Old Times



En gammal vän skickade nyss en gammal bild på mig o henne.
Jag tycker den bilden var rolig då den verkligen beskriver mig och mitt DÅVARANDE liv ganska bra,
Livlig,äventyrlig och massa fest ; )
Missuppfatta mig rätt, jag är fortfarande livlig, men på ett heeeelt annat sätt. Ett mer tillfredställande sätt.

Anyway här är bilden :)


Mysigt och juligt hemma på vårat v

MMS

Mysigt och juligt hemma på vårat vardagsrums bor just nu :-)


Lördag = Birsta!



Natten efter operationen var HEMSK... Usch vad vi led med vår lilla flicka..
Hon hade såå ont. Sen så hamnade hon nästan i chock pga tratten hon hade runt halsen, vi tänkte  hela tiden "snart vänjer hon sig och lägger sig ner" neeeeeee...Våran ALba STOD upp från klockan 16:00 till klockan 06:00 då vi tilslut tog av henne tratten. Hon stod bara o flämtade o skrek. Så nu har vi köpt en bekvämare "tratt" som ser ut mer som en stödkrage och den funkar bättre. Medicinen funkar som bäst NU, Hon har väldigt stark morfin medicin, sån som cancer patienter har. så denna natt har varit betydligt bättre. Robert sov med William på övervåningen och jag sov nere i vardagsrummet med min prinsessa. Hon har legta tätt tätt tätt intill mig HELA natten. Det märks att hon vill ha närhet just nu. Och då får hon minsann det!! =)

idag ska jag ut på birsta IGEN. Denna gång ska jag leta efter den "perfekta" sittvagnen. Vi ska önska oss cash till den i julklapp. Jag vill ha en smidigare vagn till William när det är dags att sitta. Emmaljungan är otroligt bra som liggvagn, men den är TUNG och William blir bara TYNGRE. Men det blir nog en Emmaljunga sittvagn iaf...Jag är såååå kär i Emmaljunga.





Ha en UNDERBAR Lördag allihopa!!

Alba gumman..



Operationen idag gick jätte jätte bra, Så bra som den kunde gå. Men det var en större operation än vad jag hade förstått.
Dom har nu tagit bort höftkulan och kapat hennes ben en bit. Och för att kunna göra så var dom tvungen att lossa på en stor muskel som dom sedan satte tillbaka, men nu är det gjort iaf.
Nu kommer det krävas en tids vila och efter det lite rehabilitering..
Usch mitt lilla hjärta. Det synns att hon har ont... :(


Om ni är känsliga kanske ni inte ska titta..

 


Operation.



I morgon klockan 08:00 ska Alba opereras. GUD VILKEN LÄTTNAD!
Återstår att se hur allting går. Håll alla era tummar att det lyckas så hon äntligen kan få bli en lycklig och gladARE hund! =)

Såhär kan kärlek se ut! :-)

MMS

Såhär kan kärlek se ut! :-)


Julat lite.. ; )



Ikväll när vi kom hem fick jag världens ryck, jag blev sååå sugen på att jula lite. Men eftersom vi har ett stort hus så orkade jag inte byta gardiner i alla rum, så i vardagsrummet får dom vanliga vita panelgardinerna hänga kvar med lite dekoration dvs. Lite glitter och fina röda glittriga kulor i alla tre fönster. Lite adventstakar och små tomtegummor. Åh så mysigt! I köket ska jag hänga upp julgardiner men dom ska jag stryka i morgon, också måste jag köpa en julstjärna till ena fönstret där. Måste även handla lite julsaker till övervåningen och vårat sovrum. Har ju inte bott såhär stort förut så sakerna räcker liksom inte till ;) måste därför handla.

Första advent på Söndag. Åh så mysigt! Williams första jul. De ska bli så roligt att skapa lite traditioner och verkligen mysa med våran lilla älskling!!


Go kväll ni tysta läsare :)

Tisdag hela dagen!



Andra dagen R är hemma. Så mysigt, men jag hoppas min handled blir bättre FORT. Saknar verkligen att busa med William och allt som hör till!
Lille w verkar lite sjukling...hostar och är jätte snorig. Tanken var att Mats o Theo och Robert o William skulle åka o bada i morgon, men vet inte om det kanske är så bra. Få se hur William mår under kvällen, Kanske bara blir en lugn fika för dom grabbarna!

Idag var vi på birsta en sväng. Jag kollade på lite jeans, kan ju inte ha några som jag har hemma nästan, alla sitter...som säckar. Nä kanske inte riktigt så men dom sitter INTE bra. Efter förlossningen köpte jag ett par nya jeans, dom kan jag INTE ha längre..dom är det strlk 27 på, i Dag följde ett par 24:or med hem. 3 storlekar! Blä. I hate my minibutt. I Want my ...vad var det dom kallade den...Ghettooo bottyyyy back!
Och eftersom jag är så kort så är 24:orna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalldeles för långa. Måste lägga upp dom ikväll.


Nu ska vi äta lite middag och William ska sitta med, och smaka lite potatispure. Mumsfillibabba!!



PÖSS :)

Alba!



Idag ringde veterinären och hade mest bara positiva besked!
Det skulle inte funka med en protes då skadan är så pass gammal, men däremot har dom gjort en annan typ av operation på en hund med liknande skada som Alba, och då har dom helt enkelt gått in och kapat ena benet som "Sticker upp" Det benet som alltså egentligen skulle sitta fast i höftkulan. Så de är denna operation som Alba ska göra.
Nu inväntar vi bara svar från försökringsbolaget, går allt som det ska, så är det operation redan på TORSDAG!
Åh jag blir så glad för min Albas skull..hon förtjänar verkligen att slippa denna smärta..Lillhjärtat!!!
Jag återkommer om info när vi hört från försäkringsbolaget!

Nu ska jag uppdatera om MIG istället. Jag har en stukad handled och är lindad i handleden. AJ! Smärtan är sjuk. Satan  i gatan vad ont det gör. Och jag är ju som jag är jag också...har gått och bitit ihop flera dagar och hoppats att det skulle bli bättre liksom, men igår fick jag nog av smärtan. Åkte upp på akuten och är nu sjukskriven från "mammaledigheten" låter kanske konstigt...Men eftersom jag inte ens kan lyfta William och än mindre sköta om honom så måste ju R vara hemma med oss. Och för att han ska få ta ut pappadagar måste jag sjukskrivas, sagt och gjort. Så nu måste JAG ta han dom min lilla handled och verkligen låta den vila...lättare sagt än gjort kan jag säga med en 4 månaders pojke... ; )

Ikväll har vi varit och myst ho Frida o Theo. Efter läkarbesöket for vi ner till dom också köpte vi hem lite kinamat och bara mös! Theo och R sparkade boll och hade sååå skoj, R sparkade och Theo kröp efter. hihi!
William däremot tror jag håller på få tänder + att han är lite sjuk (snorig och hostig) Så han har inte varit så himla nöjd..jätte kinkig och grinig..stackars älsklingen. Hoppas han mår bättre i morgon.
Just nu håller han på äta upp alla våra händer. Allt ska in i mun. Bara för det kliar!


Nää nu ska jag mysa med min familj och snusa min son i nacken. åååh


Hörs o störs :)

Tårta hos Familjen Lindström


Ja alltså inte hos oss, utan hos min bror o familj. Broder D fyller år nu i veckan men det blev fika i dag istället.
Så i dag har Oliver och William myst massa. Dom är så söta tillsammans, och Oliver kommer nog alltid ta hand om William! Det skiljer liiite mer än 2 år mellan dom, så när William börjar bli stor så kommer nog Oliver skydda honom som en storebror ; )

Well, Lite bilder då.






   

  




Efter det var vi iväg och handlade en stol till William som han kan sitta i och vara med vid köksbordet.
Märkte han han gillade det ordentligt : )

Nu ska vi iväg på nästa firande. Roberts mormor fyller år så vi ska på middag. Mummmms!!
Sen blir det en lugn och skön söndagkväll!!



Lördag = Familjedag!



Vaknade av att broders fru Jenny ringde och fråga om vi skulle följa med och bada.
Givetvis! Jag hoppade upp ur sängen men William låg fortfarande och sov, så vi väntade på att han skulle vakna sen for vi. Vi har ju märkt att William älskar att bada, men hittills hade han bara badat i sin balja, så det skulle bli mycket intressant att se hur han reagerade på att bada i en bassäng.
Och William fullkomligt älskade det!! Han badade och sprattlade nonstop i 1½ timme!! Gud vad han tyckte det var roligt. Gjorde inget annat än skrattade och sprattlade med knubbis benen!

Här får ni lite bildbevis:


 Nu åker vi!!

       

     

 

Sen åt han en slurk mat och deckade i bilstolen! Sötungen våran,
Älskar dig såå himla mycket William!!

Fredag!




ÄNTLIGEN Fredag! Som jag har längtat.
Gårdagen var toppen, For ut tll Birsta med Frida o Theo runt 13 och kom inte hem förrens klockan var strax efter 18.
Sen var det en kämpig kväll med William IGEN, vet inte vad det är för fel? Helt plötsligt VÄGRAR han att somna på kvällarna, tar nästan 2 timmar att få han att somna? Det brukar ju bara ta en liten liten stund i vanliga fall..
Va tror ni mammor? Börjar han bli så stor så han inte behöver sova lika ofta på dagarna?? Jag vet inte...
Men det är sååå jobbigt. Han skriker o skriker o skriker, men så fort jag går in i ett annat rum med honom och låter honom "vara med" och sitta i knät, ja då blir han tvärtyst? och jätte glad? Hmms...

Nåja, i natt fick jag sova hela natten alldeles själv. Robert tog hand om William på nedervåningen. Efter 2 kämpiga nätter själv så behövdes det! *Pusta ut..*
Så idag är jag utvilad. William powernappar just nu, sen när han vaknar är det dags att göra sig iordning. Jag brukar sätta honom i babysittern utanför duschen när jag gör mig i ordning och där sitter han så nöjt så.

Idag ska vi på stan och luncha, Sen ska R o Mats (Theos pappa) fika och och ha pojkarna så jag och Frida kan kika lite på stan i lugn o ro. Herregud jag har ju inte köpt en enda julklapp?? Måste skynda.... :)

Ikväll vet jag inte alls vad som händer? Kanske middag hos Mammsen? I Dont know. Men en sak vet jag, det är väl att R MÅSTE se idol hahahaha ; )



Nääääää HEJDÅ! =)



Desperat Hemmafru!!


Så kan jag sammanfatta min dag i dag, Har känt mig som en riktig hemmafru, en ensam sådan.
Min kära R är i sthlm och läser in någon form av licens till jobbet och kvar blir jag hemma med alla djur o unge ; )
Ska inte ljuga, det är ganska tufft att fixa ALLT själv. I Vanliga fall sköter oftast R om Alba och hennes promenader när jag haft fullt upp med William och han hjälper till OTROLIGT mycket med William. Så det blir ett slag i ansiktet när man står där helt själv Haft fullt upp med att ta alba och vagnen på promenixer, och hållt på halka ihjäl mig har jag också.
Måste fixa sånt där band som Frida hade på sin vagn, jag är ju så rädd att jag ska tappa taget av vagnen om ja ramlar eller nått?? Vet nån vart sånna finns??

Nu har jag slumrat lite i soffan, Ska nattmata W snart och sen ska jag möta John Blund!!
I morgon kommer barnbidraget och då ska minsann jag o Frida på BIRSTA, TJOOOO!! ; )




Natti från en trött morsa ; )


Mamma och jag har en jätte mysig m

MMS

Mamma och jag har en jätte mysig massage-stund! Dom tycker verkligen jag om massor! Hihi


DSC05500

MMS

Titta vad fint det blev i mitt fönster! Hihi


Babyträff??



Satt och klurade alldeles nyss när jag kollade igenom alla bloggar jag läser, Det är ju SÅÅÅÅ många som man känner som nyss fått barn. man kanske skulle ta och fixa en megastor Babyträff här hemma hos mig.
Vad tror ni om det? Fika gott och dela lite erfarenheter medans dom små roar sig på ett täcke fyllt av leksaker eller vilar i mammans trygga famn??

JAG tycker i varje fall det låter mysigt.
Vad tycker ni?? = )

Nytt hemma och lite W-Bilder!



Har sagt förut att jag ska lägga ut bilder och visa hur det blev här hemma efter lite renovering!
Här kommer bilder på hallen.




Nu ska bara dörrarna målas vita på insidan också. Dom är vit på utsidan ; ) Men jag älskar ju att göra om och fixa alldeles själv så det är ett perfekt jobb till MOI!!

Ska ge er lite mer "helhets bilder" någon annan gång. Eller så kanske NI mina kära läsare kan berätta om ni ens VILL se hur vi har det hemma?? Skulle vara jätte roligt och ni skrev vad ni vill veta MER om eller om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om?? = ) Alldeles perfekt dom dagar man har bloggtorka!

Har även köpt hem lite ljuslyktor som ska hänga i fönstren i vardagsrummet och krakilerat dom, mitt nya favvoställe är Panduro! Perfekt hemma pyssel. Alltid roligare med lite mer personliga saker i hemmet tycker jag. Och sånna små saker som egna ljuslyktor gör faktiskt mycket!!
Och i dag köpte jag även "Thilda Ängel" en egen byggsats där man gör sin alldeles egna ängel med hjälp av saker i paketet! MYS! ; )

Och i dag när vi var på IKEA och Birsta så satt William i vagnen för första gången! Vi fällde upp liggdelen och han älskade det. Han satt där och såg som omkring och myste med nya favorit filten. Barn är roliga, jag har köpt sååå många fina mysfiltar till honom som han bara dissar en efter en, den stora favoriten är en "reklamfilt" som vi fick hem från länsförsäkringar *Skrattar* ; )


 




Älskade Alba trivs vid vattnet ute hos min Mamma o Pappa! Vackra hund!!



William, när vi var hos min mamma o pappa




Bild inlägg



Satt och kikade igenom våra bilder på datorn och hittade lite smått och gott. Det är verkligen roligt att man knäpper så mycket bilder, såå roligt att titta tillbaka på!! ; )


     

 Den här bilden togs precis ETT år INNAN William föddes ; )

 Förlovningsdags, Inte riktigt skumpa till mig inte ; ) Hade en liten W i min mage!

         Hahahaha ; )

 HERREGUD! Var jag SÅDÄR stor????









Söndag



Mysig söndag. Mys med familjen och fix här hemma. Precis som en söndag skall vara.
Nu kommer en ny vecka med nya äventyr!




Puss från oss!

Denna goda middag kom min R hem ti

MMS

Denna goda middag kom min R hem till ikväll. Nu sover william och vi ska mysa. Ha en UNDERBAR Fredag kväll!


BB-minnen och första tiden med William.


Nu börjar min lille son bli stor. Tiden verkligen bara försvinner. Tyckte verkligen det var bara någon vecka sedan vi kom hem från BB med en helt ny liten unik bebis. Jag blir rädd att jag ska glömma hur allt var. Jag  känner ofta att jag vill dokumentera varje dag just för att jag inte ska glömma.
Första barnet är speciellt sägs det, just för att man inte vet hur saker och ting fungerar, allt är nyttt och allt är för första gången, men jag tycker det på nått sätt kommer bli "lättare" att "njuta" av barn nr 2. Nu var man så upptagen av att fatta galloppen och inte vara livrädd för allt. Första veckorna med W var jag sååå orolig. Jag fick otroliga magsmärtor nästan magkatarr av hans skrik, för jag tyckte så synd om honom. Jag klarade knappt av att vara nära honom när han skrek (om det inte var jag som höll honom dvs)

Det är nog inte riktigt förrens NU jag känner mig bekväm i mammarollen med allt vad det innebär.
Nu har William sina rutiner och vi lever efter dom. Allt har liksom lugnat ner sig. Han skriker inte alls mycket, fast det har han heller aldrig gjort, men magen hans har vant sig vid sin mat och hans over faktiskt riktigt bra. Och saker börjar bli roligt kring honom, han upptäcker en helt ny värld varje dag. Nya roliga intryck och roliga nya läten. Ibland tror jag nästan han skrattar åt sitt eget skratt ; )

Och i bland har jag önskat att man hade fått mer information från MVC, bla om hur det faktiskt är att komma hem med en bebis från BB. På filmerna man såg på föräldragruppen verkade allt så himla sött och puttinuttit, dans på rosor liksom. SÅ ÄR DET INTE! Herregud det är såå mycket jag önskat att jag hade vetat såhär i efterhand. Bla mycket om hur relationen mellan mamman o pappan kommer bli.Återigen är det inte förrens NU vi har hittat tillbaka till varandra någorlunda. Jag skulle ljuga om jag sa att vi alltid har det toppen och att vi inte gör annat än pussas o kramas.
Så är sanningen INTE. Första veckorna när vi hade William existerade knappt R för mig. Jag tyckte bara han var klängig och ivägen. Har fått detta förklarat för mig av bm i efterhand att det var hormonerna som gjorde detta, alla tusen hormoner som sätts i rullning pga amning. För kroppen fungerar nämligen så.. mamman ska vara helt inställd på att endast existera för sin lille hjälplöse bebis som hon har i sin famn.. och så var det verkligen.
Jag var en vandrande mjölk fabrik typ. Som var expert att byta blöjor och få bebisen må gott.

Jag skulle nog kunna sitta o skriva hur mycket som helst här om våran första tid med William.
Men det orkar jag faktiskt inte. Att vara småbarnsförälder är ingen dans på rosor, det är kämpigt och jobbigt, men att få hålla sin alldeles egna bebis och känna hans lukt väger upp det hela, helt klart.


Det jag kanske vill få ut av detta inlägg är, att ni nyblivna föräldrar, var inte för hård mot er själv, ta hjälp av familj och vänner, va inte rädd för att prata om hur NI egentligen mår. För ibland räcker det med en liten axel att luta sig emot och få prata ut lite.


Här kommer lite bilder. Vissa har ni nog redan sett men det struntar jag i ; )


 Dagen innan William kom till oss.

 Här hade ja inte en aning om vilken fantastisk son jag skulle få inom några dagar..

     

 

Titta vilken otroligt vacker son j

MMS

Titta vilken otroligt vacker son jag har. Jag kan skatta mig lycklig som har en sån fin familj. I morgon är vi tillbaka i huset *äntligen* All kärlek till min lilla familj.


Såhär kul kan man ha en måndagkväl

MMS

Såhär kul kan man ha en måndagkväll! Älskar min underbara familj.


Hej! Jag alba och mamma är och mys

MMS

Hej! Jag alba och mamma är och myser hos mormor o morfar några dagar medans dom renoverar där jag bor. Därför kommer inte mamma skriva så mycket här under några dagar. Men jag ska be henne visa er vad fint det blev hemma sen. Kram från William:-)


Mysis ikväll!


Idag har vi varit på stan en sväng. William var vaken mest hela tiden och han vill ju vara med nu, inte bara ligga i vagnen hela tiden. Så det blir endel bära! Idag fick R bära!
Jag fick med mig en ny sjal och en ny mössa. Plånboken tillåter inte några stora köp just nu. *Suck*
Jag vill ha en SVEA mössa. Ge mig? ; )



Nu har vi varit hemma en stund och vilat, jag har nyss tagit en prommis med Alba.
Och nu ska vi åka ner och mysa med Frida och hennes familj, Vi ska bl bjuden på tacos! *Massa mumma*
Läääänge sedan man åt det, så det ska bli väldans gott!!
Sen blir det att åka hem och följa rutiner...


Ha en UNDERBAR Lördag!

Friday Night



Kvällen har vi spenderat hos Roberts Mamma o Pappa och ätit smarrig mat!
William myste som aldrig förr och var på super bra humör. Det går såå fort i hans utveckling nu. Han börjar skjuta ifrån med benen så han hoppas liksom på rygg nu..hahaha..Förstod ni vad jag menade? När han ligger på rygg och har stöd nedanför fötterna så "skjuter" han liksom ifrån och hoppas på ryggen *Skrattar* Sen greppar han ordentligt bra nu och är mycket målmedveten med händerna och mycket mycket mer ; )

Just NU: William sover sött uppe på övervåningen i sängen. Alba ligger i bortre delen av soffan. Jag sitter under täcket med EN Smirnoff Ice i handen (första gången jag druckigt en sån sen förra sommaren) MUMS! Och Robert sitter här brevid och kikar på Idol (som den idoltönt han är) *Host*

I morgon ska jag få lite sovmorgon... ; ) Sen efter det hoppas jag på en fika på stan med Frida o Theo!!


Nu säger jag TREVLIG KVÄLL!
NJUT!



En lista ; )

När fick du reda på att du var gravid?

30 November


Blev det en chock? 

Ja, absolut för mig. Däremot hade nog fler i min omgivning redan listat ut det, Alla utom jag ; )


Hur gammal var du?

20


Hade du mycket halsbränna?

Nej. Alla pratade om det och sa att "det kommer nog snart för dig också" Men inte en enda gång.


Spydde du mycket?

Började känna mig illamående runt vecka 10 och det höll  i sig i 4 veckor. Spydde några gånger men inte mycket.

Hade du mycket foglossning?

Nej, kan jag inte påstå.


Ditt sf mått som störst?

sf 38 vecka 40+0


Har du fått bristningar?

Nje jag skulle inte kalla det bristningar, däremot synns det att något "hänt" med magen, men det har ju bara gått 3 månader sedan förlossningen så det går nog till sig.


Trodde du att det var en pojke eller flicka?

Jag var bergsäker att det var en pojke, och det fick vi veta sedan i vecka 18 på UL.

Vad hoppades du på?

En frisk och helt unik bebis.


Gick du över tiden?

Trots dom förtidiga värkarna så stannade lilleman i magen till 40+3 då jag blev igångsatt.


Födde du för tidigt?

Nej men rädslan var stor under vecka 33....


Hur var förlossningen?

Det var smärta, tusen gångger om. Gjorde så fantastiskt ont ;) Man får tänka att det faktiskt är en positiv smärta och att det inte varar ALLTFÖR länge... ;)

Blev du sydd?
ett stygn, en liten liten rispa bara.


Dragen med sugklocka?

Nej men jag önskade nästan det i stundens hetta (fick krysta i 3½ timme så jag avr helt slut...)


Hur många var inne i förlossningsrummet?

Jag,Robert,barnmorskan och en undersköterska...och sen lille W såklart ;)

Hade du någon nära med dig?

Ja såklart, R!


Vilket BB födde du på?

Sundsvalls BB


Hur stor var bebisen?

3445gram och 50 cm


Vad fick den heta?

William


Var allting värt det?

Absolut! Trots att det gör så ont är det en sån fantastisk upplevelse som jag vill göra om massa massa gånger och få massa massa underbara och helt unika bebisar!


Till min älskade familj..

Denna låt är klockren. Den beskriver exakt hur jag känner för er.

Den är bäst efter 2:00 minuter in ...NJUT!!
 







I´ll bend till I Break! Everyday without end.
LOVE

Älskade Unge!




Älskade William, tack för att just jag får vara din mamma och leva med dig, varje sekund.
Du får mina dagar att skina.
Jag älskar dig mest av allt och lite till!


Nu ska vi ha ännu en mysig dag tillsammans : )

Titta vad mysigt man kan ha!

MMS

Titta vad mysigt man kan ha!


Mysig dag i dag!



Tack för i dag. Alltid lika givande och mysigt med våra träffar!!
Är sååå trött så blir inget långt inlägg alls, skriver mer i morgon och lägger ut lite mer bilder då!
Kanske blir en sväng på Babycafé i morgon också? Vem vet! Beror helt på hur natten blir!










också får ni en lite äldre bild på mig o Theo! ;)


Ikväll har vi myskväll. Mamma ska

MMS

Ikväll har vi myskväll. Mamma ska laga pannkakor med vaniljglass sen kommer min farmor o farfar!:-)


Myskväll hos Familjen Lindström-Englund.



Vi börjar bli friskare här hemma. Eller egentligen är vi friska men jag har varit lite trött bara. Blir väl lätt så efter man varit dålig men har ett barn att ta hand om ; )
Ikväll har vi riktig myskväll. Vi har nyss ätit pannkakor med vanilj glass och jordgubbssylt.
Nu väntar lite fika ; Kaffe och wienerbröd.
På ett sätt är det skönt att jag slutat amma, NU kan jag äta hur mycket pannkakor jag vill och dricka kaffe!
W var väldigt känslig när jag hade ätit något med mjölk i eller druckigt kaffe!

Hur som helst, såhär ser det ut hos oss en helt vanlig Tisdagskväll!

     

 





Titta så rund han har blivit på så kort tid.
     

Vaccination.


 


Idag var det dags för Williams första sprutor mot polio, difteri, stelkramp, kikhosta och
hjärnhinneinflammation. Jag tror Mamma Anna var mer nervös än någon annan. Första sprutan gick smärtfritt, han såg mest lite fundersam ut och undrade vad tanten gjorde med hans ben ; ) Medans den andra sprutan gjorde betydligt ondare, Usch så han grät, riktigt ynkligt grin... ; (
Köpte med oss alvedon hem ifall han skulle bli kinkig eller få feber, men vi har inte märkt någon större skillnad på vår glade kille!
Vi var ju där och vägde honom den 23:e och då hade han ju knappt gått upp något i vikt. Men NU sen vi började med ersättning så har han gått upp ½ Kg! Det är bra jobbat William! ; ) Det synns sååå väl på hans gokinder och goben!

William har nu börjat leka ordentligt med sin clownskallra som han fått av sin mormor, det är en stoooor favorit. Han tycker den smakar så gott och låter så roligt ; )

Vi har lite sjukstuga här hemma även. Både jag & R är dåliga..Jag har fått så himla ont i ena örat? sen har jag värk i hela kroppen och ständig huvudvärk. Kan det vara influensan? Usch....Måtte det gå över lika fort som det kom isånnafall.
Jag vill mysa med min Mamma-barn-vänner i veckan ju!!

Kvällen kommer gå i vanlig rutin, William "napar" nu en snabbis, han brukar sova ca 40 minuter den här tiden, sen är det dags för kvällsmat,bad och sen sovdags, Då ska jag passa på att njuta i soffan med lite tända ljus innan jag TIDIGT ska sussa.



Det var våran måndag!


Föresten, Ni mammor där ute som läser min blogg.
Jag börjar tycka det är lite tungt och jobbigt att söva William i famnen. Han brukar alltid vilja bli "vyshad" till sömns och blir det ganska lätt så jag ska egentligen INTE klaga. Men har ni några andra förslag? hittills har det aldrig funkat att bara lägga ner honom, då gallskriker han.
Alla tips är välkomna! =)

Happy Halloween!



Länge sen jag uppdaterade nu.
Middagen och barnpassningen gick toppenbra i Torsdag! Jag var ju apnervös och slängde iväg ett mess till mamma medans vi satt på finmiddagen. Fick tillbaka " Allt går toppen, slappna av du!" Min mamma o pappa tog såå bra hand om min prins och han somnade som en stock i min mammas famn och sov sen hela kvällen. Duktig älskling!
Jag som inte druckig på över 1 år var inte såååå pigg på Fredagen kan jag säga.. *host*
Under kvällens gång blev vi bjuden på diverse viner och ja...jag mådde pyton dagen efter ; )
Vek som man är..Haha! Tänkte flera gånger "Men herregud bit ihop människa, du har ju genomlidit en förlossning för gudsskull" ; )

I helgen har vi myst med min farmor o farfar som är på besök från Gävle. Dom ville naturligtvis träffa William innan han blivit FÖR stor ; )
Som jag nämnt förut äter William nu BARA tillägg, och den här veckan har han gått upp massa massa i vikt. Han hade nog en hel del att ta igen, för nu sveper han flaska efter flaska och blir rundare o rundare för varje dag!
Och sen vi började med tillägg är han en mycket mycket gladare och piggare pojke! Men han sover också så himla mycket bättre. Märks att han har varit småhungrig hela tiden förut. Nu sveper han i sig 165ml klockan 23 och sover sen nästan hela natten. Helt otroligt! Han är så duktig och fin min lille son.


Imorgon blir det till att lägga om till vinterdäck på bilen sen ska vi nog få påhälsning av Williams farmor o farfar som varit i Uppsala ett par dagar. Dom har nämligen handlat lite kläder åt sin miniprins, för mamma Anna har rensat W´s garderob och insåg att han knappt har några kläder kvar. Har hur mycket som helst i strlk 50-56...och Sååå mycket fint som han inte ens hann ha!!



Nu ska jag ta och mysa med mitt hjärta R här i soffan!



HAPPY HALLOWEEN allihopa!!



Första smakis för William, morotsp

MMS

Första smakis för William, morotspuré. Och han älskade det!:-)