Morsdag.



Idag firar jag min första Morsdag. Och på ett sätt är det inte alls märkvärdigt, men på ett annat sätt känns det helt magiskt. Att JAG faktiskt är Mamma. Mamma till min prins.

Så alla Mammor, Njut i dag. Var glad för alla dina nära o kära!
Ni är UNDERBAR och gör ett FANTASTISKT "jobb"





Mitt första år som mamma




Det har varit en karusell, rent känslomässigt.
Plötsligt står man där medett spädbarn i armarna, och vet ingenting? Hur gör jag honom nöjd, varför gråter han nu,hur hjälper jag honom bli av med sin onda mage? Varför känns det som om inget jag gör duger??

Ja dessa tankar snurrar nog i dom flesta "nya" mammors tankar den första tiden. Det TAR tid att lära känna sitt barn. och du ÄR inte en dålig mamma,du är bara ny =}
OCH du är underbar!



Våran Underbara Sommardag.



Dagen har varit helt underbar. Helt perfekt!
Solat lite, myst lite, badat lite och pussats massa.
Ännu en underbar dag väntar i morgon, och jag längtar.


Glöm inte morsdag i morgon....=]



vacker sommarpojke

MMS

vacker sommarpojke


Vad säger ni??=)



JAG är intresserad. Är ni?


http://patriciatoernros.blogg.se/2009/may/hor-upp-sundsvallare.html?_tmp=f0a02df63f30ad8ff9697cf996a198130ba9a1f9

Två perfekta dagar!



Gårdagen spenderade jag och william med Tina&Tea samt Jessica&Leo. Mycket trevligt! Blev drakborgen och en besök på Birsta City. William var lite gnällig men vad gör det? =)

Och idag har vi haft familjedag. Jag ÄLSKAR våra familjedagar. Blev en sväng på birsta för R skulle klippas, så jag o William passade på att gå bort på barnenshus. Där handlade vi en pool till W och en ny favoritleksak. En rolig telefon!
Handlade även den nya Kepsen och ett par nya mockasiner på PoP.

Efter det åkte vi till min M&P. Myste massa i solen och William gungade massa med morfar. Mormor jobbade sent..
Han fick lite kläder i "10månaders-present". Ett brunt linne, En brun-vit-grön piké samt ett par bruna shorts, ALLT i organic cotton. FINT! Tack Mormor o morfar!! =]

Vi försöker skjuta på william sovtider lite nu inför sommaren, så han somnar liiite senare. och kanske (med förhoppning)sover lite längre. Återstå att se hur det blir. Nu var han vaken till 20:30, och i vanliga fall brukar han sova 19:30.



I morgon blir ytterligare en familjedag, och ingen lyckligare än jag över det.
Dagen ska spenderas i skrängstabodarna med skoj och lek. Fast först en snabbis till Birsta där vi ska KÖPA gungan som William fått av sin mormor o morfar! *JIppieee* =] Tina o Tea, ni får komma hit och gunga på våran gård till veckan så kan vi mysa massa!!! =]






Nääää nu ska jag mysa med Robbieee! Puss på er.

Min fina kille i sin nya Polarn o

MMS

Min fina kille i sin nya Polarn o Pyret keps.


Hittade en "oldie". Lite yngre, li

MMS

Hittade en "oldie". Lite yngre, lite tyngre :)


Tisdag = Babysång



Idag har vi varit och sjungit och dansat precis som alla andra Tisdagar. Alltid lika roligt att komma dit och träffa alla andra mamas och alla andra barn. Det är helt otroligt vad mycket som har hänt sen vi börjat gå dit. Alla barnen har blivit såå stora och utvecklats såå mycket. Idag var det även några små bebisar där,Sandra och Meya var där =] och jag fick hålla i det lilla underverket. Gud så mysigt. Har nästan glömt hur det kändes när Min bebis var så liten. Usch så sött!





William & Tea.





I morgon är den enda dagen denna vecka vi inte har något planerat att göra. Känns trist eftersom William får ett utbrott av att bara vara hemma. What to doooo???????




Älskade älskade lilla du



Mitt hjärta slår varmt för dig mitt älskade barn.



Tired Mama!



Denna dag har verkligen varit låååång.. Vaknade o5:oo av att en liten kille inte kunde sova så bra på morgonkvisten. Men vi klev inte upp förräns o6:oo.
William har verkligen blivt en egen liten individ med sina egna behov som han gärna vill ska tillfredställas. Han vill underhållas HELA tiden. Helst INTE vara hemma (för det är ju sååå tråkigt tycker han) Han har även börjat "bråka" med mig. Säger jag något åt honom "skriker" han tillbaka. Får han inte som han vill kryper han till något hörn och sätter sig och gapar "aaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaa maaaaaaamaaaaaaaa"
Runt 12 lessnade jag på det och vi klädde på oss och gick till Tina o Tea och leka lite i deras lekpark.
Efter mycket bus så gick vi hem 14:oo för William skulle ta sin sista nap för dagen. Hur länge tror ni grabben sov? 30 minuter. *suckjuck*
Sen var det samma visa igen. Inget dög, allt var trist  och det enda han gjorde var att skrika! ojojoj..Här höll mitt tålamod på att försvinna. Tur han är så söt ändå! =]


Så ikväll är jag en trött Mama. En ooootrooooligt trött mama.
Har filmat terroristen men orkar inte lägga över det videoklippet just nu,det får bli en annan dag.


Nu säger jag godnatt!



jag kan SJÄLV

MMS

jag kan SJÄLV


nu för tiden ler jag stort när mam

MMS

nu för tiden ler jag stort när mamma knäpper kort på mig


Detta möttes vi av när vi gick på

MMS

Detta möttes vi av när vi gick på morgonPrommis


Movie and Pics














Drakborgen



Idag bestämde vi oss för att åka på drakborgen med Tina o Tea, sist vi var där var William ca 6-7 månader. Idag uppskattade han det ÄNNU mer. Först när vi kom dit så blev det lite grin, vart nog väldigt mycket olika intryck för honom. Men han gav sig efter en stund och började undersöka ALLT. Klättrade till ett litet "hus" och lekte tittut. Sen gick vi till den stora "borgen" och det älskade William. Så fort har jag nog aldrig sett pojken krypa och skratta. Han verkligen ÄLSKADE det! =]

Sen tog vi oss en prommis ner på Birsta för William ville sova.Gick och kollade runt lite medans han sov och nu är vi hemma.

Sitter och funderar vad man ska äta idag..Har ni något förslag?! =] Jag är sugen på att köpa hem nån mat, men vet inte vad? Idag är en sån dag då jag inte orkar stå vid spisen.

Ikväll blir det bara hemmamys med la familia, och i morgon förmiddag åker vi till Skrängstabodarna till R´s mamma o pappa där vi ska äta gott och sova kvar. Tänkte även bada lite bastu. Toppen mysig Lördag med andra ord. Hoppas bara vädret blir någorlunda!


Jag ska lägga in lite bilder + video klipp lite senare från dagen, I promise!



NJUT av en fin Fredag mina vänner!!

Ny favorit "mini"kofta, och under

MMS

Ny favorit "mini"kofta, och under har jag ett ljusrosa linne fram Gina Tricot.


Mina killar just nu. Blev en lycka

MMS

Mina killar just nu. Blev en lyckad shoppingtur på Birsta City idag. Visar senare. Nu är det snart hemgång och läggdags för lilleman. Hoppas ni har en solig och skön Torsdag kväll.


Här hemma har vi "helg". Familjen

MMS

Här hemma har vi "helg". Familjen tillsamman, kan det bli bättre? Ja det skulle vara lite bättre väder då. Nu ska familjen till Birsta City och efter det blir det lite fotboll på Ip.


Låååång natt och lååång dag!



Natten var verkligen inte snäll mot någon av oss. Klockan 23 bestämde jag att Robban måste få sova, så jag tog en gallskrikande förtvivlad bebis i min famn och gick ned på nedervåningen, stod och vyssja och pussa på lillkillen, då somnade han i min famn. Han sov 20 minuter sen vakna han med ett gallskrik. Och så fortsatte natten, sov på mitt bröst, vakna o skrek, sov på mitt bröst, vaknade och skrek, ja ni förstår. Tillslut lyckades jag lägga honom emellan mig o R och då sov han hårt.

Idag har han snorat o snorat men inte haft feber. Vi åkte till BVC där vi hittade tid för koll. Allt gick jätte bra, Min stora kille väger nu 9kg och är 73cm kort! =] 90 cm till och han är lika lång som mamma sin *Skrattar*
Hur som helst, ikväll kom febern igen, som den ofta gör.Barn får lättare feber på kvällarna. 39 grader stod termometern på, så han fick en alvedon innan han skulle sova, gillar inte att ge honom alvedon på dagtid då man helst ska låta kroppen sköta febern själv, när William låg inlagd för kräksjukan i vintras berättade sköterskorna för mig att man inte ska vara så snabb och ge barn alvedon,då febern fungerar som ett skydd, den tar liksom bort infektionen av sig själv då. Men jag tyckte att han skulle få sova så gott som möjligt ikväll, så då fick han minsann en alvis.

I morgon åker R till Gävle och blir kvar över natten, så jag o W gör som vi alltid gör när R är borta, Vi åker till min mamma o pappa. Mamma är ledig så det kan vara skönt med sällskap när lilleman är sjukling.



Det var våran dag det. Nu ska jag strax lägga mig och se lite mer av The City.
Hoppas ni har en MYSIG måndagkväll.





Såhär liten är han verkligen INTE nu, Han ser ut som en jättebebis när han ligger på vågen idag.
=)

liten sjuk kille skäller på mamma:

MMS

liten sjuk kille skäller på mamma:)


Snor,skrik och egen vilja!


Dem orden beskriver min son väldigt bra ikväll!
Efter en dag fylld med sol och lek så så kom febern, suck! Han blev lite hängig och snorig så vi kikade febern, och jo.
Tänkte att han skulle på en tidig kväll, där trodde vi fel. Han vägrar sova! Vi står helt förvånade, han som alltid somnar lätt om kvällarna. Han fick en alvedon,en dusch,lite gröt men NEJ, han vägrar sova. Han har skrikit i 1 timme nu. R försöker söva honom, men han bara gallskriker. Vad gör vi för fel?! Så fort vi släpper honom blir han glad och ställer sig mot gallret på sängen och skrattar,Alltså har han inte ont utan är bara vääääääääääääldigt bestämd och vill helt enkelt inte sova. Såå frustrerande.

Undra hur morgondagen kommer bli... Vi har tid för 8-10 månaderskoll på BVC kl 11:oo. Då ska det mätas och vägas, det ska bli kul. Vi har verkligen noll koll på han vikt/längd just nu. =]



Nu blev det tyst på övervåningen. Undra om den lilla terroristen valde att ge upp ;o)


Jag älskar dig mitt charmtroll.
Och R, Du är världens duktigaste Pappa.

Duktiga killen



Ja igår sov ju William hos sin farmor och farfar för första gången, och allt gick toppen! Lite klurig med maten men det beror på att flera tänder håller på titta fram samtidigt, AJ. Men han somnade utan problem och sov i resesängen till klockan 02, sen fick han komma över till sängen och där sov han til 07:15. Så länge har han aldrig sovit här hemma! =]

Jag o R hade jätte trevligt igår. Vi drack ett glas vin här hemma innan vi tog en taxi ner till Biteline, där åt vi gott och satt länge och bara pratade och myste. Skönt att få vara två vuxna tillsammans en kväll bara. Efter det blev det en prommis upp till Bion. Var väldigt förväntansfull inför filmen, men jag blev lite besviken då jag fick höra att den var 2½ timme lång. Herregud, vem gör en sån lång film? Tortyr! Min rumpa gjorde ont efter 1½ timme. Haha! Filem var bra, varken mer eller mindre än så.

I morse var det tänkt att vi skulle sova ut lääääänge. Men R är så förbaskat morgonpigg så han vaknade typ 07 första gången sen låg han bara och halvsov ett tag innan han började ringa till sin mamma = jag vaknade! Suckjuck! =]
Nåväl, vi for ut rätt tidigt och hämtade våran prins. Och det är SÅN kärlek att få tillbaka sin son ;)


Ikväll har vi inte gjort något speciellt alls. Vi var och handlade lite förut, efter det åt vi gott och myste här hemma allihopa.
Prinsen somnade fort i sin egen säng kl 19:30 sen somnade pappa R på soffan! =]


Jag måste säga att jag älskar mitt hemmaliv och mitt mammaliv och familjeliv. Detta lugn som jag aldrig tidigare känt gör mig så trygg. Att veta att jag har min familj och mitt hem betyder otroligt mycket för mig. Aldrig hade jag kunnat drömma om att känna sån total tillfredställelse med livet.


Imorgon har vi "Röjjdag" här hemma. Gården ska krattas,klippas och fixas. Altan ska fräshas upp och utemöblerna ska på plats så vi kan njuta av våran gård. Dock ska altanen snart rivas för vi (läs min Pappa och R) ska bygga en ny väldigt snart.


Hoppas ni har en lika fin helg som jag har! 


Vart tog tiden vägen?


-¤[ Tempus Fugit ]¤-
















Mama loves you!

Min Goprins



Tänkte ladda upp en video så min kära Syster Malin kan få se sin systersons snabba utveckling. Nästa gång vi ses går han med all säkerhet! =]





Också någon bild från idag:


William undersöker Tina, Medans Tea tycker kameran är vääääldigt intressant!
(Lägg märke till Williams extremt FULA hatt) =]



Köpte denna hjälm för en månad sedan, hittills har pojken VÄGRAT ha den på sig, men i dag gick det bra, tror han ville imponera på Tea ;o)
Han tycker det är mysigt att kära med den lilla blå ambulansen =]




Jag tror förövrigt att William kommer få min ögonfärg som ni ser på bilden nedanför. hans tidigare blåa börjar sakta men säkert bli mörkare och grönare. Det kommer ta tid, men jag tror hans ögon kommer bli kopior av mina =]


det är en gammal bild!

Oh Lord.



Okej. NU tycker jag det är slut diskuterat om mina bröst ett tag! =] Jag frågar väl inte er om hur era bröst ser ut, eller om du rakar dig mellan benen och varför? Eller varför du färgar håret varje månad för att slippa din rätt hårfärg. Varför färga håret, det är ju inte DIN färg? Alltså denna diskution skulle lätt kunna hamna på dagisnivå.

Men NU avslutar jag den!
=]



Njut av era medmänniskor istället, le mot folk, var inte missunsam. Så ska ni se att världen blir en lite vackrare plats en dag!




Denna morgon började totalt uppochner. Hade inget kaffe = dåligt morgonhumör. Sen har vi kommit fram till att William nog mår bättre av en sovning mindre varje dag. Har har sovit 3 ggr på dagarna tills nu, Idag tog jag tag i den saken, höll honom vaken längre i morse så han fick en långsovning innan lunch istället, sen kom Tina o Tea och lekte lite med oss innan vi for till Alnö och badade. Det var toppenmysigt tyckte vi allihopa och barnen somnade som två stockar i bilen påväg hem. Det var bara att lyfta över William till vagnen och där sov han gott i 1 timme.

Känns bra att det gott bra att "bryta" hans sovmönster. Han är så duktig min lilla stora kille!
Och i morgon kväll ska han permiärsova hos sin Farmor o Farfar! Det kommer nog gå bra hoppas jag!
Jag och Robban ska gå på Bio, Änglar och Demoner. Robban har läst alla dom där böckerna och tyckte dom var såå bra och längtade tills den skulle komma på bio. Så i morgon ska han äntligen få se sin film! =]


Nu ska jag fixa med tvätten, vika tvätt och invänta mina grabbar som är och tittar på lite fotboll.




ALL kärlek till min älskade familj!!

BitchBack ;)



Okej. Jag tycker att jag rätt ofta tar elaka kommentarer bra, men när människor inte kan stå för vad dom säger bli jag lite irriterad, så anonym, som skrivit lite frågor till mig, jag kan jätte gärna svara på dina frågor, om du bara kan visa eller säga vem du är. Så du kan adda mig på msn om du känner att du är redo för det, så lovar jag att ge dig exakt svar på allt du frågar? =]




Anonym om Mer svar på tal:

Svaret på första frågan ger sig självt när du skriver sådär. Shit asså,det är bara svenskar som är så känsliga när det gäller att snacka pengar och inkomst. Men vi fattar alla att du inte betalat din operation själv när du skriver så. Du är inte direkt den som drar in cash till hushållet eller hur. Du har max betalat 1 % av din operation själv am I right.

Självklart kan jag INTE bidra med lika mycket pengar till hushåller då jag är mammaledig. Det är näst instill omöjligt. OM min sambo hade en lön på 15.000:- skulle det kanske kunna vara någon mamma som kan hamna på samma nivåg med mammapeng, men nu tjänar han MER än så, och jag studerade innan jag blev gravid, SÅ alltså kan jag OMÖJLIGT bidra med lika mycket som han. Självklart har jag inte cashat ut operationen själv, hur fan skulle jag ha råd med det? Sen om jag har tagit ett lån eller ej behöver ingen annan än jag veta.


Och personer i fråga som måste hitta något negativt MED ALLT är själv sånna som sitter och missunnar andra människor, so what om inte jag har betalat min operation själv? Jag är dödsnöjd med mina boobs, tydligen inte du.
Du sitter säkert där hemma med hängpattarna och önskar att du själv hade råd att göra detta. =]

Bitch right back at ya.



mli  ([email protected]) om Mer svar på tal:
Om du tänker tillbaka, lååångt tillbaka ;) Ångrar du dina förhållanden, t.ex D.K & T.K? Förlovningarna med dem osv? Är det något du skulle ha velat radera eller lärde du dig något utav det?


Oj, klurig fråga Emelie.. Jag vet inte, på ett sätt ångrar jag så fruktansvärt hårt allt som har med Tommy K att göra, i och med vad det resulterade i. det gav mig många blåmärken i själen på tusen olika sätt. Men jag KAN inte ångra det, för det har ju i sig gjort mig till den jag är. D.K minns jag inte ens, så allt med honom ångrar jag på ett sätt naturligtvis *skrattar* OCH jag lärde mig fruktansvärt mycket av mitt förhållande med TK. Jag lärde mig att ingen någonsin har rätt till att skada dig, varken psykiskt eller fysiskt. INGEN har rätt att trycka ner dig och få dig att tro att du inte är något. Minsta tecken på sådant and I´m out of there. =]





Anonym om Frågestund:
Hej!
Kan du lyfta din son nu? Hade du fortfarande smärta efter en vecka? Ha en bra dag!  


Hej! =)
Jag kan utan problem lyfta William. Det har jag kunnat göra snart en vecka. Smärtan satt i ordentligt en vecka ungefär, sen försvann det mer o mer för varje dag!


Ha en fin dag du med!!




Anonym om Mer svar på tal:

Såg att någon frågat hur du hade råd med nya tuttarna. Du skrev delad ekonomi, mena du att ni dela era pengar lika eller ha du dina pengar och R sina pengar?
Vad bra att ni va överens om namnet William och även till kommande barn =)


R och jag delar det mesta inom ekonomin, Vi har matkort ect. Som jag skrev här ovan så tjänar han så pass mycket mer än mig då jag är mammaledig och har inte alls mycket pengar. Men när vi delar ett hus tillsammans SOM BÅDE står på och som BÅDA står som lånetagare på, så kan man inte snåla i en sån här situation, så givetvis har vi delad ekonomi. Just nu, mer till MIN fördel så klart. Men det kommer jämna ut sig den dag även jag arbetar.



Mer svar på tal



Anonym frågar:
hur hade du råd med bröstoperationen? :)

Just den frågan känns lite persolig både för mig och vår familj då vi har delad ekonomi. Men det finns många sätt man kan välja att betala sin operation på. Man kan ta lån, finns bla Medical Finance, men sen funkar även vanliga banker, man kan spara i hop pengarna, eller om man HAR pengar så är ju det bra! =]




Therese - Eira min ögonsten - Tävling & Bloppis! frågar:

Nu har jag inte läst bloggen så länge så du har säkert skrivit detta förut, men VARFÖR opererade du brösten? :)

Av den enkla sanningen att jag inte alls såg mig "själv" i spegeln längre. Jag vet inte hur ni andra mammor ser ut eller hur ni känner er. Men att vara helt platt passade inte mig och jag kände mig inte som mig eftersom jag aldrig förut varit "platt". Så efter att ha ammat W i ett x antal månader så bestämde jag mig för att göra något åt resultatet. Och under denna "bröstresa" har jag insett att det är så många mammar/tjejer som man absolut inte trodde hade opererat sig, faktistk HAR det. =]



Anonym frågar:
Va ni helt överens om namnet till William?

Ja vi var faktiskt överens till 100%. Det var jag som kom med förslaget redan INNAN vi visste att det var en pojke, jag var nämligen helt övertygad om att det faktiskt var en pojke däri. Och vi är lika överens till nästa barns namn, oavsett om det blir pojke eller flicka =)




j frågar:
Jättefint blev de, hur gjorde frissan ? Är precis sådär jag vill ha men dom verkar aldrig förstå :)

Vi valde ut 3 olika fäger/nyanser på slingorna sen folieslingade hon en massa olika partier bara, svårare än så var det nog inte =] Men jag var ju lite slingad sen tidigare också.





Frida frågar:

Halloj !

Ser att du har frågestund, men att inga frågor kommit än!!

Jag är urusel på att komma på bra frågor !
Så .. hmm..

Hur träffades du och Robert? :)


Den historien har jag dragit tidigare under någon frågestund, men för att göra den historien lite kortare, sist blev den vääääääääääldigt lååång, så träffades vi genom en gemensam vän och hade sen konstakt på internet och telefon, jag var DÅ fortfarande väldigt insnöad på Johan och mins galna "relation", så det tog tid innan jag lät mig känna eller ens lät mig själv träffa R ordentligt. Men efter ett par dejter så var jag fast för evigt! =]


Jag är stor som kan dricka med sug

MMS

Jag är stor som kan dricka med sugrör:)


Storkillen kämpar med att gå:)

MMS

Storkillen kämpar med att gå:)


Kul!



Det är såå kul med frågor, så fortsätt!
Har kommit en hel del till, men väntar tills i morgon och ser om det kommer fler så sammanställer jag lite svar då =]




Ikväll har vi busat heeeela kvällen här hemma. William är såå rolig och har verkligen humor! Jag och Robban skrattar så mycket så vi gråter! Efter att William hade somnade blev det ett avsnitt av The Hills och efter det lite mysprat!
Småbarnsförälder som man är så ska vi lägga oss nu. Hur är ni andra föräldrar, lägger ni er tidigt? Vissa kvällar går jag och lägger mig redan klockan 20:00 för att orka med dagarna fulla av bus. Är ni likadan? Eller är ni vaken till 23:30 och kliver upp pigga och fräscha 05:50?!?! =]



Lite svar på tal! =]



Sofia frågar:

Hej!
Jag undrar hur du valde klinik för din bröstoperation? Det vore intressant att höra! Jag går själv i "bröst-tankar" :-)

Jag personligen tycker man ska vara noggrann när man väljer klinik och kirurg, jag hade väldig tur och  kände på en gång att jag ville ha Per erik som min kirurg. Allt ska stämma, det ska inte finnas några som helst funderingar om han/hon är rätt eller fel för just dig. Du ska känna ungefär samma sak som när du tittar på en lägenhet/hus och känner att "det här är hemma för mig" det ska alltså kännas hundra procent helt rätt för DIG. Ett tips, Ta god tid på dig och gå på olika konsultationer hos olika kliniker och kirurger innan du bestämmer dig. Det är en stor bröst-djungel där ute och tusen olika saker som man inte vet INNAN man bestämmer sig!






Theres frågar:

Det är klart man hittar tillbaka till den här söta bloggen! ;)

Vad vill du jobba med när du blir stor? Hihi :)


Min dröm och mitt mål är att tillslut är att bli Barnmorska. Är utbildad undersköterska i dagsläget så det är en liten väg kvar om man säger så. MEN jag har så många år på mig att utbilda mig så jag känner ingen som helst stress!
Tack för komplimangen för bloggen Theeeeees! =]





Nyfikenstrut frågar:

Hej, tycker det är himla intressant att läsa din blogg.. Så min fråga är när planerar ni nästa bebis? =)


Tack så mycket, hoppas du kikar in här fler gånger då! =]
Vi har väl inte riktigt satt ut "datum" för när vi ska köra igång bebisverkstan MEN skulle gissa på nästa vår nån gång! =] Sen vet vi ju inte om jag bli gravid på en gång heller. Återstår att se! =]




p frågar:

Vad är din största drömm? Ja förutom barn å sånt :)

Min största dröm.. Som alla andra mammor är det att mina barn ska växa upp och vara friska och få ett långt och lyckligt liv, men min största dröm som "anna" är att få resa till Afrika och jobba som volontär inom sjukvården och hjälpa alla sjuka små barn..




Caroline frågar:

Då undrar jag om smärtan var värd resultatet i operationen som du gjorde? :)
Jag är bra sugen själv :P


Nu när smärtan är helt borta, kan jag med hela mitt hjärta säga att det var SÅÅ värt smärta! Jag är så fruktansvärt nöjd med mina bröst och leendet lyser upp hela mitt ansikte så fort jag ser dom *fniss* Dom är helt perfekt i mina ögon, och vissa säger att man inte mår bättre bara för att man opererar sina bröst, men det beror nog på vad man mår dåligt över? Att få känna mig som MIG igen, gör mig så lycklig!




J frågar:

hur mycket kostade din operation och vad ingick? vad har du för storlek nu? är du nöjd. skulle du göra det annorlunda nu i efterhand eller?

jätte mysig blogg


Tack J! Min operation kostade 38.000:- och då ingår allt. Operation+medicin+bh+återbesök. Jag har faktiskt inte kollat upp ORDENTLIGT vilken storlek jag har nu i vanlig bh men sportbh har jag 70DD/E i, och det låter mycket större än vad det är. Och nej jag skulle inte göra något annorlunda ALLS. Jag är nöjd på ALLA sätt! =]





Fortsätt fråga om ni vill =]

Mamma Anna i solen. Här ser ni mit

MMS

Mamma Anna i solen. Här ser ni mitt "nya" hår:)


William är såå duktig. Nu går han

MMS

William är såå duktig. Nu går han mellan soffa och bord utan problem:)


Frågestund



Har fått en massa olika frågor i kommentarer. Lite svårt att svara där, då jag inte vet om ni tittar in tillbaka efter svaren eller om jag ska skriva till er.
Så nu kör vi en liten frågestund. Fråga alla era frågor igen så får ni svar på allt möjligt! =]



Vi är ute på prommis i solen:)

MMS

Vi är ute på prommis i solen:)


Lycka




Du är LYCKA och mitt livs stora kärlek William.
Tiden går så fort, se till att ta vara på alla fina stunder och glöm inte, det är dom små sakerna i vardagen som gör det hela speciellt! =]



William bara några dagar "gammal"..

Nya bilder och Ny film!



Evigheter sedan jag la in nya bilder och filmklipp så jag tänkte göra det nu. Sällan jag har tid att sätta mig och ladda upp filmklipp, eller så prioriterar jag helt enkelt andra saker, men jag ska för min skull och andras skull faktiskt bättra mig på det, inte bara för bloggens skull utan även för våran, för tänk om jag skulle tappa mobilen? eller minneskortet skulle krasha. Ajjajj!



Här kommer ett filmklipp på våran bustroll med sin buspappa.




Här kommer lite olika bilder. laddade nyss över ca 200 bilder. Så någon speciell ordning vet jag inte om det kommer i! =]



William ligger i Albas sovsäng och gluttar sig själv i spegeln!



Hela familjen myser på gräset.


PUSSKALAS!!


William på Restaurang


Sned bild, men Jag & William. William är en söt påskkärring! =]



Robban, Johan, min Pappa & Alba.


Världens vackraste blå ögon.



Kusin-Kärlek!




William-Alba-Kärlek!





Mer bilder kommer en annan dag. Nu ska vi iväg och äta Middag.


Hoppas ni har en FIN och MYSIG helg!

Föresten, i Dag tog jag bort stygnen under brösten. Nu ska jag inte tillbaka förrens om 6 månader. =]


Friday I´m inloooove!



Åh, gud vad härligt med Fredag. Det innebär helg och massa mys med familjen! Me Like!

idag ska jag till frissan. Ska bli såå skönt att kapa håret lite och få i lite mer sommarfärg i håret. Verkligen på tiden, jag har misshandlat mitt hår senaste halvåret med att inte klippa mig en enda gång. Fy Anna!!
kl 12:oo ska jag dit så efter det kan det nog även bli en sväng på stan.
Och ikväll ska vi ät alite Tacobuffé på Bite Line. Riktig härlig Fredag!!



Lägger in lite bilder senare + ett härligt filmklipp som får alla att skratta gott!

Liten kille leker med sin mammas v

MMS

Liten kille leker med sin mammas väldigt rosa gosedjur från när hon var liten.


Regning dag = Birsta dag



Idag har vi varit på Birsta City hela familjen. Vi tyckte det var dags att uppdatera Williams garderob lite. Han växer ju så fruktansvärt. Nu har han stl 80. Köpte lite pyjamas, storpack kortärmade bodys, Jätte läckra Mussepigg mysbyxor och COOLA jeans i mjukt material. Hittade ingen fin tröja tyvärr, så det får bli nästa gång.
Till mamma Anna blev det skorna i förra inlägget, från Nilsson´s för 399:- sen gick vi över på IKEA också och handlade massa olika ramar, som jag egentligen skulle ha handlat för länge sedan.
Mycket mer än så blev det inte.


Just nu har vi "sittaisoffanochslappastund". Vi försöker få William och gå ner i varv innan bad och grötdags, men det går sådär. Han vill hellre klättra över soffan, eller dra i gardinerna eller dra oss i håret. Hahaha..
Det går verkligen undan här hemma, våran lilla bebis har blivit en stor pojke känns det som. Han är verkligen en alldeles egen individ nu, som gärna ger sig ut på upptäcksfärd, så länge mamma o pappa är i närheten. Han reser sig upp utan problem och om han håller i sig i något så tar han också några steg, väldigt ostadigt men han försöker iaf. Han har lärt sig att vinka ordentligt utan problem, säger man hejdå till honom  vinkar han tillbaka. Jag kan tycka mig höra honom säga Alba "abbaa abbbaaa abbbaaa" och Anna eller Mamma "maaaanaaaananaa" och "däääää" betyder där. =)


I morgon är det Babysång, och jag ska följa med R och W dit, kan fortfarande inte lyfta ordentligt, så dans och lyft får R sköta ;o)




Näää nu säger vi Godnatt!!

mina nya favoriter!

MMS

mina nya favoriter!


Sådan far, sådan son. Ser ni också

MMS

Sådan far, sådan son. Ser ni också likheten?:)


Sköna Lördag!



Klockan 9:oo i morse hade jag mitt första återbesök hos kirurg Per Erik Janson. Han tyckte det såg jätte jätte bra ut och allt har läkt otroligt fint. Fick ta av bandaget och se mina nya boobies för första gången ordentligt. Och NU kan jag säga att smärtan har varit värt det! =] Nu behöver jag bara ha en stödbh. Skööööönt!! Jag ser ljuset i tunneln av smärta ;)

R,W och Alba är på Norra berget och gungar och åker rutchkana i morgonsolen! Jag ska slappa lite, sen ska vi ut till svärföräldrarnas sommarstuga i Skrängstabodarna/skatan. Mysigt!!

Har lite bloggtorka just nu som ni märker.
Vet inte vad jag ska skriva om eller vad ni är intresserad att läsa.




PUSS på er allihopa. Hoppas ni njuter av denna varma och soliga Lördag!!

Världens vackraste stålman sussar

MMS

Världens vackraste stålman sussar sött!