Lite dötid.



Sitter här klockan 22:20 vilket inte hänt på flera månader, kommer nog straffa sig i morgon, men det tar vi då ;o) Anledningen är att jag sitter och inväntar att en auktion på tradera ska bli MIN, eller Williams om man tänker efter. En jätte fin Didrikson overall som han kommer behöva som en extra overall till dagis. Den som han kommer använda mest är ju naturligtvis PoP overallen, men som jag förstått kan det vara bra att ha en extra, så det får bli en billig. 100 Kronor betalar jag. Toppen! Jätte fin är det också.

Sonen vaknade nyss till så pappa R gick och sussa ner honom och gick själv och la sig. Snaaaart får även jag sussa. Min nya favoritsysselsättning. SOVA! ;o)

Kan ju passa på att uppdatera lite här då jag har tid. Min älskade radhus som jag ville ha blev sålt. Suck! MEN det var till ett rejält överpris som vi absolut inte var beredd att betala för det. Vi har dessutom hittat ett ÄNNU finare och ÄNNU bättre. Vi har ju haft jätte många visningar på vårat hus, och det finns endel som är intresserade nu. Så vi hoppas få svar snart..Har ÄNNU en visning nästa vecka. Nu tycker jag vi kan göra slag i saken ju ;)

Kan även uppdatera er om William när jag ändå håller på. Han sover och äter som en KUNG nu. Förr var han lite liten i maten och man fick leka "clown" för att få i honom en måltid. Såhär äter han nu

Kl ca 07:30 dubbla portioner gröt

Kl ca 10 Mellis, yoghurt

Kl ca 13 Lunch

Kl ca 15 Mellis

Kl ca 16:30 Middag

Kl 19:00 dubbla portioner gröt.

Som ni märker  gör han inget annat än att äta nästa! Men han är inne i en fruktansvärd tillväxtfas kan jag meddela, spelar ingen roll om han får tänder eller ej, han slukar varje portion! =] Till mammas glädje såklart!

Han hunnit få 1 stor stor tand långt in och en till är påväg! Och han har nog gått upp 1½-2 kg senaste 2 månaderna. Han stod ju still i vikten sååå länge. Men nu väger han 11 kg.

Han sover också så himla bra nu, Vi lägger honom varje kväll ca 19:30-20:00. Sen vaknade han alltid till nångåns på natten och vill ha närhet. Sen sover han till 07:30-8:00. Sen håller vi gång så gott det går, tills han blir övertrött kl 11. Då sussar han två timmar sen håller han igång igen tills läggdags på kvällen!

SUPERSKÖNA rutiner just nu. Jag vet att kan spricka när som helst. SÅ jag njuter just nu ;) men förhoppningsvis och förmodligen så kommer det hålla i sig, då han i samma veva som han börjar dagis, bara då också kommer sova en gång per dag! =)


 

I morgon tänkte vi ta det lugnt på förmiddagen. Ta en långprommis med Alba och bara slappa. Efter sovningen mitt på dagen så tänkte jag att vi skulle dra ner på stan och gå på ÖF Kryddan. Det älskar William=]

 

Och på Onsdag är det ULTRALJUD! Guuuuud så jag längtar!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback