Min text.


Här har ni texten på min tatto, har fått så himla många förfrågningar om vad det står. Så här har ni. :)


hittade denna nyss på google. Orkade inte skriva ner allt själv. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj då. Visste inte att du var superkristen !!??

2010-07-15 @ 21:24:54
Postat av: Anna Lindström

Haha! Det var det dummaste jag hört? Jag bermorgon och kväll och lever efter dess budskap.Skämto sido, Texter samt böner är för MIG, fri tolkning. Men jag anser att man bör leva som man lär. Hellre ge än ta.Lev så du med så ska du se att du blir lite gladare, Surpuppa! :)

Postat av: Anonym

Så du menar att du lever som du lär? Slår ner folk med glasflaskor osv ? Det går ju rykten om dig så jag hoppas för dina barns skull att du lever efter det som du nu tatuerat på din kropp och inte som du levde förut. :)

2010-07-16 @ 10:19:34
Postat av: evelina

hahaha sällan bittra människor :)

2010-07-16 @ 10:56:48
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Jossan

HAHA, vad är det för blåbär som skrivit första kommentaren?

Är alla som döper sina barn och gifter sig i kyrkan också super krista då?

Man kan väl gilla, budskap, psalmer och traditioner fast man inte är starkt troende!?Jag tycker iaf att det vart jätte fint =)

Man blir så sugen på fler själv då man ser att andra tatuerat sig =)2010-07-16 @ 13:44:09
URL: http://jossanwilhelm.blogg.se/
Postat av: Anna Lindström

Men snälla människa, kan du inte komma med något bättre? :) Jag har varit och levt som en idiot innan jag blev myndig, Ja! Vilket jag har betalat kraftigt för. MEN, jag är inte den personen i dag. Låter töntigt att skriva, men när faan ska jag ha tid att slå ner folk med glasflaskor idag? Mellan blöjbyten,amning och tvättstugan då eller? :)Glöm allt som varit, du kan ändå inget ändra.

Lev som sagt, SOM DU LÄR. :)

Dumma kossa.. :)

2010-07-16 @ 20:31:31
URL: http://annamariejosephine.blogg.se/
Postat av: evelina

hahaha va?? Skriver man så?? Isf av VILKEN anledning? Jag blir alldeles full i skratt här bakom datorn.. Ja Anna, har du inte liiite tid över så du kan banka ner någon?;) haha det finns folk till ALLT!

2010-07-17 @ 00:52:51
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Theres

Oh my, alla har vi väl gjort val i livet som varit omtumlande på alla möjliga vis? Än sen om Anna varit "stökig"? Hon har ju uppenbarligen lärt sig något av den tiden i sitt liv, hon hittade igen sig själv i "röran" och tog tag i skiten. Jag har också gjort val i livet som jag inte är allt för stolt över, men det är de valen som har gjort mig till vad jag är i dag.Sådana kommentarer gör mig så irriterad. Varför älta i det som har hänt? Tänk vad bitter man skulle vara om man hela tiden skulle tänka på vad man har gjort. Eller ännu värre.. Tänk vad bittra människor det finns som hela tiden tänker på vad ANDRA har gjort? ;) För sitt eget bästa bör man se framåt och som Anna försöker förklara "LEVA SOM DU LÄR".

2010-07-17 @ 10:33:40
Postat av: Nikita

att folk orkar?

herregud , de flesta av oss har väl varit "unga & dumma" alla människor kan ändra på sig!!fin text Anna, och blev jättefint som tatuering!

2010-07-17 @ 20:13:48
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback