Skorna

Skorna är köpt på DinSko för 499:- Som hittat!

Myser i pappas trygga famn:)

img_0560 (MMS)

Myser i pappas trygga famn:)


Mammans nya super skor!!

img_0548 (MMS)

Mammans nya super skor!!


Brottningsmatch!!

img_0553 (MMS)

Brottningsmatch!!


Puuuuuss

img_0543 (MMS)

Puuuuuss


Bara jag som älskar bebisars nackar?? Luse...

img_3543 (MMS)

Bara jag som älskar bebisars nackar?? Lusen vaknade nyss och ville vara med oss:)


101127



Åhåå vilken skön o härlig Lördag detta varit!

Blev väckt av Wille 06:50 men lika glad var jag för det för jag hade blivit lovad sovmorgon!! (Första sovmorgonen på fleeera veckor) Så jag hjälpte Robban medans hunden skulle kissas av och sådant, sen kröp jag ned i den varma goa sängen, pluggade i ljudboken i öronen, la mig ned och  njööööt och.... somnade! Vaknade 10:45! Utsövd!


Sen var dagen lugn, barnen sov, och efter det for vi till Karin & Tobbe. Där busade våra barn med deras barn, Isabell och Elita. Isabell är 7 månader äldre än William och Elita är 4 månader äldre än Line. Tack o tack för en mysig stund=)


Sen har vi bara varit hemma och myst. Jag lagade god middag, biffgryta och ris.
Nu sover barnen sött och Jag & Robbie myser framför tvn! :)

I morgon tänder vi första ljuset! Måste ta mig till affärn TIDIGT i morgon bitti, det skulle va så mys med lussefika (glögg och saffransbulle)


Ha en FIN Lördagskväll!!



så här såg jag ut förra "Första Advent"



Färgning av håret? Check!

img_0538 (MMS)

Färgning av håret? Check!


Seriöst, ser ni fotot? Jag bad sambon fota...

img_0540 (MMS)

Seriöst, ser ni fotot? Jag bad sambon fota mina goda pringles, hmmm..:)


Matlagning på G!!

img_0536 (MMS)

Matlagning på G!!


101126




Jahaa Fredag igen då? Skönt!
Veckan har varit lugn förutom incidenten med Line och Ambulansen då.
Kanske ska skriva lite om det?
Tösen vaknade med feber som bara steg under morgonen, vid 11 gav jag alvedon (eftersom man inte ska ge det så fort dom har liiite feber) så när hon hade 39 fick hon alvedon. Men hon bajsade ut den efter bara 10 minuter. Då vart jag osäker hur mycket hennes kropp hade hunnit ta upp av alvedonen, men vågade inte ge henne en till. Sen kom R hem vid 12:30 och vi satte oss i soffan med alla barnen. Plötsligt kände jag hur Line bara KOKADE.
Alltså hon var stekhet, över 41. Också sa jag till R "- nämen, vad gör hon för konstigt" innan jag fattade att det var allvar,

Hon började smått "knipa" ihop hela ansiktet, som när ni blundar. Sen började armarna dras in mot magen, tillslut krampade hon som en tok, hela kroppen drog ihop sig till en boll. Det var riktigt hemskt. Vid det laget stod jag med en naken bebis ute på balkongen i -7 grader och fullkomligt skriiiiker till R att ringa ambulans, för jag fick verkligen ingen kontakt med henne... :(

Usch så hemskt det var.. Kände mig såå maktlös och tänkte " NEJ FAN hon ska INTE dö inte MIN famn"
Dom i telefonen uppmanade oss att vara noga med hennes andning tills ambulans var på plats.
Och dom var här, inom 1½ minut, sjuuuukt fort. Blåljus och hela köret, men så är det tydligen när det rör småbebisar som krampar, eller som har hjärt/lung problem.

Nåväl, allt gick ju bra!
Tack vare att jag var så snabbt ut med henne och fick ned tempen FORT. *Puuuuuh*


ALDRIG MER, Snälla!



Men annars har vi bara varit hemma. Jag har inte velat gå ut med Line på hela veckan, hon har fått sovit o vilat och tagit det lugnt.

Idag var vi dock på Kyrkis, där även Jessica o leo var, samt Evelina och William och en kompis till henne.



Om en vecka drar vi till sthlm hela familjen, SOM jag LÄNGTAR!


Här är lite sköna bilder från ikväll :)










Dagens shopping! Lines garderob gapade tom...

img_0509 (MMS)

Dagens shopping! Lines garderob gapade tomt. Så vi fyllde på såklart, sammanlagt 3 bodys, 2 byxor, 3 pyjamas och lite strumpor + en superfin Mimmi dress (tunika och tights)


AJ!!! Ny noppade OCH ny färgade bryn! Pain...

img_0488 (MMS)

AJ!!! Ny noppade OCH ny färgade bryn! Pain! :)


Hej hopp! Tänkte meddela att vi mår bra al...

img_7734 (MMS)

Hej hopp! Tänkte meddela att vi mår bra allihopa och att Line har repat sig suveränt!  Just nu sover barnen och pappan är borta på jobb-skoj! Själv sitterjag och inväntar Maria Wern på TV4 kl 21.00 eftersom jag läst alla dom böckerna!! Ha en fin kväll:)


Kvällsmys! Hon mår bättre:)

img_0463 (MMS)

Kvällsmys! Hon mår bättre:)


Usch.. Min sessa har haft hög feber hela d...

img_0454 (MMS)

Usch.. Min sessa har haft hög feber hela dagen.. Och för en timme sedan började hon tok krampa.:( R ringde 112 och ambulansen var här på 2 min. Tusen tack! Nu mår hon bättre! Älskar dig Line!!


Ännu en helg!



... Har passerat.
Man hinner inte ens blund så har helgen passerat. Men det är väl så det är? Tiden går fort när man har roligt.

Vi har haft en lugn o skön helg.
Lördag förmiddag julpyntade jag och Line medans far o son åkte o handla.

Det blev såå mysigt. William springer omkring o pratar med alla tomtar! ;o)

Vi har hunnit bli bjuden på middag 2 dagar, i går hos svärpäronen och idag av min mamma o pappa.
Kan inte mer än tacka och erkänna att ER mat är tusen gånger godare än min!! ;)

Veckan bjuder både på det enda o andra...




Nu.. Beck!

Gokväll!

Idag drog jag fram julen hos oss! Så mysig...

img_0435 (MMS)

Idag drog jag fram julen hos oss! Så mysigt! Robban och Wille åkte och handlade tomtar, för 600 (!!) spänn! Galningar!


Tacl Älskling! Dom blir ännu finare när re...

img_0427 (MMS)

Tacl Älskling! Dom blir ännu finare när resten slår ut :)


Hello YOU!



Hej allihopa!

Som jag lovade är det dags för en rejäl uppdatering. Har varit dött kring bloggandet och endast blivit några bildmedelande per dag. Sorry! Tråkigt för er och tråkigt för mig! Trist att inte ha något att "kika tillbaka" på.
Men vi har varit rejält sjuka nu i 2 veckor. Barnen mådde dåligt första veckan och jag och Robban slet som två djur för att göra allt så bra som möjligt för våra två underbara och försökte underlätta för dom så gott vi kunde.
Sömnen var minimal, men sånt är livet med sjuka barn. Bara att gilla läget! Line är den som har klarat sig bäst av oss 4 faktiskt.
Willer var riktigt dålig med tjutande lungor och hög feber och hemsk hosta. Hostade ofta så han kräktes stackarn. Han fick Mollipect och blev snabbt piggare! Skönt!

Och förra veckan blev både jag och R riktigt dåliga, med hög feber, hemsk hosta (även jag har hostat så jag kräkts dagligen) och haft hemskt ont i bröstet. Usch! Men inte fan kan vi lägga oss i soffan o kurera oss? Bara att kämpa på.

NU är vi frisk och DET är vi glad för. Jag har bara denna satans hosta kvar, men den lär jag nog få drass med ett bra tag känns det som.



Jag tänkte uppdatera lite kring barnen. Det händer ju så galet mycket hela tiden kring dem när dom är så små!
Så vi tar en i taget, Störts kommer först! ;)




William 2 år och 4 månader:

Här har vi en riktigt "grabbig-Grabb" nu. Han rör sig och för sig som en riktig kille! Inte en bebis längre..även fast mamsen gärna vill ;) En kille som är riktigt nöjd med livet och utvecklas hela tiden.
Haft ett rejält språng nu med språket. Han kan tammetusan säga allt nu. Häromdagen parkerade en bil bredvid oss och han pekade och sa "- Mamma, titta det är en minibuss" Och det VAR det också.
Kanske ett dåligt exempel, men det märks hur mycket han "suger åt sig" av orden omkring honom, han tar till sig allt, och VILL lära sig allt.

Men som sagt allt är inte guld och gröna skogar, vi har fått känna på rejäl trots. Säger man åt honom på skarpen KAN man få sig en utskällning tillbaka, och det är med TON han tar i. Hur vi ska tackla detta och få honom att inse att man inte skäller på sina föräldrar eller slår dem, Jaaa... Det vet vi inte ännu, vi försöker så gott vi kan, precis som alla er andra. Har ni tips får ni GÄRNA komma med det. Det skulle uppskattas! :)

Vi har inte varit och vägt och mätt honom eftersom man så sällan gör det i denna ålder? Vi märker ju att han växer och frodas och mår bra. Men han o Line är helt olika i kroppstyp och kommer nog alltid vara.
Wille är en kopia av mig. Med smal och atletisk kropp medans Line kanske kommer bli den mer "satta" INTE tjocka men mer... Hmm.. Äh ni fattar.
Skulle gissa på att han ligger på strax under 13Kg och..Jaaa.. Hur lång är han? Han använder fortfarande 86/92 i kläder, så däromkring.

Han har en bästa vän på dagis. Ludde, Ludvig.
William pussar honom ALLTID hejdå när han går från dagis och sitter GÄRNA och LEKER gärna med honom. Han har också en tjej som han säger, och hon heter Isabell.
Han älskar dagis.

Han är väldigt äventyrlig med samtidigt väldigt försiktig i nya miljöer. Han känner sig gärna för innan han kastar sig in i något nytt.

Han har helt enkelt blivit en liten individ!

Allt kärlek till min så vackra och envisa pojke! :)






Line 7 månader och 16 dagar.


Här har vi en söt flicka med häftigt humör! Hon kan verkligen tala om vad hon vill, fast då inte med ord, såklart!
Hon skriker o gormar när nånting är FEL, men annars är hon den mest perfekta bebisen som finns.
Hon glider runt här hemma på dagarna i sin gåstol och tränar sin kraftiga ben ;)
Och när hon inte gör det tränar hon på att .. Komma på hur man tar sig fram? ;) Hur GÖR man när man KRYPER morsan??

Hennes första tand tittade fram för 2 veckor sedan så nu inväntar på bara på alla dem andra.

Hon äter, som en HÄST! Hon äter tammetusan ALLT. Hon dricker numera 8 månaders fullkornsvälling då hon dricker välling och äter 8 månaders matburkar. Och hon älskar det!! Hon älskar att testa allt nytt, alla nya smaker!

Sover bra gör hon också, dock äter hon fortfarande 1 gång per natt, men det är det snart slut med, då får hon nöja sig med vatten. Det är bara en vana och det märks. MEN vi vill inte stressa, vill hon äte EN ynka gång per natt när hon är 7 månader, då får hon göra det. VI skaffade inte barn för att sova hela natten heller...

Jag har ju självklart INTE lika mycket att skriva om henne som om William eftersom ..Ja.. Det skiljer 2 år på deras utveckling. ;)

Men jag kan säga som så,
Hon utvecklas varje dag, i SIN takt och inte i någon annans, det har hon gjort klart för oss.
Hon bestämmer SJÄLV.

Mammas bestämda lilla underbara vackring!!!!




Om mamma anna då?

Ja där har jag kanske inte lika mycket att skriva om.

Det uppdaterar jag kanske om en annan dag.
Nu ska jag krypa upp hos sambon.


Godnatt! :)


Föresten, ÄLSKLING!
TACK för dom underbara vackra blommorna i dag!
Du gör mig lycklig, varje dag!


Dåligt bloggande på veckorna nu, men ikväl...

Dåligt bloggande på veckorna nu, men ikväll tänkte jag skriva en rejäl uppdatering om Allt! Håll ut ;o)


Hur tjuuuusig blir inte Wille i detta infö...

img_0401 (MMS)

Hur tjuuuusig blir inte Wille i detta inför foto på dagis;)


Dagens goda middag - mackaronipudding:)

img_4719 (MMS)

Dagens goda middag - mackaronipudding:)


Line har skaffat sig en käresta!

img_0389 (MMS)

Line har skaffat sig en käresta!


Vi Älskar Dig!!

img_0381 (MMS)

Vi Älskar Dig!!


Idag åker jag och barnen till min mamma oc...

img_0365 (MMS)

Idag åker jag och barnen till min mamma och busar! Jag e tok sjuk, men bara att bita ihop!


Fröken söt vill INTE sova!

img_0351 (MMS)

Fröken söt vill INTE sova!


Feeeest

img_0332 (MMS)

Feeeest


Så här hittade jag mina hjärtan idag :) Ma...

img_2378 (MMS)

Så här hittade jag mina hjärtan idag :) Man blir alldeles varm i kropen!


Looking back

















time to blog!



Ho Ho Hoes!




Skämt o sido, sitter för en gångs skull vid datorn. Vilet inte händer ofta nuförtiden, blir bara less och förbannad på datorn för den är så klumpig och gör INTE so jag vill! Haha.. Vilka ilandsprobroblem.

Har dock inte haft tid heller ska erkännas, Båda barnen har varit sjuka, riktigt sjuka. Med hög feber och tjutade lungor och noll energi. Eller jo, energi till att jävlas och bråkas! *Suck*
Line har även kommit i någon fas som gör att hon är vaken hela kvällarna, så vi har haft noll tid på att repa oss eller skaffa egen energi.. nätterna har varit ett ständigt spring, ena vaknar o väcker den andra, Willia ligger vaken flera timmar varje natt och sover skit dåligt!! Nää uch, snart är detta över! Nu har jag klagat av mig!


Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om eftersom veckan har varit relativt tomt på händelser?
Kan lämna ut mig själv lite och berätta att jag haft första jobbiga depp-perioden på länge. Nu pratar vi alltså inte om "vanliga tråkiga dagar" utan svarta jobbiga. Jag har arbetat ihjäl ig i huvudet och kämpat med det jag lärt ig på KBT´n. Men det har varit HÅRT. Just för att ett av mina viktigaste verktyg är att sova och att bryta mönstret igenom att sysselsätta mig med något (helst utomhus) (jag har sovit NOLL och inte KUNNAT gå ut pga sjuka barn) Jag har varit otroligt svartsjuk och anklagat Robban för att vara otrogen (Blir ALLTID så när jag deppar ner) Är aldrig svartsjuk annars. Jag har hatat mitt ansikte och sagt att jag ska färga håret grönt och hänga med lodisarna på haket nere på stan. Hahahah...
Men i morse när jag vaknade bestämde jag mig att 3 dagar fick vara nog, NU ska jag vara Nya Anna och göra det bästa av situationen,och det funkar.. ÄN så länge!
Annars bokar jag en akut-tid på måndag. För även fast jag inte skriver ut känslomässiga saker här så har denna vecka varit tuff. Jag har gråtit, och gråtit och hatat och hatat...

Mer då?


Hmmm...


Nää faan, jag vet inte.


Jag tror fan jag lägger ned detta med bloggande.

Käääärlek! Men whats up med detta? Hon som...

img_9376 (MMS)

Käääärlek! Men whats up med detta? Hon somnar som en stock på kvällarna men vaknar tok pigg en timme senare??


Wille e hos doktorn:(

img_8527 (MMS)

Wille e hos doktorn:(


Kan man säga att det är vinter nu? Haha

img_0273 (MMS)

Kan man säga att det är vinter nu? Haha


Line vill inte sova ikväll!:)

img_0265 (MMS)

Line vill inte sova ikväll!:)


Mys!!

img_0257 (MMS)

Mys!!


Pusskalas

img_6365 (MMS)

Pusskalas


Jag tycker mig se en ny Picasso!! ;)

img_0246 (MMS)

Jag tycker mig se en ny Picasso!! ;)


Kidsen myser;)

img_2890 (MMS)

Kidsen myser;)


Min son är coool!!

img_0222 (MMS)

Min son är coool!!


Nyklippt snygg sambo!!!

img_0217 (MMS)

Nyklippt snygg sambo!!!


Vi är ensam på norra berget:)

img_0208 (MMS)

Vi är ensam på norra berget:)


Goood morgon underbara Lördag!! Ni behöver...

img_0207 (MMS)

Goood morgon underbara Lördag!! Ni behöver inte oroa er över mina bröst;) en op sker inte än på flera år:) va bara roligt att se era reaktioner;)


Beslut taget, jag ska skaffa större bröst :)

img_0199 (MMS)

Beslut taget, jag ska skaffa större bröst :)


Detta är min vackra broders frus mage, och...

img_0196 (MMS)

Detta är min vackra broders frus mage, och där inne ligger deras andra son och mår gott:) men om någon vecka är fina unika M här!!


Myyys kväll!!!

img_0195 (MMS)

Myyys kväll!!!


Såå fin bild på moster o Line!

img_0189 (MMS)

Såå fin bild på moster o Line!


Kusinerna myyyser

img_0182 (MMS)

Kusinerna myyyser


KBT tajm!

img_0174 (MMS)

KBT tajm!


Till salu.. Buhuu..



Har som sagt sålt bebisvagnen. Emmaljunga edge duon och babytravel syskonvagnen..
Line använder ju nu Williams Emmaljunga nitro city och sen har vi kvar Emmaljunga twin cerox.
OCH nu är det dags att sälja babyskyddet.
Men innan jag lägger ut den på blocket tänkte jag kolla om det är någon preggo som behöver ett jätte fint och lättanvänt babyskydd? Det är en Brio PRIMO. Och här har ni en bild.
Hör av er om ni är intresserad annars lägger jag ut den på blocket. :)
500:-


Givetvis mailar jag bild på våran om ni så önskar, men den är just nu i bilen som befinner sig i Övik. :)

Nu är alla vagnar som vi haft på Blocket s...

img_0165 (MMS)

Nu är alla vagnar som vi haft på Blocket sålda, så idag blev detta Lines nya bilstol:)


Äääntligen nöjd med håret!

img_0154 (MMS)

Äääntligen nöjd med håret!


Lusen sover medan mamma handlar:)

img_0158 (MMS)

Lusen sover medan mamma handlar:)


Godnatt!

img_0013 (MMS)

Godnatt!


Line chillar i Willes säng:)

img_0142 (MMS)

Line chillar i Willes säng:)


William räknar ALLA sina glasspengar;)

img_0137 (MMS)

William räknar ALLA sina glasspengar;)


Line däremot är trött och fundersam!!

img_0131 (MMS)

Line däremot är trött och fundersam!!


Snyggingen har gott morgon humör:)

img_0136 (MMS)

Snyggingen har gott morgon humör:)