Våran resa.Tänkte jag skulle sätta mig och skriva lite hur det gick att resa med 2 små barn och vad vi hade för oss där nere.

Flygresan gick över förväntan. Line småsov lite då och då och William sov sin tupplur på flygplanet. Och när han inte sov så lekte han med med andra barn på planet. Trodde att 5½timme skulle vara lite "overkill" men inte.

Väl där nere första dagen var vi alla väldigt trötta. Som "tur" var så var det lite molningt den dagen, så vi slappade bara vid pool-området och Wille upptäckte hur sjukt kul man kunna ha med alla barnen! :)

Finns väl EGENTLIGEN inget speciellt att skriva om. Vissa dagar gick vi promenader till olika stränder och vissa dagar låg vi bara vid poolen vid hotellet. Lördagen spenderade vi först i Puerto rico vid en strand som hette Anfi Beach, efter att vi kom tillbaka till hotellet den dagen gjorde vi oss lite fräsha och for till Playa Del Ingles och där käkade vi middage och strosade runt i några timmar.

Vi har haft strålande sol alla dagar utom en. Vi har haft snitt 30grader varje dag och ca 20 kvällstid. Helt otroligt underbart!
Min mamma o pappa var ju också med och det är vi alla glad för. William njööööt av att få spendera så mycket tid med sin mormor o morfar!
Wille träffade också 2 kompisar där nere, Kalle och Karro, Två syskon. Dom var äldre än William men tyckte att han var så gullig och snäll så dom ville vara med honom HELA tiden. :)

Allt på hotellet var verkligen toppen, har absolut ingenting att klaga på. Servicen var toppen, Maten vad toppen, Personalen var toppen och lekområdet och allt för barnen var toppen!!

Här har ni lite bilder :)
     


    

     

   mer bilder kommer kanske senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback