Williams Badrutiner :)



Det var någon mamma som undrade om Williams badrutiner. Och visst sägs det att man inte ska bada barn så ofta, men så länge man sköter om huden och använder bra produkter är det ingen fara : )
Precis som vuxna så beror det givetvis hur huden är, är man väldigt ömtålig och lätt bli torr ska man kanske passa sig lite. Hur som helst, tänkte berätta vad vi använder för produkter för bästa resultat! William har aldrig varit torr eller irriterad i huden, så detta har funkat perfekt för oss!


I baljan har vi :




(klicka för större)



Sen smörjer vi lilleman med detta:


Efter detta mår vår prins som bäst och han är på absolut toppenhumör. Brukar även massera honom när jag smörjer in honom med denna, han verkligen njuter för fullt och är sen redo för sängen :)

Kommentarer
Postat av: linda

neo föddes den 27/7,,han är född i hudiksvall , bor i bergsjö :) ,,flyttade från staden för ca 4 år sedan,, lugn och ro här ute på landet...

Postat av: anneli

hihi jaa det är ju såå mysigt på söndagar då det inte finns så mkt annat o göra;P vi använder oxå alla dom där barnängens, såå himla bra tycker jag och embla älskar massagen:) huuuga W är ju stor nu han, såå himla fin storkillen!:) tiden bara springer iväg! ja swisch säger de så springer dom små liven omkring o vi jagar efter dom:P hihii! skulle vara kul o få träffa er nångång!:) ha det bra! kram

2008-10-20 @ 11:35:35
URL: http://annelajzan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! tack för svaret! :)

2008-10-21 @ 17:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback