Shop online



Som rubriken lyder. Snabbt och enkelt, inga konstigheter (förhoppningsvis). Har suttit och letat runt efter nya kuddfodral till soff-kuddarna, och det var iofs inte fullt så enkelt, fanns ju sååå mycket fint. Tillslut hittade jag det jag sökte, efter många suckar. Beställde även 2 vackra lampor som ska stå i fönstrena i vardagsrummet i nya lägenheten och en vacker ampel som kommer hänga i balkongdörr-fönstret.

Gud så jag längtar till flytten nu. Inte alls långt kvar ju! 20 April får vi lägenheten och den 1 Maj ska vi vara ute ur huset. Gosh! I morgon tänkte jag börja rensa i Willes alla garderober, där det finns lite allt möjligt. En helt oanvänd Emmaljunga sittdel, kanske man skulle ta och sälja den? Eller äh, väntar med det tills vi ska sälja våran Emmaljunga Edge Duo, det kan jag inte göra riiiktigt än, vi ska använda den liggdelen på nitrocity-chassit under L´s första månader. Sen är det määngder av skrot i hans garderober.
Lilla L´s kläder och saker står staplade på varandra i källaren, känns inte som det är någon idé alls att göra plats för henne här i huset. Vi kommer ju bo i kartonger i stort sett när hon kommer, inte speciellt roligt men fanns ingen annan lösning. Bara vi kommer in i lägenheten så fixar det sig fort. :) Gäller att tänka positivt!


Näää nu har karln snart tittat klart på all sport, då får vi gå och sova.
Eller ja, lyssna på ljudbok och SEN somna.:)

Här är lite bilder på allt jag beställt ikväll.



Dessa underbaring x 2



Även dessa x 2



Vackraste lampan ever x 2




Och denna ljuvliga ampel.




ÅH!

Kommentarer
Postat av: madde

dom där lamporna har jag :) jättefina :)

Postat av: Feliz

Åh vilka fina lampor! =)

2010-03-12 @ 21:02:09
URL: http://feliz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback