Up and down.


Jag skulle kunna hitta miljoner olika ursäkter till mitt "upanddown-life" men faktum är att det är ganska enkelt. För lite sömn i kombination med att man har en benägenhet att drabbas av depression är ingen bra kombo. Jag har känt mig väldigt ensam och lost dom senaste dagarna, men tack vare KBT´n (och tabletterna givetvis) blir det inte värre än så. Och det tackar jag GUD och mig SJÄLV för. :)

Som sagt, ni märker nog på min frånvaro här på bloggen. Har inget som helst intresse för den dessa dagar. Men i DAG är en BRA dag (trots utebliven sömn). För jag har en fantastisk familj som alltid finns vid min sida, en otrolig varm och underbart stöttande sambo! TACK!

Idag har vi tagit det lugnt jag och Line, hon sov i min famn hela förmiddagen (eftersom hon inte ville sova ordentligt i natt..) Sen gjorde vi oss iordning och gick till Norrlidsparken för att njuta av solen. Hon sov smom en stock, Alba njöt av skuggan och jag av solen!
Nu kommer snart grabbarna hem och då bär det av till Svärföräldrarna! :)

I morgon Fredag har vi planera för att besöka Himlabadet! Spännande!! Wille kommer ÄLSKA det! Jag & Line nöjer oss med att titta på, hon får vänta lite till innan hon får plaska! ;)


Ja, jag ska ta och berätta om veterinärsbesöket åh. Det som spökar är den gamla skadan, alltså hennes höftoperation/lårbensfraktur. Hon har ändrat beteende och går väldigt dåligt i trappor och efter att hon sprungit eller gått långa promenader. Veterinären ville röntga, sagt och gjort, Alba fick lugnande och blev röntgad. Men mycket klokare än så vart vi inte ÄN, deras specialist ska kika på plåtarna på Måndag och efter det får vi veta hur det står till med henne..VI vill ju inte aatt hon ska behöva lida mer..

Nää nu protesterar Line! Time to go!

Kommentarer
Postat av: evelina

Hoppas det blir bättre med sömnen för dig/er! :) Vi tänkte också åka till himlabadet imorron, kanske vi ses :) Ska också sitta på sidan om ;) kram till familjen!

Postat av: Linda

Hej, hoppas det blir bättre! Du var iaf jättefin i din långklänning! =) Vad är det för tabletter du får äta? Om du ej vill skriva här så kan du ju maila... Jag har ju också problem med sömn o sånt... =/

2010-06-13 @ 14:13:37
URL: http://lindizzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback