Vackrast i Världen

Du börjar bli så stor min son. Jag önskar och hoppas att jag alltid kommer minnas, alla våra dagar,för varje kväll försöker jag memorera allt som har hänt under dagen. För jag är så rädd för att glömma, alla dom där små sakerna, som faktiskt är dom viktigaste.

Mamma Älskar Dig!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Så lite så, ska bli kul att se vad du hittar på för tatuering sen :) Tack så mycket, betyder mycket att höra från nån som jag också tycker är stark !

Postat av: Nina

ja tänk om man kunde frysa tiden.. eller spela in varje ögonblick och ta fram det ur minnet när man vill återuppleva det. vilken tur att det finns kameror iaf :)

2009-08-31 @ 21:35:09
URL: http://thepioneer.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja det är ju faktiskt min skräck att börja om på nytt med en störning. Och jag blir faktiskt på fullaste allvar förbannad på dom som möter mej på stan och säger " oj jäklar va fit du har blivit, snyggt! " Varför får man bara kommentarer när man är för smal ??? Jag vill inte höra att jag ser som bäst ut när jag ligger 4 kg under min normalvikt.Har ni köpt ny kamera? Det var så snyggt kort på lillen :) eller storkillen är det ju nu !2009-09-01 @ 13:11:38
URL: http://jenniesvensson.blogg.se/
Postat av: mamma till tea

sakna er ju tjockis anna ; )

2009-09-01 @ 14:22:48
URL: http://tnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback