huvudet. Så i morgon klockan 11 har jag bestämt mig för att bli mitt riktiga jag igen, dvs brunett. Tänkte försöka få frissan att lägga en snygg varm chokladbrun-färg.

Här har ni lite smakprov på mig genom åren :)

   

växer


Jag växer verkligen varje dag nu.


älskade unika vackra ni.


Mina kära. Ni är blodet i mina ådror, syret i mina lungor. Jag skulle fan inte ens kunna ta ett andetag utan er. Ni ger mig styrka när jag behöver det som mest och ni får mig att orka trots att mycket känns tungt. Det är er jag tänker på när jag läser ordet "Framtid".



Nu har vi "långledigt" tillsammans. Alla 3! Saker o ting kunde inte kännas bättre just nu.

 

L O V E - Robbish och Willish!

 

 

 


Nytvättat rosa åt L!:)

0-2b5caabd019d384b9f164da15a0418ec.png

Kolla varifrån!

Nytvättat rosa åt L!:)


Myspys.



NU - 1 år och 7 månader gammal bestämmer sig William för att gilla välling. Han har ALDRIG druckigt välling.
Han är rolig min son. Så här såg det ut ikväll innan läggdags.




tjockis. Fan vad jag känner mig tj

78ba71f06b7fd1c3c838117dfe47b62b.png

Kolla varifrån!

tjockis. Fan vad jag känner mig tjock i dag. Haha


Tjock vs Smal



Måste få säga att vara tjock eller klumpig är inte riktigt min grej känner jag.
Att inte kunna torka sig ordetligt med handuken efter duschen, eller att måsta bresa på benen för att böja sig ned för att ta upp tvätten, gillar jag INTE. Just nu längtar jag efter min smala kropp nå så otroligt. Tänk att man aldrig är nöjd!

Nej tack till heffaklump. Ja tack till Mini-me.




Haha vilken jäkla tjockis!

3608836c2a7879835c6c10c5a0e252e1.png

Kolla varifrån!

Haha vilken jäkla tjockis!


Samma kille samma vagndel.






 


Mitt nya beroende. Äter nog 4 om d

5b4cb988820e62ac334a3a591574c6aa.png

Kolla varifrån!

Mitt nya beroende. Äter nog 4 om dagen. Haha!


BM på Fel dag!



Hahahaha.. Jag är så preggo som man kan bli. Minnet sviker titt som tätt, eller är det kanske så att man har så mycket i huvudet, så hjärnan raderar allt onödigt så det viktigaste får plats? ;)
Hur som, när vi satt i väntrummet var det aaaaalldeles för tyst och stilla. Robban frågade mig "Visst är du säker på att det var i dag?" varpå jag svarar "Ja men självklart, Tisdag den 24 klockan 10."
"- Vaaa? skämtar du med mig, idag är det Tisdag den 23!" Sen brast vi ut i skratt.
Som tur var kunde min kära BM ta emot oss ändå! ;) Hon som sattt bredvid oss i väntrummet började garva hon också, jag tror hon kände igen sig ;)

Hur som, magen växer fint. Bebis L är STOR, eller ska man säga Lång? för det trodde min BM. Hon skrattade åt min mage "Du har ju inte ett gram fett på magen så man ser varje kontur av bebis kropp när hon rör sig, och hon har låååång ben" Hahahaha :)
Däremot hade jag vita blodkroppar i urinen så den ska hon skicka på odling. Hoppas det inte är något.
SF-mått låg på 31 och jag vger 60kg. Wiihooo! JättePanda!


Har nyss varit ute på en kort långsam prommis med Alba. Men hon började som vanligt när det är så här kallt, att halta. Hon får nog så ont där dom kapade lårbenet när kylan tränger på. Så hon fick bara kissa och göra sina behov så gick vi in igen. Och nu när jag satte mig körde mina jälva sm igång.

Så nu blir det sängen. Strikta order från BM. Men som tur är, får jag sluta äta bricanyl v36. SOM jag längtar!

 

 

 


Nu har vi förberett för L i vagnen

361ec5eebd2c92f60f146005fd296efb.png

Kolla varifrån!

Nu har vi förberett för L i vagnen. Tradera är bäst, detta fina set kostade mig 30:-.


En vanlig måndag i vår familj.



Just nu ser vårat liv lite annorlunda ut än det brukar.. På gott och ont.
William har fått utökad tid på Dagis från 15 timmar/veckan till 25 timmar/veckan pga av min situation just nu. Och Robban kommer vara pappaledig Måndagar och Fredagar. Så att bebis L stannar kvar i min mage så länge som hon bara kan. Med andra ord så fortsätter mina förvärkar vara onda och jag får äta dessa helvetes tabletter...
MEN det som är bra är ju att Wille älskar sitt dagis, och utan problem stannar några timmar extra OCH att Pappa Robban KAN och VILL vara pappaledig. Mina hjärtan! Wille kommer alltså inte gå fler dagar ¨på dagis, men fulla dagar Tis,Ons och Tors.



I morgon ska vi till BM. Ska bli roligt att se hur min kurva ser ut nu. Tror faktiskt den håller sig till den övre delen, denna graviditet. Jag väger redan 60kg! Tror det bor en ganska så stor prinsessa i min mage. Hoppas även att alla prover kommer se bra ut. Dags för koll av antikroppar mot bebis pga min blodgrupp, Rh-Negativ.
Min Bm brukar inte vilja ta på min mage alltför mycket, just för att (nu citerar jag) "Den är så fruktansvärt lättretlig".

Just nu känns det som att jag aldrig mer, någonsin vill vara gravid. Denna påfrestning, både psykiskt och fysiskt är riktigt tärande...





Ikväll blir det soffhäng framför Familjen Annorlunda och Spårlöst.
Tjing!

Baby L




Ni förgyller varje minut av mitt l

197e1ae525c28c59031e2ff158625848.png

Kolla varifrån!

Ni förgyller varje minut av mitt liv.


Det absolut finaste jag har.

0-34e1f42fb0a7b4357f27b83c822af42f.png

Kolla varifrån!

Det absolut finaste jag har.


Här ligger jag och jäser med en fr

0-18c7553566c53e9161dc351092bae82e.png

Kolla varifrån!

Här ligger jag och jäser med en fruktansvärt hjärtklappning och Bricanyl-huvudvärk. Tur att Pappa R snart är hemma så Wille får någon rolig att vara med. Mitt samvete har fått sin dagliga torn.


Help! Vad är detta? Så här ser min

0ead3e223e43846f07308104f57dd4a1.png

Kolla varifrån!

Help! Vad är detta? Så här ser mina ben ut. Och det har kliat HELA natten..


lyckat bullbak!

0-6641b2f2aff99671bd1b1c936cb63e2d.png

Kolla varifrån!

lyckat bullbak!


Här tycker Wille om att sitta. Sam

0-6267367f8758916434995eef924b1b1c.png

Kolla varifrån!

Här tycker Wille om att sitta. Samtidigt som han har koll på snöplogen utanför sitter han och ser på pingu. Och lägg märke till pyjamasen, han vägrar någon annan! Haha.


goodnight sweetheart! Mamma älskar

0-4a6edb31e499c5512a66e19468bd4579.png

Kolla varifrån!

goodnight sweetheart! Mamma älskar dig mest av allt.


Ny dag nya möjligheter.

Denna dag har gått i lugnets tecken för min del. Inte gjort något vettigt alls.
Wille har varit på Dagis och sitter just nu och softar framför Teletubbies.

Händer väl inte mycket spännande i dag, förutom att jag ska på sjukhuset kl 17:30.
Mer spännande än så händer det inte en Onsdag som denna, Skönt!

Kliver med stormsteg in i v33 i dag. Vart tusan tog denna graviditet vägen? Vi längtar som ett par tokar efter vår lilla sessa nu..


Ja, föresten, igår skrev vi kontrakten på Lägenheten vi ska flytta till. Så nu är allt klart. Vi blev tvugna at flytta liiite på inflyttsdatum. Så har vi otur ligger jag och föder på inflyttsdagen. Hahahaha.. Men jag är inte den som krånglar för mycket, det blir som det blir och det löser sig alltid.



Nä roligare inlägg än så här bjuder jag inte på i dag verkar det som. :)

William på sitt bästa humör.



Här ser ni vilken otroligt glad kille vi har. Älskade lillewillekille!

 





15 Februari



Damdidaaaam.



Om lite mer än en månad har vi flyttat. Veckorna fram tills prinsessan L kommer,kommer springa förbi oss nu. Vi kommer ha fullt upp, varje dag fram tills flytt nu. Känslan är Otrooooolig LÄTTNAD.

Vissa tycker kanske att det är konstigt att vi väljer att flytta från hus till lägenhet. MEN, vi ska inte bo i lägenhet för evigt, utan något år tills vi hittar vårat dröm radhus eller bygger ett själva. Jag längtar sååå tills vi bor i lägenheten, och jag har allt på ett och samma  plan, att william får ett ordentligt rum att leka i =]


Nytt till Sessan i magen.

Vann denna på tradera för ynka 30:-
Känns väligt roligt, då William hade likadan fast i grönt & blått då han var lill-liten.






Stackars R.



Detta är den syn han möter varje kväll, utan undantag.



Jag bjuder på denna otrooooligt fabulösa (ni förstår ironin va?) bild.


p.s det är en full skål med chokladpudding d.s





haha...


Helvetes less





Nu är jag less på att ha dåligt samvete.
Att dagligen ha en liten djävul sittande på min axel, lismande och viskandes tala om för mig vilken otroligt dålig mor jag är.

Kan inte veckorna bara springa förbi så jag får sluta med dessa satans tabletter. Så jag slipper dessa förvärkar och biverkningar av helvetets tabletter.


satan.


och NEJ livet är inte en dans på rosor. Just nu känns det som att simma med världens jävla kramp.

idag gör Wille bara den "seriösa"

0-77e1c3858422367636e045295213a518.png

Kolla varifrån!

idag gör Wille bara den "seriösa" minen när man ska knäppa kort på honom. Nu är vi påväg ut till skrängstabodarna, härligt väder!


RäääserWille

Idag fick Wille några nya pyjamaser. Alla med "Cars" tema, såklart.
Här har ni honom Live innan läggdags och med sin spade, såklart.



 

 

 

 



William är såå stolt över sin nya

233092d951bd6b17f72c45e0a3abaf6a.png

Kolla varifrån!

William är såå stolt över sin nya spade. Den ska vi invända flitigt i morgon ute i Skrängstabodarna!:)


Thomas Sabo Charms



Underbart vackert armband fick jag av älsklingen i dag. Och det värmde mitt hjärta alldeles extra av att det var William som kom och bar och gav mig den fina påsen med asken i.

Detta berlock fick jag till :



Det fina med dessa charm´s är att man kan samla ihop ett gäng olika berlocks och/eller stenar, och byta ut och variera. Men det tar sin lilla tid att spara, dom kostar rätt så mycket..

Denna dinglar iaf på min handled just nu, och jag blir så varm i kroppen när jag tittar på det!

Vilken prins jag har till sambo. D

0-3f4ad165d96e0d86765f9b510e993b93.png

Kolla varifrån!

Vilken prins jag har till sambo. Detta kom han hem med till mig!


Vilken prins jag har till sambo. D

0-3f4ad165d96e0d86765f9b510e993b93.png

Kolla varifrån!

Vilken prins jag har till sambo. Detta kom han hem med till mig!


påväg hem. Börjar lära känna alla

0-78c26c6d62bfc7a02c3c4ce82bdbfb7f.png

Kolla varifrån!

påväg hem. Börjar lära känna alla på förlossningen nu. Haha. Nu ska jag sova. LÄNGE!


Here we go again. Denna gång UTAN

44aa2bdba20c32f717d862f2427d6e2a.png

Kolla varifrån!

Here we go again. Denna gång UTAN sm. Hmm..


preggo



Uträkning utgår från dagens datum: Ons 10 feb 2010.
Din graviditet startade Ons 8 jul 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 22 jul 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
[Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 13 apr 2010
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.



Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


Till min lilla sessa


Denna klickade jag hem för 5 minuter sedan. Jag har suktat efter denna sedan William låg i magen men har aldrig tyckt den varit värd 500. Nu hade dom den på REA för 199:- på
http://www.babyshop.se Den är verkligen helt fantastiskt vacker.


Älskade älskade pojke!


William äter semla. Han älskar det

3c272dd31a8a0c09428d44e01ab3deb6.png

Kolla varifrån!

William äter semla. Han älskar det!;)


Föresten, så här koncentrerad ser

0-6834adcc45c639b09cc11911b9449db8.png

Kolla varifrån!

Föresten, så här koncentrerad ser William ut när han pratar med mimmi (mormor) i telefon. :)


Preggo-snack


Nu börjar jag verkligen känna mig ordentligt gravid, med allt vad det innebär. Har redan börjat samla vätska i benen, hoppas innerligt att det stannar av. Magen är stor och tung, L bökar inte lika mycket, just för att utrymme inte finns för akrobatik längre. :) Men på samma gång som det är "jobbigt" så njuter jag mycket mer av denna graviditet. Jag kämpar med att låta mig själv koppla av och njuta. Vilket annars brukar kunna vara jobbigt då jag i vanliga fall har väldigt hög press och inre stress. Jobba Jobba!
Ställde mig på vågen hos min mor&far, 58,6kg. And up we go! Har alltså gått upp ca 13 kg (redan!) MEN jag är glad över alla dessa kilon. Ser mig i drömmarna om att få behålla några efter denna graviditet. Vågen får gärna stå stadigt på 52kg efteråt, och inte fortsätta nedåt till 46 igen.


Kanske ska uppdatera lite om vår boende situation igen, vi var och kikade på en 3:a i Haga häromdagen, som vi verkligen vill ha. Det ligger några hundra meter från Willes dagis, några meter från busshållsplats och är allmänt aktuell för oss just nu. :) Vi ska ha vår absolut sista visning på vårat hus i morgon sen har jag sagt att det får räcka och folk får lov att bestämma sig. Ska vi flytta så måste vi flytta SENAST 1:a april, för att hinna bo in oss i lägenheten INNAN L kommer. :)


I morse kl 7 for jag och Wille kille ut till min mamma, för att spendera dagen där, istället för att bara sitta hemma o häcka. Så dagen har hållt igång bra, vilket resulterar i väldigt svullna fötter för mig just nu. :) Vi var ute och gick i över 1 timma med Wille på snowracern. Sååå härligt! Mitt på dagen tog vi oss en lååång sovning på över 2 timmar. Och på eftermiddagen har jag slingat mammas hår och busat med W.

Nu ikväll har jag hunnit smälla i mig X antal varma mackor, några glas cola och dubbel sats Chokladpudding. Så nu är jag mätt och belåten en timme i varje fall. Hahahaha...

Skämt o sido.. Snart blir det sängen och lite ljudbok. Får sovmorgon i morgon då Robban skjutsar Wille till dagis, sen ska jag upp och röja i huset så det är kliniskt rent inför visningen. Suck!

 

 

Slänger in en bild på mina otroligt vackra fötter i v40 med willekille. Mohaaa!!

 



Hahahahhahaha


Träffade Milia ute i Snön också:)

07e3cee803a0d47786fe037df9a0c91f.png

Kolla varifrån!

Träffade Milia ute i Snön också:)


Det är vackert hos min mamma o pap

0bcd9f10a847b09e832d4c374263bbaa.png

Kolla varifrån!

Det är vackert hos min mamma o pappa.


Idag har vi varit på Sidsjön och å

0-2265e44bf0ec4558ec04ace8cda39e21.png

Kolla varifrån!

Idag har vi varit på Sidsjön och åkt massor av pulka och grillat korv. En alldeles perfekt familjedag!:)


Tänk vilken magi smink är! ;)

-ec8197cf9ec34e56a0a4d6350ca1d6c.png

Kolla varifrån!

Tänk vilken magi smink är! ;)


Mama tonight!

7ab80456ceaa087806e3f16390f823aa.png

Kolla varifrån!

Mama tonight!


Hate this.



Vissa dagar suger verkligen.






Wind me up.
Put me down.
Start me off and Watch me go.




Vi lääääängtar



Efter dig L


Paket till L!



Idag damp det ner ett paket i brevlådan. Ett stoort paket till L.Vann en underbar auktion på Tradera här i veckan. Hur mycket fina kläder som helst, för 200kronor. Soooooom hittat! Till och med Robban blev förtjust i kläderna.

I morgon ska vi alla tre i familjen på 30-års fest. Var meningen att Wille skulle sova hos farmor sin, men nu är ALLA runtom oss magsjuk. Så vi åker dit och umgås lite, skulle vara några fler barn där också, men vi lär gå hem i vettig tid. Ska bli kul att träffa lite folk och surra och klä upp sig lite! =]



    

  


nu har vi sovit middag:)

37b795f461e30c81e3e0b4feded0d478.png

Kolla varifrån!

nu har vi sovit middag:)


Magsjuk med alien i magen.

Nu är vi dock frisk.


Här kommer ett videoklipp från i går kväll. Lilla L gillade INTE när mamma kräktes och hade tom mage.
Dom värsta rörelserna börjar runt 00:30 in på videoklippet.

Detta är jag och min kära vän Ther

-58e9b72e51a018a4dc93d3c20ea3c82.png

Kolla varifrån!

Detta är jag och min kära vän Therese. Tiderna förändras - här visste vi inte att vi inom några år skulle vara lyckliga mamas!:)


Detta har varit min vy hela dagen.

0-5a4c9ab10640681442b8a6cdc6a64a83.png

Kolla varifrån!

Detta har varit min vy hela dagen. Både jag och R ligger i vinterkräksjukan. Wille sover hos sin snälla mormor.


En ny liten människa

Min finaste vän har blivit Mamma.


En ny liten människa har sett dagens ljus.

I morse klockan 07:53 föddes det lilla efterlängtade flickebarnet Jazmine Nathalia Backlund.
En liten flicka, endast 45 centimeter kort och 2910 pyttegram. Såå liten och såå älskad.

Behöver jag säga att jag tycker Mamma Tess och Pappa Ted är grym?





bild lånad från Ted/Tess facebook.



Jag har ju alldeles glömt att visa

0-6802fc100cfd47b75e9bb8c559c45069.png

Kolla varifrån!

Jag har ju alldeles glömt att visa er vad vi köpte till Wille i Tallinn, coola va?;)


Hus, boende, hemlös?



Ja det har varit ett stort virrvarr runt dessa frågor. Och samma sak i mitt huvud.
Vart vill vi? VAD vill vi? Vad är viktgast?

NU har vi massor av intressanter på vårat hus och det lutar åt att det blir budgivning (vilket i sig är toppen) MEN, nu har VI ingenstans att ta vägen? Inget radhus till vettigt pris som faller oss i smaken. Och lägenheten vi kunde tänka oss på institutvägen gick iväg för alldeles för mycket pengar. Dessutom vill vi bo i närheten av Willes dagis nu när han kommit in så bra där, vill inte flytta på honom i samma veva som vi ska flytta + få ett syskon. Känns som alldeles för mycket för den lille individen. SÅ i nuläget inriktar vi oss faktiskt på en lägenhet, i Haga, nära Willes dagis. Inte för alltid, utan medans vi i lugn och ro kan kika efter ett boende som passar oss, rent ekonomiskt och i smaken.


DÄR står vi nu. =]