Vecka 17



Mamma

I slutet av vecka 17 når livmodern till mitt emellan blygdbenet och naveln. Åtminstone människor som du umgås med dagligen ser nu att du är gravid.

Barn

I vecka 17 är kroppslängden omkring 16 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 170 g.
image154

Barnet rynkar pannan och kan använda andra ansiktsmuskler. Öronen har flyttat från halsen till huvudet. Han eller hon kan öppna och sluta händerna och kan undersöka sig själv och sin begränsade miljö med handen.



Kommentarer
Postat av: hessel.blogg.se

hej anna! när var det ni ska på ultraljud? :) Kul att frida äntligen fått :D jag vet hur det känns att inte vilja åka tillbaka, kände likadant när jag skulle åka tillbaka förra veckan!Vad pluggar du föresten? Kram!

2008-02-03 @ 11:55:21
Postat av: Carolines Dagbok

Hej!
Glömde ju att svara på ditt inlägg såg jag nu :) Gud vilken sötnos Frida har fått! Åh det får en att längta ännu mer om det nu är möjligt ;) Vi har fått tag i en super fin 3:a i Bosvedjan, vill vänta med hus tills vi båda har jobb o när jag eklar med studierna!vad var det du pluggade?
ja han rör sig sååå himla mycket nu, vänta bara det kommer snart! Kände oxå likadant som dej o rätt var det är så sparkar det hela tiden! :) Hekt Sanslöst! vart har ni skaffat hur föresten? Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback