Stockholm snaaaart!


Ja, i morgon åker vi ner till stockholm jag och min R. Första natten ska vi bo på hotell mitt i city och bara njuta av varandra och mysa. Torsdagnatt ska vi spendera ute i Gröndal hos min syster och få lite kvalitéts tid med henne, länge sedan jag träffade henne nu :( Så det ska bli hur mysigt som helst!
- Men till det mysigaste. På Fredag morgon klockan 10:00 ska vi göra vårt andra Ultraljud som vi valt att bekosta själva! Åh så jag längtar!!

image295

image296
Tänk att vi ska få en liten tjuvkik på hur du ser ut där inne!
Åh så vi längtar!! :)


3D Ultraljud och 4D Ultraljud

Vi erbjuder ett alternativt 3D ultraljud och 4D ultraljud. På vår moderna, avslappnade och smakfulla mottagning, erbjuder vi 3D- och 4D- ultraljudundersökningar för att tillgodose en positiv och familjestärkande upplevelse mellan mamma, pappa, andra familjemedlemmar och det blivande barnet. Vi upplever att realistiska bilder tar fram en helt ny känsla hos föräldrarna gentemot barnet som kan vara till fördel för hela familjen. Det är något speciellt som händer när de blivande föräldrarna får se och uppleva sitt barn genom 3D- och 4D- bilder eftersom att bilderna är mer realistiska än de som tidigare setts. De här otroliga bilderna skapar ett band mellan föräldrarna och barnet som fram till nu bara upplevts vid födseln.


Ultraljudsundersökningarna är säkra för både mamman och fostret. I vår teknik använder vi oss av EXAKT samma ultraljudsvågor som vid en traditionella 2D-scan som hos doktorn och på sjukhus. Den avancerade, väl utvecklade ultraljudsmaskinen omvandlar 2D- bilder till fantastiska 3D/4D- bilder. Så enkelt är det! Vi undersöker enbart mammor som har genomgått sin 18-20 veckors diagnostiska undersökning eller motsvarande och som tar med sig de papper de mottagit vid sin undersökning på sjukhuset. Vi gör inga undantag eftersom vi håller en hög vårdnadsstandard.Med vår alldeles nya ultraljudsteknik har vi möjligheten att synliggöra rörelser från barnet, som är svåra om inte omöjliga att se och identifiera med 2D- scanning. Med 4D ultraljud - scanning kan man se hur fostret gäspar, sträcker ut tungan, ler, sväljer, blinkar och rör på fingrarna. Man kan ibland se dessa rörelser i mitten av graviditeten men det vanligaste är att man ser det i ett senare skede.


-Det är en upplevelse du aldrig glömmer!


Kommentarer
Postat av: Frida

Va, va häftigt! Jag har läst om det men visste inte att det fanns så tillgängligt! :) Va roooligt! Men det man inte kan låta bli att undra.. vad kostar det? Inte är man finkänslig här inte! ;) Ha det bra! Kram kram kram

Postat av: Frida

Hoppas att det går bra, verkar jätte mysigt! :) Kan man få med det på film hem sen eller?

Ja, det var super skoj att gipsa magen, M gjorde
det, och han gjorde det bra.. men det var jobbigt att stå länge och man fick lite panik när det började stelna, men så kul att ha kvar! Vi har även gjort avtryck av Theos fot.. vilket inte var det lättaste.. ska göra ett till när han är så pass gammal att han kan hjlpa till att trycka själv! Men båda dom köpte jag på Skämtsaker& Barnvagnar nere på stan. Annars brukar det finnas på dom vanligaste leksaksaffärerna har jag sett.. såg dom på extrapris på leksaksaffären längst ner i Världshuset för ett tag sen.. annars är ju alltid babyproffsen ett säkert kort! Lycka till vännen! Kram

2008-05-06 @ 17:05:13
URL: http://bsomibaby.blogg.se
Postat av: frida

Åhhh, så spännande :) Lycka till!

2008-05-07 @ 08:43:22
URL: http://fridatorngren.blogg.se
Postat av: tina

men tjenare!! Åh herregud ska ni göra deeet.. Jag har tänk jätte mycket på det..Att få se bebben men sånna där bilder och jaa alllt man kan se verkar så fantastiskt. och vi kunde inte de könet ju.Men det kan man ju se däär.Är så himla sugen att veta om det är en flicka eller pojke. men du gumman vad kostar det ?Så nyfiken!Men visst är det i sthlm?Tar det lång tid att beställa en tid?herregud så roligt att ni ska göra det.Spännande .. kram på dej o lillen !

2008-05-07 @ 11:12:00
Postat av: tina nilsson

jooo va in o tittade på sidag förut idag =) om de inte är långa vänte tiden så ska vi dit vecka 22.. haha. När ja vill någonting så ska de fixas fort. som nu då med att boka en tid och så..skrattar !ja helt otrolig. tommy ville vänta med att veta om de bli en flicka eller pojke, men nu har ja övertala honom.ja få alltid som ja vill=)Men kan inte hålla mej!du måste ju bara skriva se när vi varit där hur de va och så!=P krama om er!

2008-05-07 @ 15:42:38
Postat av: Frida

Jaså va skoj, visst är det skoj med Tradera?! :)
Theo använder lite olika storlekar, beroende på om de är små eller stora i storleken, men just nu sitter 68 perfekt.. men jag brukar handla en storlek större varje gång så kan han ha dom längre.
Kolla storlekstabellerna på affärerna.. fast i Theos fall så stämmer dom ju inte så bra.. hehe.. lycka till! Kram kram

2008-05-08 @ 16:01:22
URL: http://bsomibaby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback