älskade älskade duDu kan verkligen få din mamma att må gott i hjärtat. Ditt skratt får mig alltid på gott humör.


 


Kommentarer
Postat av: Nina

Haha vilka härliga videoklipp. Jag ser att William gillar hunden lika mycket som Liam :) Dom är underbara dom små!Ja usch dessa förvärkar.. förra graviditeten hade jag bara massa sammandragningar och lite förvärkar innan det var dags men nu känns det som om jag haft värkar i flera veckor. Några gånger har man ju trott att det var på G på riktigt då varken vila eller alvedon har hjälpt men så har det avtagit efter någon timme. Men min Bm sa att det var normalt att man hade mer förvärkar andra gången och att det kunde vara därför den andra förlossningen ofta går snabbare för att kroppen redan har gjort så mycket förarbete. Så vi får hoppas på det :)Postat av: Theres

Min dag har varit ren skit och humöret har varit i botten tills jag såg dessa klipp. Gud vilken energi och vilket härligt skratt!! :D Tack Anna (eller ska jag säga William?) för att jag fick avsluta dagen med ett leende :)

2009-08-25 @ 22:34:31
Postat av: Frida

Nämen huuuga :D Nu fick man sig ett gott skratt innan läggdags. Han är ju bara fööör söt ;DKrya på dig Anna, och hoppas du slipper må dåligt längre..

Stor Kram

2009-08-25 @ 22:37:27
URL: http://fridatorngren.blogg.se/
Postat av: madde

sötnos!! VILKEN ENERGI dom har!!!!!=)

2009-08-26 @ 19:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback