Fantastisk känsla.


Trots kaotiska dagar,
Trots denna 2års trots,
Trots minimalt med sömn,
Så finns det inget som slå kärleken till ens barn.


Jag brukar varje kväll vara den som lägger älskade Willekille, just för att jag älskar att spendera den lugna och mysiga stund med honom. Men ikväll var Line lite ledsen så det vart jag som nattade HENNE. Och som jag njöt!
Att höra hennes andetag bli lugnare o lugnare, att veta och känna hur viktig jag faktiskt är!

Jag älskar er mina charmtroll. Ni gör mammas dagar lite extra underbara!


Kommentarer
Postat av: ewe

Åh vilken härlig bild :)

Postat av: Jennie & Grodan

fin bild! :)Sv: Felicia började med att ... äh jag orkar inte, nä hon har aldrig ätit pga att hon kräkts upp allt kort & gott. Nej, har inte fått hjälp, fick komma till en specialist men fick till svar att vänta ut kräkreflexen som inte växt bort sedan hon var spädbarn.Hållt i sig att hon är rädd för att äta då hon ändå bara kräks. Så aldrig ätit riktigt mat, har druckit juice istället för frukt etc.När hon var 15 månader så vände det (1 månad sedan) & hon lärde sig då att äta vanlig mat, LITE, men iaf våga pröva sig fram.Så att kasta in henne på dagis känns kanske inte som om det var rätta tiden då det gäller matvanorna.Men fröknarna vet om problemet & har redan fått se att hon kräks när hon stoppar något nytt i munnen.Det var det kort & gott.

Vi har aldrig tvingat i henne något, hon har alltid fått äta i lugn & ro själv. Pilla lite från våran tallrik emellanåt.Men tack för omtanken :)2010-08-24 @ 21:02:55
URL: http://jenniesvensson.blogg.se/
Postat av: Nikita

åh vilken fin bild på er tre!!

2010-08-26 @ 18:33:59
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback