Våran älskade unge! Han är en rikt

MMS

Våran älskade unge! Han är en riktigt kämpe, som i natt sover sött på avd 44. Han blev bara värre under dagen och hade ikväll inte kunnat behålla vätska på 30timmar. Nu har han sond och vi hoppas han blir piggare i morgon. William, är är vårat ALLT!


Stackars lilla kille..



Mitt hjärta är sjuk! =[ Började med att han igår fick ögoninflamamtion, bara rann i ögat på honom och hade massa massa varklumpar. Han verkade dock inte bry sig så mycket..Men inatt fick han också Magsjuk! Det finns ju absolut inget värre än magsjuka. Tänk då hur det måste vara för en 7 månaders baby. Han skriker rätt ut och förstår verkligen inte varför han  mår som han mår. Han kräks HELA tiden =[ Jag gråter när jag ser honom må såhär..Känner mig såå maktlös! Vi gör vårat bästa med att ge vätske ersättning och lite lite majsvälling..Men allt kommer bara upp! =[ Han sover mycket, som tur är! Och han har lite feber! Gud jag ber verkligen att han blir bättre snart. Jag tycker såå synd om honom!!

Just nu ligger William och Robban uppe på övervåningen och sover tillsammans. Vad skulle jag göra utan R? Han är en gud. William hade INTE kunnat få en bättre pappa! Ständigt vakande över W! Han är en TOPPEN pappa!!

Dagen blir alltså : Att bara vara hemma och rå om,ge värme och kramar (och resorb såklart!)
Hoppas ni har en BÄTTRE Lördag!




GALEN kille ikväll:)

MMS

GALEN kille ikväll:)


Nytt till bästa killen, Fleece trö

MMS

Nytt till bästa killen, Fleece tröja från Kappahl. Och coola strumpor fram Cubus!


Min Vackraste Ängel!!






Datum.



Åh det pirrar i min kropp. Såå otroligt!
Datum är nu spikat för operation, 24 April kl 07:45!
Åh, måste kolla upp hotell!


Gud så jag längtar!!


http://www.reformedica.se/produkter/?catId

Titta på mig, jag står startklar,

MMS

Titta på mig, jag står startklar, men vet inte riktigt hur man gör sen? :) Mamma o Pappa är jätte stolt över mig säger dom!:)


Inför nästan graviditet och födsel.



Första gången man är gravid är givetvis alltid speciell. Just pga att man aldrig varit med om något liknande tidigare, man har aldrig känt det buffa i magen, och man har aldrig varit mamma, och kan inte heller föreställa sig hur det faktiskt kommer att kännas. Man blev orolig för minsta lilla grej och kunde få massar av olika "nojjor". Det är absolut ingen fel, snarare tvärtom. Självklart reagerar man på allt. Man vet ju faktiskt ingenting?
Och handen på hjärtat, första tiden med William var givetvis underbar, på alla sätt och vis. Det var så mycket värme omkring oss. Det var kärlek, på HÖGSTA nivå. MEN jag hade en ständig oro i kroppen och kunde verklign aldrig koppla av. Minsta lilla skrik så tänkte jag "Jahaaa...men vad är det nu för fel? Han har ju nyss bajsat, han har nog JÄTTE ont i magen, måste hjälpa honom!!!" Jag kan ibland sitta och fundera hur det kommer bli med bebis nr 2. Jag tror faktiskt inte att jag kommer nojja lika mycket alls, alltså om jag ska vara helt ärlig med er, när William var lill-liten, alltså bara några veckor gammal och han & jag skulle börja vara ensam hemma, då gick jag inte ens på toa på dagarna, just för att jag var rädd att han skulle börja skrika och jag inte kunde hjälpa honom, Idag kan jag tänka "Men HALLÅ ANNA, du måste ju få bajsa, vad gör det om han skriker 5 minuter då?" *skrattar* MEN det är inte fullt så lätt när man inte vet hur man ska göra med allt?! =)

Minns också allra första natten med William. Eftersom jag blev igångsatt fick jag ligga på BB första natten och inte på hotellet, och han föddes ju som sagt kl 22:00 och klockan 00:00 var jag uppe på BB, ensam! Herregud jag visste ju INGENTING!! Hade JÄTTE ont och hade en liten liten bebis i min famn. GUD så många frågor som snurra i mitt huvud då, men ENDÅ minns jag bara den natten med LYCKA. Minns faktiskt doften, än i dag, minns hur han lätsådär ynkligt....
Hua..Min lilla bebispojke börjar bli stor nu!


Och jag ser fram emot ALLT. Att se William växa och bli stor, bli en underbar storebror och bli tvåbarnsmamma.



Livet ÄR underbart!!

Bra dag, trots allt!



Mitt Hjärta R kom hem vid lunchtid med BLOMMOR till mig, bara sådär liksom. Sånt kan verkligen få mig att skina upp en sån här grå dag. Sånna där spontana saker! Blommorna var vackrast av vackrast, fast egentligen spelar det nog ingen roll om det är tullpaner för 39:90 på ICA eller en fin bukett för flera hundra. Utan det är tanken BAKOM som värmer såå!
Tack älskling!!

R ville åka och bada på eftermiddagen och självklart följde jag med mina två killar. William är en riktig tuffing i vattnet och fick han som han ville skulle han kasta sig handlöst i vattnet!! =)












   

också ett filmklipp bjuder vi på! =]


William leker



Älskad älskade unge, hur kunde du bli så här perfekt?? =]



Bläsh!



Vaknade verkligen inte på rätt sida i dag. Allt känns fel, fel fel! Har ni också sånna dagar eller är det bara jag?
Allt känns som rutin, man vaknar trött, är trött och lägger sig trött. Man gör samma saker varje dag och visst så är det när man har barn. Det är väl bara just nu det känns såå trist. Idag vet jag inte alls vad som händer, Jag & William kanske tar en långprommis..Får se får se.. Åh jag skulle vilja ha en lååång massage och någon som tar hand om en..Tänk att få ligga i ett TYST rum till lugn och harmonisk musik och få massage, massa olika krämer i ansiktet, rengöringar, händer som MASSERAR, få känna sig fin och fräsh.

Nä oj nu vaknade jag upp ur mitt dagdrömmande.



--


William står själv vid leklådan:)

William står själv vid leklådan:)


Blogg goes auktion!



Jag fick hem ett par svarta strechjeans från
http://www.bubbleroom.se/ MEN insåg på en gång att jag ALDRIG någonsin kommer använda dessa snyggingar då dom sitter alldeles FEL på mig. Alldeles för STORA! Att jag aldrig lär mig att inte handla byxor på nätet. Hur som helst, tänker inte låda dessa bara ligga och damma, så jag säljer dom! testar på
bloggen först, annars åker dom ut på Tradera.


foto, www.bubbleroom.se










Rak design med dragkedja på myntficka och bakficka. Dekordragkedja bak. Nitar. Hällor. Dragkedjegylf. 98% bomull och 2% elastan. Längd innersöm ca 84 cm i storlek C38. Grenhöjd ca 21 cm. Fintvätt 40°.


200 kr, lappar sitter kvar och är ALDRIG använd, endast testad!
Försten till kvarn!


Do It



http://www.viraltrafik.se/?annaphine

Old one..



åh..Hittade en gammal bild på mig och William. Den förmedlar verkligen ren och skär kärlek!

Besöket.



Åkte ner på stan lite tidigare än beräknat så det blev en snabbis på stan innan besöket hos Dr tutt.
Köpte en JÄTTE fin tröja åt Robban på MQ. Han har sååå länge velat ha den, så jag ville köpa den åt honom, och han blev mycket glad! *Fniss* Jag får passa på att skämma bort honom, när jag kan. Oftast har jag inte så mycket pengar till sånt, men nu hade jag det.

Besöker gick Jätte bra. Vi bestämde storlek och vart det ska sitta, blir bakom bröstmuskeln, vart snittet ska sitta, under bröstet. Sen bestämde vi också OP datum, Ev 24 April, dom skulle försöka fixa en tid då, annars blir det den 13 maj. Det finns verkligen inte ord som beskriver hur mycket jag längtar. Tänk att få titta och känna på sin kropp och vara nöjd, back on track på något sätt. Som det är nu trivs jag INTE. Känns inte som MIG. Allt är förändrat och givetvis har det varit värt det, det var ju min älskade Williams matfabrik, och allt har sitt pris. Men som sagt, Jag längtar så fruktansvärt!!!

Nu ska vi bara mysa i soffan, Blir en tidig kväll skulle jag tippa på, som vanligt!
Hoppas ni har en trevlig Lördagkväll!!

Jag har världens bästa son! Du gör

MMS

Jag har världens bästa son! Du gör livet så himla vackert, William!


I Love My New Jeans!

MMS

I Love My New Jeans!


Besök hos Dr Tuttläkare.



Lika nervös är jag idag som första gången jag träffade honom, Dr plastikkirurg.
Ska vara där 13:00. Egentligen vet jag inte varför jag är nervös. Det mesta är ju redan bestämt. Nåja det kommer nog gå jätte bra. Vi har ingen barnvakt åt William så han får snällt följa med, Han och R får väl kanske sitta i väntrummet så länge, får se.

Idag blir det bara mys med familjen!!

My Friday!



Dagen i dag har varit toppen, på alla sätt och vis!
Klockan 12 kom min barndomsvän Jessica hit med sin son Leo. Till er som inte vet så var Jessica min allra bästa vän från Lekis fram till årskurs 7 ungefär, då vi började intressera oss för helt olika saker, hon fortsatte vara duktig i skolan medans jag blev en vild tonåring. Vi har börjat prata igen och självklart kommer alla minnen tillbaka!
Hur som helst så var det JÄTTE roligt att dom kom!! Leo var ju bara för fin!! Sååå lik Jessica när hon var liten!!
Och det var JÄTTE roligt att prata med Jessica igen, efter alla dessa år!!

Efter det for Jag,R och William till Birsta. Skulle handla lite på Coop, Handla lite på Bolaget och sen blev det en sväng på B City också. Som ni såg i inlägget tidigare så blev det ett par Jeans och lite småsaker bara..Ett par Jeans var VÄL behövligt. Kan inte ha mina gamla alls, alla jag köper blir såå stor efter ett tag... Jaja, Jag har lärt mig acceptera att jag ÄR liten, och hur jag än äter så ligger vågen nu på 46,4. Jag får nöjja mig med det!

Nu ikväll har jag gjort Hemma gjord Pizza som vi strax ska äta, R är uppe och nattar wn väääääääääääääldigt trött William, så det blev en tidig kväll för honom, Men så är det ibland, man kan inte tvinga en trött bebis (Är han fortfarande en bebis?) vara vaken om han är såhär trött, det är ju terror!! =)

Sen ska vi se på massa massa filmer, dricka en öl och äta GOD hemma gjord Pizza!! MUMS!!


Hoppas ni har en MINST lika mysig Fredagskväll som oss!!

Dagens köp, ett par jeans från Gin

MMS

Dagens köp, ett par jeans från Gina tricot. Och 3 par trosor från H&M.


Gos! Idag får vi besök av min barn

Gos! Idag får vi besök av min barndomsvän Jessica och hennes son Leo!


Fortsättning

Fick in massa frågor i gårkväll efter att jag lagt mig så tänkte ta och svara på dom nu!
Jätte roligt med alla frågor! =]




Anonym frågar
Förstår helt att du inte kan svara på det pga din sambo ingen fara.
Vad jobba han med?
Du vill utbilda dig till barnmorska, vart vill du då jobba?

Vill ni ha ett barn till eller ännu flera?
Vill ni ha nästa barn också på W eller?

Många vill ha alla sina barn på samma första bokstav därför jag fråga.

Hade ni några andra namn på förslag än William?
Flicknamn och Pojknamn?

Robban jobbar på Nordea Liv och Pension.
Jag skulle naturligtvis vilja jobba på Förlossningen, men skulle även kunna tänka mig MVC.
Nej vi ska nog ha 2 barn till innan vi stänger bebisfabriken! Och nej nästa barn kommer inte bli en "W".
Till en början så hade vi några andra förslag än William, vi funderade på Elias också, men vi bestämde oss fort för att det skulle vara en William!
Ja/Vi har nog redan tänkt ut vad våra nästa barn ska heta, självklart så beror det ju på om det blir en flicka eller pojke, men vi har namn till båda! =) Blir det en pojke så blir det en E (Nej inte en Elias)! Och blir det en tjej så blir det antingen en A eller E! =) Mer kan jag såklart inte säga ;)
 



Caroline frågar
Då frågar jag en liten fråga ;)
När tänkte ni skola in W på dagis? Tänkte du vara hemma med båda barnen, eller ska W få gå på dagis?


William ska självklart få gå på dagis, som alla barn har rätt att göra tycker jag, vare sig jag är hemma med vårat andra barn eller ej, sen kan han ha förmånen att få vara hemma NÅNDAG i veckan med oss, men självkalrt, Dagis!
Vi ska skola in honom januari 2010.





Frida frågar
Betalar ni TV-licens... näää.. vilken tråååkig fråga!
Jag tar en annan!

Är du alltid så där glad o pigg som du är på babysången? Eller är det bara Tisdagar 12.30-15.00 som du är så härligt glad ? :)


Den där med Tv-licens är klurig ;)
Oftast är jag nog glad skulle jag tro, men sen har väl jag dagar, precis som alla andra då man går och muttrar för sig själv eller dagar då man går i mysisar dagarna lång och är dödstrött. Så är det ju när man har små barn, och sen är jag verkligen INGEN morgon människa, så dom dagar då jag klivit upp tidigt tar det längre tid innan jag är happyme igen ;)




Therese frågar
Wohoo! Får jag fråga ännu mer? :)
- Är du nöjd med din nya mobil? Jag funderar också på en sån, men jag är så petig på vissa funktioner.
- Vilken film tycker du är den bästa någonsin?
- Källsorterar du? (Haha, jag har brist på fantasi)
- Tycker du fortfarande om Dooleys? ;)

Även fast jag följer bloggen dagligen så förvånas jag över Williams framsteg, tänk att han REDAN står!? :D

Åh Therese, ja visst är det fantastiskt! Det går så fort allting!! Tyckte nyss han låg och bökade i min mage!

Jag är JÄTTE nöjd med min nya mobil, den uppfyller verkligen alla krav som jag har på en mobil! Så den kan jag verkligen rekomendera!!
Bästa film..Hmm den var knepig, finns mängder av bra filmer, men en favorit är nog The Notebok. Den har allt som en bra film ska ha tycker jag! Plus att jag bara har bra minnen till den filmen *Fniss*
Nej jag källsorterar inte allt..Däremot slänger jag papper/kartonger m.m. för sig.

Och jaa jag tycker fortfarande om Dooleys! *Mums* Tyvärr finns inte tillfälle att dricka det alltför ofta, men när tillfället ges så skulle jag INTE tacka nej till en smarrig Dooleys (på någons balkong *Skrattar*)

Tro det eller ej, men William stäl

MMS

Tro det eller ej, men William ställde sig upp i dag. Han satt så golvet och tog tag i mig och drog sig upp (ni som träffat honom vet ju hur stark han är i benen) efter det tog han tag i bordet. Pappa R var snabbt där med kameran:)


Frågestund!


Tänkte ta och svara på några frågor som jag fått, får jag in fler under kvällens gång så svarar jag självklart på dom också!
Here we go.



Therese frågar
Vad är din favoriträtt? Inklusive recept så klart ;) Hihi

svar:
Min favoriträtt är faktiskt min wok med äggnudlar.
köp grytbitar eller strimmlad wokskinka. 1 paket äggnudlar, wokgrönsaker av valfri sort (asiatisk,thai,orginal).
1 burk kokosmjölk,soja.
Det är mycket enkelt, stek köttet och salta och peppra efter behag. Tillsätt wokgrönsaker, när det är klart tillsätter ni hela burken med kokosmjölk och ca 2 msk soja, rör ihop och låt koka någon minut, sedan kokar ni upp vatten till nudlar, när vattnet kokar, häll i nudlarna och låt dom koka, brukar vara ca 5 minuter. Sen tar ni fram en stor kastrull och häller ihop, ALLTIHOPA! KLART! =) Suveränt lätt och snabbt, passar perfekt när man har små barn = lite tid.



Petra fråga
hej anna!! när planerar ni för nästa barn? får det komma när det kommer? och hur går det med operationsplanerna? kram från mig och Tyra

Vi planerar nästa barn, det gör vi, både vill ha barn relativt snart igen, både för våran skull och givetvis för våran Williams skull. NÄR är däremot inte 100% bestämt, men vi kommer nog börja bebis-verstan till sommarn ;)
Operationplanerna fortsätter, såklart. Jag längtar sååå tills det är dags, nu på Lördag ska jag faktiskt träffa Läkaren (igen) som ska utfära operationen, då ska vi bestämma lite närmare, storlek,form ja allt sånt (fast det har jag ju redan bestämt) sen ska vi bestämma datum för OP, kommer bli i April.



Anna K frågar
Vad ska du göra efter du varit mammaledig, hade du något yrke innan du skaffade William?

Efter mammaledigheten ska jag fortsätta plugga som jag gjorde när jag blev gravid, dvs plugga upp några ämnen sen gymnasiet och efter det söka in på Sjuksköterska för att ÄNNU senare plugga till barnmorska. Lång utbildning, ja. Men jag är fortfarande såå ung så jag har gott om tid på mig. Innan jag fick William hade jag precis börjat plugga, men innan det och innan flytten till Gävle jobbade jag som Pers, ass men jag vantrivdes sååå med det jobbet så jag grät nästan varje dag som jag skulle till jobbet.



Besökare frågar
Försöker ni skaffa ett syskon till William nu? Ska ni gifta er? Vad kosta erat hus när ni köpte det?

Just nu jobbar vi INTE på ett syskon till William. Men det är som sagt inte länge kvar. Vi har båda ALLTID sagt att vi vill ha barn TÄTT, både för våran skull men mest för barnens skull. Vi har själv vuxit upp med syskon och är mycket glada över att ha haft dom. Så självklart vill vi att även William ska ha massa syskon!
Och Självklart ska vi gifta oss. Varför är vi förlovad? ;) Skämt o sido. Jag har av någon anledning alltid velat vara gravid när jag gifter mig, så kanske gifter vi oss när Nr 2 är påväg? Who knows. R har frågat och jag har självklart svarat, JA! =)
Vårat hus när vi hittade det låg ute för 1 400 000:- men blev som sagt budgivning och hela kalaset slutade på 1 600 000:-




Ewe frågar
En fråga om brösten eftersom jag själv vill göra ett par :p Vill du göra dom innan du får nästa barn? Tänkte eftersom ni planerar det ganska snart? har hört att dom blir "förstörda" under en graviditet med amningen m.m?


Ja jag kommer göra dom innan nästa barn. Jag har diskuterat det min läkaren och visst kommer brösten förändras, men inte mer än dom gjorde denna gång, dvs min bröst blev INTE enorma av amning och kommer så inte bli det nästa gång heller, så någon större skada kommer inte hända. Hellre lite häng på dom än inga bröst alls, så ser jag på det hela.




Besökare frågar
Roligt att få svar =)
Fint att gifta sig då man är gravid.

Oj det va dyrt hus fast det är ju fint så det är ju värt det.
Men får man fråga hur du ha råd med ett sådant dyrt hus?
Jag mena du hade inget jobb när du blev gravid så din mamma penning kan ju inte va den högsta.

Så söt william är, riktigt charmtroll =)


Tack, ja det är vackert att föreviga sig till varandra när man bär på ett liv tillsammans tycker jag. kanske låter töntigt men så ser jag på det! =)
Ja visst kan man tycka det är dyrt. Båda står på lånet på huset så givetvis "Casha" vi inte huset, det tror jag ingen kan.  För respekt mot min sambo och hans jobb så varken kan eller vill jag gå in på detaljer. Hoppas ni har överseende med detta. Och nej min mammapeng är tyävrr inte alls hög.. MEN däremot har min sambo hyffsad lön så vi klarar oss bra som det är just nu. Målet är självklart att försöka få upp nästa mammapeng, återstår att se hur det går, inte alltför lätt när man utbildar sig, Tyvärr.



Fortsätt fråga ;)

Mamma och son

MMS

Mamma och son


Okej, jag är en glasögonorm nu!:)

Okej, jag är en glasögonorm nu!:)


Frågestund.

Tänkte ha en liten frågestund nu för alla nya & såklart gamla läsare :)
 Fråga hur mycket ni vill, vad som helst och så svarar jag ikväll.



Tävla




Tävling!


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos
Zillstar
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med

Memory Lane


Kikade in på Mlish sida för en stund sedan och såg att hon skrivit om sin förlossning, lite mer tids-detaljerat, och jag blev sugen på att läsa min, har aldrig läst min ordentligt. Här kan ni se hur det gick :)

2008-07-28 07:55
Inlägges på förl.avd Ställningstagande induktion p.g.a human indikation.

08:40
CTG-Normal Cervixstatus 50% utplånad, längd 1 cm, öppen 2 cm. Beslutar om induktion med cervixdilatation (ballong).

09:25
Ballongdilatation av cervix göres med lätthet.

10:40
Beslutar om fortsatt indution med amniotomi 

10:45
amniotomi göres och normalt fostervatten avgår. Skaplelektod appliceras, regelb sm startar.

12:00 
Får lustgas/syrgas

12:19
Rejäla värkar startar efter a-tomin. Önskar smärtlindr, EDA, Medelar narkosen.

12:30
Sufenta EDA-lägges.

13:36
EDAN fungerar initsialt ej tillfredställande, Narkos läk Dr Pjotor ger extra, Därefter funkar EDA.

14:00
Anna andas lustgas vid värk, öpp 5cm 
Går upp och promenerar

15:00
Syntocinon kopplas.

17:00
Öppen 8 cm. mjuka kanter teckningsblödning.

18:01
kräks

18:05
Öppen 9 cm

19:00
Krystvärkar startar, Provkrystar.

20:20 
kräks

21:00
Goda värkar, krystar utan framgång. Ymm retraherad, svulst+huvud 1-2cm ovan.
Anna ställs vid RA-bordet  krystar.

21:30
Krystar aktivt i sittande

22:00 Pojke framfödes med navelsträngen 1 varv runt halsen, bra spänst och färg. Skriker efter yttre stimulans efter ca 2 minuter



COOLT! =) Hade glömt tusen saker av detta =)



 


Dagen i dag

Vaknade otroligt trött i dag.. Vet inte riktigt vad det är, kanske årstiden..Men det börjar ju ivarjefall bli liiiiite ljusare ute nu.
William ville vara vaken hela morgonen, strax före 10 kom mamma min hit och hon ville minsan att vi skulle fara på Birsta City...Jag som var dödstrött och hade pyjamas på mig fick pallra mig in i duschen, Blev lite handlat också, bla mössan ni såg på bilden i inlägget före detta. Ett par mysisar till William och lite..vad kallar man de? "Väggord"? =]
Aja, Nu sitter dom uppe ivarjefall, och det blev så fint så. Passar såå bra in i vårat hus.

William är bättre i dag, äter bättre med bajsningen fortsätter! tydligen kan det vara så när dom små tänderna håller på titta upp, vissa dagar är värre än andra, så i dag tackar vi för en bra dag! =]

Fick även ett sms från Synoptik om att mina glasögon nu fanns att hämtas i butiken. Så det ska vi göra så fort Robban kommer hem från Gävle, dvs om en timme ungefär.

Kvällen ska spenderas i soffan, Hoppas denna huvudvärk försvinner med glasögonen.
Hoppas ni har en MYSIG Onsdagskväll, själv ska jag se Greys Anatomy!


Mammas hjärta med sin nya mössa:)

mammas hjärta med sin nya mössa:)


Lilla älsklingen har missuppfattat

Lilla älsklingen har missuppfattat detta med napp? Nej, tror bara det kliar i mun. :)


Being a Mom



Att vara Mamma är absolut inte alltid lätt, lång ifrån lätt. Många gånger känner man bara för att lägga sig ned och sova 100år. Men verkligheten funkar inte riktigt så. Utan hur trött man än är, hur slut man än är, hur ledsen man än är, så är det bara att jobba vidare. Och detta är ett jobb som man inte kan sjukskriva sig ifrån. Utan detta pågår 24 timmar om dygnet. Och nej jag klagar inte. Utan bara berättar, ur min synvinkel.
Denna dag har varit en sån där dag då man önskar att man kunde trycka på en knapp och snabbspola...

Nu sover äntligen William, efter en riktigt låååång dag, både för han och för mig.
Hoppas nästa dag kommer vara snällare, mot oss både, men mest mot honom..Lillahjärtat!



Mammas hjärta..



Jag kan inte låta bli att vara ledsen med William..
Han som annars alltid är såå glad och så pigg har blivit såå kinkig och ledsen. Kan inte dessa tänder spricka fram nudå så han slipper detta. Det är som ett krig varje gång det är matdags och tar evigheter, och stackarn gråter så fort han får något i munnen, och ingenting är roligt..:( Lider verkligen med honom.
Idag fick vi åka hem från sången tidigare, just för att han blev helt otröstlig..
Nu sover han sött i vagnen med sin snuttefilt och han är vackrast på hela jorden.

Mitt mammahjärta värker för hans skull.
Finns det verkligen INGENTING att göra?? :(

Del 2



Vår Hall, som sagt, lägger in lite bilder då och då. Har fullt upp här hemma ; )
Dels har jag en liten knatte som älskar uppmärksamhet just nu *skrattar* Han är FÖR underbar!
Sen håller jag även på att måla om här hemma, iaf lite dörrar och så.. VITT!



Hallen sett från trappan.


Spegeln har jag gjort alldeles själv. Byrån köpte vi när vi bodde i Gävle.


Hatthylla med matchande skoställ från MIO, Dom söta "lådorna" är från Indiska.


Del 1


Här kommer några bilder på vårat hem och hur vi bor.
Eftersom vi bor i ett hus så är det ganska mycket att fota..Så jag börjar med hur huset ser ut och hur det ser ut i det rum som vi spenderar mest tid i, Vardagsrummet! =]


Entren.


Soffan, som jag hoppas snart åker ut genom dörren *skrattar*


Gungstolen, som William älskade när han var mindre!


Williams myshörna. Här på golvet och mystäcket spenderar vi mycket tid.


Spegeln som jag målade om i höstas, och mina favorit-fotografier av W!


Bättre bild på fotografierna.


Några av alla ljuslycktor! =]



Ni får mer bilder under dagen!

Nu ska jag strax få i mig lite lunch, var en kamp att få i William lite gröt förut, och han har fortfarande diaree, inte så att det bara rinner igenom utan när han väl bajsar så är det bara löst. Ringde BVC för att vara på den säkra sidan och hon sa att vätskeersättning inte var nödvändigt och att hon skulle tro att det var som vi trodde, tänder på G! Skönt det iaf..

Efter robban slutar jobba idag blir det en sväng på IKEA.
Skoj!

Hur ser er Måndag ut? =]


KRAM!

Nu är även denna helg slut!



Helgerna går alltid fööör fort tycker jag. Denna helg har vi mest varit ute i naturen. Igår blev det som sagt en långprommis och idag har vi också varit ute. Efter pulkåkning och korvgrillning så for vi hem till min Mamma o Pappa. Middag blev vi bjuden på sen har vi bara myst och busat med William, älskade hjärta.
Jag tycker man hela tiden tjatar om detta med tänder, men jag är heelt övertygad om detta, det tar ju tid innan dom "tittar fram", det är ju en lååång process för det. Och nu är William jäääätte dålig i magen också, typ diarée. Så snart tittar nog små risgryn fram ;)

När vi kom hem försökte vi få i William kvällsgröten, men han har även börjat neka maten, inte bara vällingen, så NEJ han ville INTE ha mat, gör säkert ont i munnen på lillstackarn! Så han fick lägga sig ändå. Han dricker alltid välling när han är nyvaken iaf, skönt det. Så när han vaknar när han sover så tar han ALLTID välling, hur ont han än har i lillmun!
Medans R nattade William började jag plocka med tvätten, USCH vad mycket tvätt man tvättar nuförtiden! =]

I morgon blir en lugn dag tror jag. Ska försöka bara vara hemma och plocka och städa lite.


Hmm någon skrev att mina länkar inte syntes, och det gör dom inte heller..FÖRST, det tar typ 20 sekunden sen synns dom, någon som vet vad detta beror på?? Skulle vara jätte glad över hjälpen!!
Sen var jag tvungen att publicera en kommentar, bara för att det var SÅÅ snäll mot våran älskade Alba! Tack kära du!!




I morgon tänkte jag även knäppa lite kort på vårat hus/hem och lägga ut.
Tänkte även passa på att fråga,
Vet någon vart man kan köpa snygga men hyffsat billiga gardiner till vardagsrummet?
Vi har endå 3 fönster i vardagsrummet, och är kanske inte sååå kul att slänga ut 1500:- på detta... =]
Snäällla TIPSA!! =]


idag har vi grillat korv och åkt p

MMS

idag har vi grillat korv och åkt pulka! Alba sprang runt runt och var jätte glad:)


Så här ser det ut i soffan bredvid

MMS

Så här ser det ut i soffan bredvid mig just nu. Mys-Robban och Mys-Alba!


så här ser mamma Anna ut idag:)

MMS

så här ser mamma Anna ut idag:)


Pappa-gos!






Mysig prommis!


Idag har vi hela familjen varit ute på långprommis. Svärmor och svärfar kom också hit och följde oss, William han somnade efter 10 minuter, men iofs så sov han inte såå länge så han var vaken stor del av prommisen.
Sen stannade vi och drack varm choklad och bulla och macka! *muums*

Nu har vi varit hemma en stund och duschat och gjort oss fräshare! ; )
Nu planeras en trip ut till Birsta City, måste fylla på sminklådan min *skrattar* Sen är det mysigt att bara promenera runt och kika. Kanske blir en fika också? Humm..!

Sen ikväll ska vi på Kina! Vi skulle egentligen varit det igår, men som sagt hände ju massa tok så vi tar det i dag istället. Och första gången för William! Han har aldrig varit på restaurang! Återstår att se hur det går. Får det med massa leksaker som sagt! =]

Nää...Här får ni lite bilder från dagen!



 

Old friend.



I Miss her.

Berättelsen om oss.

Har fått endel förfrågningar om hur Jag och Robban träffades och allt som hör därtill.
Så jag tänkte faktiskt sätta mig ner och skriva det nu! =]


Det var på våren 2006 som jag träffade R första gången. Jag var då kär i någon helt annan och mitt uppi vårat "drama".
En gammal vän var intresserad av att köpa R´s bil, dom två kände varandra sen tidigare, Och min vän ville provköra den här bilen, och frågade om jag hade lust att följa med, Ja..Varför inte tänkte jag.
Åkte dit, hoppa in i bilen, skaka hand och hejhej! Jag tyckte inte det var mer än så och Jag & Jessica åkte hem och fortsatte våran kväll..
Veckorna gick, och på den tiden var man flitig nightlife.se medlem, och poff så började någon skriva till mig, Det var då R. Vi började samtala, nätterna lång om allt och ingenting, mest om mitt miserabla "förhållande".
Han hjälpte mig på många sätt och vart en otroligt bra vän, även fast vi aldrig sågs. Han stöttade mig massor och hjälpte mig i olika situationer, bla en sitution minns jag, där en gammal vän till mig svikit mig hårt och gjort mig väldigt ledsen, hans ord fick mig på bättre humör helt enkelt.

Det hände väl inget speciellt förrens strax efter midsommar. Vi började prata mer ordentligt då, han skulle ner till några vänner och fira midsommar i Stockholmskärgår och jag skulle..Supa? Hmm.. Ja!
Efter han kom hem frågade han om vi skulle ses. Jag tackade nej gång på gång just pga att jag var "fast" i mitt "förgågna".. Under denna period var det Fotbolls VM. Och en kväll när jag skulle ta mig in till stan för att se en match och dricka bärs så ringde han, frågade vad jag pysslade med och ja sa att jag skulle in till stan,
Det ösregnade ute och jag skulle ta bussen, han erbjöd sig att hämta mig, och jag tackade givetvis JA till det!

Visst, mitt hjärta slag tusen volter när jag såg honom för första gången på evigheter, han är ju vackrast.
MEN jag tillät mig inte känna något mer. Jag hade "Off" knappen på. Efter det kom sms efter sms, samtal efter samtal, och tillslut tänkte jag "Okej..jag testar"
Det bestämdes en dejt!
Och ni som känner R vet vilket OTROLIG fotbollsfantast han är. Så självklart bjöd han hem mig till honom under en match *Suck* ;) Han bjöd på massa gotta. Gott naturgodis,vindruvor, baileys och annat gott! Och första Kyssen kom...MUMS ;) MEN han fick minsann skjutsa hem mig! ; )

Efter det fick jag helt enkelt blodad tand, Jag kunde inte sluta! Han var allt jag drömt om och såå mycket mer.
Vi fortsatte träffas och ganska omgående bestämdes det nog hur detta skulle bli, MEN för alla mina vänner var han "Mr X" Jag ville för en gång skull hålla saker och ting "Tyst". Folk hade en vana att lägga sig i mina förhållanden, alldeles FÖR mycket.

MEN efter ett tag var jag alldeles FÖR kär för att hålla tyst så han fick träda fram ;)
MEN (igen) han hade nyss bestämt sig för att börja jobba nere i Gävle till hösten och SUCK sa jag! Varför ska alltid ALLT krångla? Men på något sätt så funkade det. För tillsammans blev vi minsan och jag har aldrig ångrat detta för en sekund!!





Här är vi nu, SNART 3 år senare. Bor i ett fint och underbart hus som vi kallar för hem.
Vi har gått igenom mycket tillsammans, vackra stunder, tuffa stunder. Allt har stärkt våran kärlek och i dag när jag ser på  honom ser jag den renaste och vackraste vännen jag har.
Vi har en underbar Son tillsammans och fler barn planeras!


Så, Nu vet ni historien om OSS!


Mig & Robert

Hittade denna hos sara:


Vad heter ni?

Anna och Robert

Hur träffades ni?

Genom en gemensam vän


Hur länge har ni varit tillsammans?

Lite mer än 2½ år.

Bor ni ihop?

ja


Har ni barn?

Absolut, Våran underbaraste William, Nr 2 kommer nog snart.. ; )


Har båda körkort?

Nej


Kommer du ihåg er första kyss?

Absolut, kristallkart!

Vem sa "jag älskar dig" först?
Han

Vem är äldst?
Robban

Vilka stjärntecken är ni?

Jag är Lejon, Han är Vattuman

Vem är längst?

Han!!

Vem sjunger bäst?

JAG! HELT klart ;)

Håller ni varandra i handen på stan?

Nej sällan nuförtiden, men förr, JÄMT! Nu har man fullt upp med barnvagn och kassar! =]

Vad har ni gemensamt?

vad har vi INTE gemensamt? Nä men det är väl klart man har mycket gemensamt. Vi lever ett liv tillsammans för det första ;)

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?

Nej

Blev du kär vid första ögonkastet?

Han kanske, Jag var så svårflörtad på den tiden, ville liksom inte ta till mig "kärleken.."

Har ni nån speciell låt!

Klart vi har, men den nämner jag inte här..

Har ni stora framtidsplaner?

Absolut! Men även det nämner jag inte här... :)

Har ni gråtit i varandras armar?

Många gånger!! Både av Lycka och Olycka!

Har ni varit utomlands tillsammans?

Ja! Greklan - zakynthos

Vilket är ert bästa minne?

Självklart när vi "plussade" och när William tittade ut från min mage! =]

Vem lagar bäst mat?

Alltid jag som lagar maten här hemma!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?

Playhouse Disney på tvn, Massa massa lek och bus, sen gröt,bad,sovning för William, då myser ja och R sen går vi och sussar!

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Ja, Oftast!


Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades?

Nej!

Blir du lätt svartsjuk?

Nä inte nuförtiden, förr kunde jag lätt tända till!

Brukar ni bråka?

Nää, det är väl mest "disskusioner" nuförtiden, sällan vi bråkar faktiskt!


William har pratstund!

Här kommer en liten Videosnutt på våran skatt, William! =]


Finaly!

Nu har nya telefonen äntligen kommit och jag är hur nöjd som helst! Har tagit lite bilder med den och kameran är GRYM!
Hänt massa massa tok under dagen, så denna dag blev INTE som vi planerat, men vad gör det?
Nu ska vi äta lite gott sen ska vi busa!




   

   

Rätt vad det är..



Väldigt ofta när jag sätter mig ner i lugn och ro kan jag känna ett sånt otroligt lyckorus fara genom kroppen.
Bara att tänka på William får hela mitt kropp att bli varm.. Så varm som bara ett mammahjärta kan bli.
Han är så söt när han sover, han är så vacker när han ler. Han är perfekt, min William.

Hela världen skulle kunna gå under, bara jag har min William och Robban.
Det spelar ingen roll vad som händer utanför våra väggar, bara jag vet att MIN familj mår bra. Och mår inte dom bra, då mår inte heller jag bra, så enkelt är det. Jag minns absolut inte hur livet var innan William kom till oss, vet inte vad vi gjorde av all dötid, vad la vi ner energi på? Livet innan William känns så otroligt.. meningslöst. Visst, det var inte det, men nu när vi har honom här känns allt annat så otroligt meningslöst. Han är ju vårat allt. Han är vårat LIV.

Jag kan komma på mig själv att sitta och dagdrömma om livet som väntar oss, när William växer upp och jag funderar klurigt på om han kommer vara mörkhårig eller ljus, vad han kommer vara för liten individ, hur han kommer vara som storebror och allt allt annat.

Livet är en lång lång resa som egentligen knappt har börjat, den resan började ordentligt den 28 Juli 2008 och kommer fortsätta tills den dag jag släcker mina ögon för gott.


Sikta mot stjärnorna, William!



Mormor-tid!



Idag är jag och William ute hos min mamma och hälsar på. Hon jobbar 80% just nu och då är hon ju ledig lite mer än vanligt, men det tycker bara vi är bra =]
Så  idag myser vi för fulla muggar och bakar bullar! *Mummms!* William springer omkring i gåstolen och jagar både Alba,Milia och andra katten Fisen! =] Han har såå kul! Pappa kom förbi på Lunchen också för att pussa lite på William.

Robban är som vanligt i Gävle, men kommer hem runt 16, då ska vi få middag här sen åker vi hem och myser!!
I morgon är R hemma och ska plugga lite men vi ska nog hinna med en långprommis också hoppas jag!
Tänkte även gå på Kinarestaurang i morgonkväll och ta med oss William, kan gissa att vi måste ta med oss lite lekisar så han kan hålla sig lite sysselsatt =]

Näää nu ska jag mysa med pruppungen!!
Hoppas ni har en lika skön Torsdag som mig!

I L M L



I Love My Life!

Ikväll hittade jag igen våran gamla mp3 spelare och anslöt den till datorn, massa massa gamla godingar dök upp och har nu spelats under kvällen här hemma. Det är verkligen kärlek för M I G. Alla som känner mig vet vilken musiknörd jag har varit. Robert brukar skratta åt mig, jag kan verkligen alla låtar (okej nästan) spelar liksom ingen roll vad det är för gammal hit eller eländig countrytjaffs liksom.
Och visst jätte många när dom hör en låt accosierar det till en person eller händelse. Men jag minns verkligen allt i minsta detalj när jag hörde en viss låt första gången, eller hur saker och ting luktade när just DEN låten spelades.
Ah ni förstår vad jag menar, babbel babbel babbel =]

Men som sagt så accosierar jag jätte många låtar på denna mp3 till tiden då vi fortfarande bodde i Gävle men hade lille hjärtat William i magen. Minns resorna mellan Gävle-Sundsvall (varje helg) och jag minns att jag för varje vecka åkte hem till Sundsvall att magen växte och jag minns speciellt en gång i bilen.
Det var riktigt mörkt ute, riktigt kallt och snöoväder, då spelade Gavin DeGraw - More Than Anyone.
William hade precis börjat göra sig hörd i magen utav sparkar. Jag satt och blundade, med ena handen på magen och andra handen i en godispåse! NJÖT!

Laleh - Hide Away
Men jag minns också ensamheten jag kände i Gävle när jag hör dom här låtarna i dag. Minns hur långa dagarna var, hur lost jag kände mig i en stad där jag inte kände någon. Jag minns hur jag kunde vandra omkring på gatorna där och verkligen känna hur tårarna brände i mina ögon. USCH..




Ikväll testar vi något nytt här hemma. William har ju sovit på golvet den senaste tiden *skrattar*
Alltså inte PÅ golvet, men på en storstoooor bäddmaddras gosigt bäddad på golvet. Har liksom varit så lätt att krypa ner brevid honom på natten då han vaknat och velat ha mat eller liknande. Men nu sitter vysschan lull tassarna på plats på spjälsängen, Så inatt ska vi inviga den. Han har faktiskt ALDRIG sovit i SIN spälsäng förut.
Första 4 månaderna sov han i våran säng, sen sov han i vagndelen som stor i spälsängen *skrattar* =]
HOPPAS denna natt blir lugn. Inte bara VI som blir trött av att han sover dåligt, Han blir jätte lätt grinig och fort trött då han vaknat..Lillahjärtat vårat!

Nu hör jag hur han somnat där uppe! *LYCKAT* =]



Idag var Carro, Vince och Levis här. Toppen Skoj!! Dom var sötare i verkligheten, men det visste jag ju redan iofs.
Det är såå roligt att se hur William reagerar på andra barn! BARA positivt!! Så Skoj!! Detta får vi göra om!! =]




Gooood mooooorgon Onsdaaaaag!



Uppe relativt tidigt i morse och jag var nog mer död än levande, som tur va blev William trött fort och bestämde sig för att sussa en stund till, hans mamma likaså! =]
Nu har jag piggnat på mig och ska srax ta en dusch.

Har inte så mycket att skriva den här tiden på morgonen, men i Dag kommer Carro & hennes tvillingar!
Det ska bli mycket roligt. Få se vad William tycker om krypande barn, kanske han fattar galloppen själv och slutar åla sig baklänges?? ; )



Ha en fin Onsdag allihopa!

Utmanad av Frida

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.



Finns väl inte alltför mycket att säga om denna bild.
William i magen, i April så tydligen var detta i 6:e månaden.

Jag UTMANAR, Dom som känner för det!

Tänder på G?



Jag misstänker att Williams gaddar är påväg.. Men eftersom det är första tänderna så vet jag helt enkelt inte.
Han bajsar ovanligt mycket och ofta. Han är väldigt lättretlig men inte på dåligt humör. Han är näst intill omöjlig att söva på kvällarna och dom sista nätterna har han sovit jätte oroligt. + att han har slutat med välling på morgon och kväll och börjar nu även trillskas med den på natten? Kanske gör det ont i tandköttet? Jag vet faktiskt inte, han tillåter inte att jag kikar i munnen heller. Denna Babydjungel av olika saker =]

Idag har vi haft en lugn dag, eftersom William krånglat heeeeela natten så jobbade R bara kortdag i dag. När han kom hem tog vi en lång prommis till Skönsberg till BVC och vägde vår lilla kille. Kanske fel ordval för liten är han inte längre. Han väger nu 8160 gram. Sånna gånger inser man att han verkligen håller på bli stor min älskling.

Efter det åkte vi till Babyproffsen för att köpa lite saker. Bla saker så vi kunnat barnsäkra hemmet. Den lille rackarungen älskar nämligen att dra ut alla lådar och köksluckar och rätt vad det är så klämmer han sig, men nu kan han inte det längre ; )  också har vi säkrat alla eluttag m.m. Så nu kan miljoner ungar krypa runt här utan att skada sig ; )
Sen köpte vi lite mer "dreggel lappar" dom är verkligen toppen, så slipper alla kläder bli dyblöt av all saliv.

Min telefon kom INTE i dag. Blev lite besviken men vad ska man göra? =] Den kommer säkert i morgon.
I morgon är det även dags för lite Babysång. Herregud, känns som vi var där i går? veckorna går för fort.



Idag när vi hade varit på babyproffsen började R och jag prata om "nästa barn.." Båda vi längtar så otroligt efter en liten till och längtar tills den dagen kommer. Det är något speciellt med att få barn och få känna den kärleken. Vi har ju alltid sagt att vi vill ha barn väääldigt tätt.

Mamma, pappa barn och barn =]



Nää nu måste jag hjälpa R med William tror jag..låter som han vägrar sova.. :(

HJÄLP??

Mitt hjärta, Mitt allt på denna jord.



Min familj, Ni är ska BARA ha det bästa. Alltid och förevigt!
Ni värmer mitt hjärta så varmt..!!

Fortare än fortast knackade Söndagen på dörren. Hur hinner ni andra med er? =] Jag gör det INTE.
Idag har vi inte gjort något speciellt. Haft en "hemmadag". Vilket innebär städa,plocka och mysa.
R har skottat HELA dagen typ. Hur mycket snö har det inte kommit senaste dygnet? Det är ju skandal!
Och vart är plogbilarna?? *Host*
Har även veckohandlat, så nu kan vi äta ännu en vecka ;) Har även köpt en ny salva till William. Han är så torr på hakan och under, säkerligen för att han dregglar såå mycket och denna kyla gör ju inte saken bättre, men vill INTE att det ska utvecklas till eksem, så nu ska jag smörja massa.

Just nu ligger mina 2hjärtan här på golvet nedanför mig på mystäcket och leker och pussas. Det är ren ochs kär lycka att se på dom från avstånd. Dom är verkligen underbara..usch vad jag älskar dom!! =]

Ny vecka i morgon, Vad har vi för planer då?
I morgon tänkte jag försöka ta mig iväg för att väga William, han har ju blivit såå stor! =]
Och tisdag är det Babysång för hela slanten. Sen har jag inge mer riktigt inplanerat, Ska försöka styra upp en träff med Carro och hennes twinboys! =]

Åh i morgon kommer min nya telefon, och jag måste beställa glasögonen!


Nu spelas Winnerbäck på Spotify och jag ska pussa på min familj! =)
Hoppas ni har en mys Söndagskväll!!

Äntligen.



Nu har jag äntligen laddat över lite bilder från telefonen till datorn,
Enjoy!



William ute på promenad.


William leker lite alldeles själv.


William och mamma myser i soffan och ser på lite barntv.


Pappa lär sonen dricka ur glas, rekommenderas INTE ;)


Visst är han en riktig charmör? =]


Far och son. Mina vackraste och dyrbaraste!!


Tror ni han kommer börja lira boll? JA, om pappa får bestämma ;)


En liten glaskit!!



Också mina glasögon dådå...
 
Jag var först inne på att välja ett par mörka, lite mer markanta. Men kom fram till att jag hellre tar dessa som är lite mer diskreta då jag redan har så pass markanta ögonbryn m.m.




SÅÅ nu har ni lite att titta på tills min nya telefon kommer =]

Lördag igen.



Kvällen igår var jätte mysig, trots en trött R brevid mig i soffan så lyckades vi ta oss igenom filmen.
Första filmen vi såg var Mirrors, Och den var lite kuslig. Jag trodde den skulle vara värre men ibland rös man till!
Sen gick vi faktiskt och la oss och skulle se sista filmen i sängen, behöver jag nämna att robban somnade efter 10 minuter? ; ) Men jag såg klart filmen Felon som var riktigt bra enligt mig, den berörde.

Idag är jag utvilad. William sov från 20:00-03:00 sen åt han efter det tog Robban över.
men William sov ända till 06:30. Duktig kille. Han börjar ju som sagt bli såå stor. Han har liksom blivit "En liten människa" och inte bara ett spädis. Det är så otroligt roligt att se honom när han springer omkring här hemma i sin gåstol och försöker få tag i gardinerna, och allt annat som han inte får ta. Samma sak när det gäller maten, han har ju börjat fatta att han kan "bita ihop" och neka maten, jag blir så full i skratt när han gör detta. För det verkligen lyser bus i hans ögon.  Då sitter han och biter ihop samtidigt som han ler och vet att han gör fel ; )

Ska sätta mig och skriva nåndag om alla hans framsteg samt vikt och andra saker.


Nu ska mammaAnna hoppa in i duschen och göra mig klar för lite kalas!
Efter det åker vi nog ut till min Pappa och umgås lite med honom medans mamma jobbar. Kanske får vi lite gomiddag där också! =]hihi!


Vad ska NI göra denna lördag?? =]


Ha en UNDERBAR Lördag mina vänner! =]

Så var min dag!



Denna dag har varit mycket skön. Massa massa bus och lek på förmiddagen, nästan alldeles för mycket för när jag tittade på klockan var den 13:30! Och jag som skulle åka ner på stan? Hahaha, Slutade med att R fick komma hem och hämta oss, för jag skulle inte hinna ner till 14:30 då jag hade tid för synundersökning. Men eftersom min älskade Robban är totalt Bäst så var inte de något problem.
Synundersökningen gick väl sådär, mittt högeröga funkar inte alls som det ska så jag ser tydligen bara med vänster öga, kroppen funkar tydligen så, har man synfel på ena ögat tar det andra ögat automatiskt över, inte undra på att jag haft huvudvärk så länge då?! *Skrattar* Så nu har jag 4 par glasögon här hemma som jag känner mig för vilket par jag ska välja, men jag har nog redan bestämt mig. Ett par jätte jätte fina. Bild kanske kommer om någon skulle vilja.

Sen gick vi runt lite på stan hela familjen. Köpte en liten present till Theo såklart, som vi ska till i morgon, fick minsan gömma den för vi träffade på Frida o Theo på stan. Köpte även ett par jeans tights, mycket fin och billiga.
Efter det gick vi på videoteket och hyrde hela 3 stycken filmer. Så nu vet ni vad vi har för planer för kvällen!
Ska strax ge William sin nattgröt och natta honom, sen ska vi slå ner våra rumpor i soffan för att slå igång första filmen, till en stor påse gotta! =]


Så var min dag! Hoppas eran var minst lika bra! =]

Snarstuckna människor



Det finns verkligen inget tråkigare än människor som bara kan klaga sig igenom livet på alla möjliga sätt.
Nu finns det en människa som Älskar att slänga in tråkiga kommentarer i min blogg, och visst får hon det. Men jag förstår inte vitsen? Denna person påstår sig veta exakt hur bortskämd jag är. Skulle bara vara rolig och hon kunde träda fram och berätta vem hon är och hur hon kan veta detta? Denna person är densamma som kallade oss "bloggmammor" för dumma och var tvungen att kritisera mitt val att operera mig. samt var tvungen att slänga in mängder av elaka kommentarer när jag efter förlossningen var deprimerad över att jag rasade sååå i vikt..

Snälla lilla människa, gör som oss andra vettiga människor, skaffa dig ett liv, bry dig mindre i andras och GLÄDJ DIG åt andras lycka istället för att fortsätta som du är, Härdanefter kommer dina kommentarer tas bort på en gång. För i min blogg ska människor stå upp för sin åsikt.

Så ni vet, Skriver ni någon anonym kommentar i fortsättningen så tas den bort, vare sig den är snäll eller elak! =)


Ha nu en UNDERBAR Fredag ni andra! =]

liten liten bebis..



Är det någon annan mamma mer än mig så helt plötligt kan få sån otroligt lust och känsla efter att skaffa en till liten bebis? Okej, Jag är varken dum eller naiv, självklart ska William blir liiite större innan vi sätter igång bebisverkstan MEN känslan kvarstår, finns nog ingen så underbart som att få ligga och snusa bebisdoft. Känslan av att träffa sin bebis för första gången är MAGISK. Kommer aldrig kunna beskriva den känslan ordagrant för det går helt enkelt inte.

Jag längtar såå tills den dag min lille William ska bli storebror.
Jag längtar såå tills den dag då jag blir 2barns mamma.

Förut trodde jag inte det om mig, att jag var en familjemamma-människa.
Men det är just vad jag är, älskar mitt liv som mamma och allt som här därtill!
Det är ju faktiskt helt underbart!!





okej där kom ett litet bröst med, men vad gör det. Det var ju min älskade Williams matfabrik LÄNGE =]

Kvällning!



Äääntligen kväll. Är trött i ben och fötter efter en lång lång prommis förut, så nu är jag nyduschad och myser i morgonrock framför tvn! Ikväll blir det bara mys i soffan framför Criminal Minds på kanal 5 klockan 21:00.
Sen blir det sängen för våran del.

I morgon ska jag på synundersökning. Som jag dragit på det alltså.. Måste ha problem med synen med tanke på min huvudvärk och hur jag sitter och "kisar" framför tvn. Illa Anna!! Men som sagt återstår att se i morgon. Ska även på stan och leta efter en liten present. Sen är det inte mycket mer planerat. Nån smarrig middag ska jag försöka slå ihop också.
Undra bara vad? Jag har blivit nykär i Kyckling, av alla dess slag. Mumsi!

I helgen har vi inte heller planerat så mycket, det enda som är bestämt är väl på Lördag då vi ska på Theo´s 1års kalas! =] Hoppas på en lugn och mysig helg.

Näää hurrni, Nu säger jag tack för i dag! =]
Hörs o störs i morgon igen!


New Phone Again.



Ja, som rubriken lyder. Jag är inte direkt missnöjd med min samsung MEN det uppfyller inte min krav när det gäller foto.
Så därför beställde jag en ny idag, eller rättare sagt Robban gjorde det. Han tycker mycket om min samsung och tar gärna över den då den bara är 1½ månad gammal, nästan ny med andra ord.
Och jag får hem en underbar skönhet om ett par dagar.

From this to that.




Den nya är alltså en Sony Ericsson C905. I Already Love You ;o)

Så nu mina vänner kan ni snart räkna med bilder i mängder! Jag vill ju kunna dela med mig av min vardag och att ni ska kunna se ordentligt hur William utvecklas,hur vi har det här hemma, förändringar med mig och allt möjligt =]



Stolt mamma!



Nu är William hemma och livet kan fortsätta som vanligt ;)
Men jag måste få säga att jag är så stolt över William, han är, precis som alla säger, så lätt att ha att göra med.
Det är liksom aldrig några problem. Mamma hade sövt honom igårkväll runt 20:00 och han somnade på en gång.
Sen vaknade han runt 00 och ville ha lite välling,somnade om på en gång och började röra sig lite runt 05 men fortsatte sova till 06:30! Kan man vara mer nöjd?? Inge skrik eller gnäll! Han är fantastisk! Och det känns så skönt att det går så bra, att veta att man kan lämna bort honom nångång utan problem.

Jag tror att barn mår bra av att sova borta, testa nytt och umgås med mormor/farmor mfl. Jag tror att barn som bara är hemma med mamma o pappa och som aldrig får lära sig att vara med andra får det svårare längre fram med t ex inskolning på dagis m.m Givetvis är allt inidivuellt! Och det finns nog egentligen inget rätt eller fel.
Detta funkar jätte bra för oss och det glädjer mig verkligen!

William har ju börjat vägra välling på kvällar och mornar, men äter fortfarande en flaska på natten. Så nu har vi börjat införa gröt på morgon och Nattgröt på kvällen. Och det verkar funka väldigt bra! MEN jag hade hoppats på välling lite längre, så vi ska fortfarande testa lite då och då och se om han tar det, barn är ju som dom är, ibland kan dom helt enkelt få för sig massa hyss ;o)




Läste att ni vill veta och se lite mer om hur vi bor i vårat hus, och det ska jag absolut bli bättre på, ska knäppa lite kort och berätta lite mer, bla om nya renoveringprojekt som vi siktar in oss på lite smått.
Sen ska ni även få höra "berättelsen om oss" =] Mig och R dvs!

Jätte kul att ni skriver, MER SÅNT =]





Ps Ni vet väl att ni är BÄST! Ds



hihi!

Utvilad mama o papa!



Kan börja med att säga att vi hade verkligen en TOPPEN kväll igår. Allt var perfekt!
Maten var hur god som helst! Stekt potatis Oxfilé Cesar och banana-split till efterrätt! *Mummmaaaa!!*
Efter det tog vi brumbrumBilen till Bion. Köpte Stor popcorn, Liten bacon, Stor dricka och en "mugg" Bilar!
Vi hade bokat biljett för Wallander - Hämnden. Och den kan jag verkligen rekomendera!
Det var bra tempo i filmen och väldigt spännande! Helt klart bäst på länge!

Sen for vi hem, Myste i soffan. Robban ville se dom sista 15 minutrarna av Juventus - Napoli (?) mmm Fotbollsfreaket mitt. Men som den snälla flickvän jag är så fick han naturligtvis det. Jag hade planer för att ta med datorn till sängen, och slå på det senaste avsnittet av OTH, och det fick JAG! =] Ska jag vara ärlig så ha rjag fått R att bli helt fast i serien också, men schyyy...Säg inte att jag sagt något ; )

Vaknade i dag klockan 10 och kände oss riktigt utvilade och saknaden efter Vårat lilla hjärta är enorm!!
Så nu ska vi strax fara och hämta hem honom ;) hihi!!


Tack älskade R för en helt otroligt rolig och härlig kväll!! Den kändes precis som det kändes för 2 år sedan!
Jag älskar dig mycket mer än mest!!! =]

Ni läsare!



Läsar antalet har ökat otroligt senaste veckan, från ca 300 läsare till snart 2000!
Skulle därför vara jätte kul om ni skrev om det är något speciellt ni vill veta eller läsa om, eller om ni bara gillar det vardagliga! Alltid roligt med önskemål! =]

Feel free to write! =]

Utmanad

av http://www.annasara.net/

Regler:
1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Länka sju personer i slutet av ditt inlägg som du vill ska anta utmaningen.
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Sju sanningar om mig:

1,
Jag är absolut ingen morgonmänniska, något jag märkte den dag jag fick barn.
2, I detta hus är det jag som är "handy-man"
3, Jag biter på naglarna *illa*
4, Jag är fruktansvärt oekonomisk, behöver jag säga att det är R som sköter om våra pengar? ; )
5, Jag älskar att vara ensam. Att ta på mig fula mjukiskläder och rocka loss till någon gammal 80-tals hitt!
6, Jag kan INTE ljuga. Spelar ingen roll, jag har helt enkelt INGET poker face. Vilket R tycker är bra! *suck* ; )
7, Jag har städmani. Jag städar alldeles för mycket och för ofta. Jag klarar inte av att se massa kläder och saker runtomkring mig. Jag har lärt mig att bortse från alla leksaker, men annars måste jag dammsuga iaf varje dag och plocka undan ALLT innan jag kan sitta net och ta det lugnt.


Jag utmanar
Frida www.bsomibaby.blogg.se 
Tina www.tnilsson.blogg.se 
jenny www.jennylindstrom.blogg.se 
Carro www.carr0n.blogg.se 
Annelie www.annelajzan.blogg.se 
Frida A www.fridelixen.blogg.se
Angen www.angenf.blogg.se

William är K Ä R!



Glömde skriva det förut, men plötsligt hände det som jag trodde skulle vänta ett tag.
William blev kär i Matilda! Ord behövs ej, Bild beskriver ALLT! =]



Han försökte även "impa" på henne med sin "bil" =]


Babysång + prommisar!




Dagen började 06:05. Då valde William att slå upp sina underbara tvåblå!
Vi gick ner och myste lite till barntv i bakgrunden, det tar ca 2 minuter sen är det full fart i den lilla kroppen alltså. Han har såå mycket energi i kroppen så hälften vore nog! =] Han har börjat med något nytt, något som får både mig och R att vika oss dubbel av skratt. Han skriker rätt ut, tar satts med gåstolen och springer allt vad han kan, rätt in väggen *skrattar*
Vi tog det ganska lugn på förmiddagen, Jag gjorde i ordning det vi skulle äta till middag (För jag skulle INTE hinna göra den senare) medans William sprang omkring i köket i sin gåstol och öppnade alla lådor han kunde och slängde ur allt innehåll (Ja visst är han duktig, öppnar lådor och allt) efter det var det dags för lite tvätt och sen en powernap för William.

12 tog vi en prommis och mötte Tina & Tea för idag stod babysång på schemat. Alltid lika roligt, och i dag var det ännu fler mammor och bebisar! Underbart! Det märks på William att han uppskattar det. Han är verkligen JÄTTE lycklig när vi är där! =] Skrattar och ler för fulla muggar =]
Sen vart det prommis hem.

Dog i soffan en stund, GUD VILKEN TASKIG KONDIS!!


ikväll har det busats och mysts och tvättats ännu mer!
I morgon ska jag mysa ÄNNU mer med William för sen kommer hans mormor och kidnappar honom!
Han ska ju sova hos dom i morgon för att jag o R ska ta oss lite tid för oss själva och en ordentlig sovmorgon med LYXfrukost! =]


UNDERBART!

Nu har Robban varit och köpt Semla åt mig. Han är fööör Bäst!
Hejdååå! =]

Då & Nu






William ca 2 månader
 
jag älskar att mysa i pyjamas:)
William ca 6 månder

En liten tanke kanske?



Jag satt här i min lugnan ro och flippra runt på boken (facebooken) bland vänner och bekanta. Kikade in på en gammal tjejvän, och jag blev faktiskt lite ställd. Egentligen borde jag inte bli det av den här personen, för hon har faktiskt fått mig riktigt fundersam alltför många gånger..
Och jag måste få säga det, Antingen är hon så otroligt falsk att hon glömmer allt skitsnack som flyger ur hennes lilla mun eller så måste hon må väääldigt väääldigt dåligt och inte vet vart hon själv står någonstans på denna jord.

Detta må hända vara småsaker, men att höra hennes prata illa om andra människor och hur dom har sårat henne och hur hennes "så kallade" vänner haft dåligt inflytande på henne, och sen i andra sekund så älskar hon dom högre än högst och umgås nonstop. Vad säger hon då om MIG? Det är DET jag hakar upp mig på. Efter allt illa hon sagt om folk TILL MIG, vad säger hon då inte OM MIG till andra?

Jag blir faktiskt chokad även fast jag inte borde.
Men NU efter många vändor har jag äntligen insett vilken otroligt falsk och osäker människa detta är.


Nu tänker vissa säkerligen, med all rätt "Har du inget viktigare att tänka på"
Men detta bekymrar faktiskt MIG. Jag har lagt ner mååånga mååånga timmar på att försöka hjälpa denna tjej och då är det inte roligt att tänka så här...





Bara en liten tanke liksom..

Mums för magen!



Vitlökskyckling, Mumsfillibabba!

1 1/2 kg kycklingdelar
1  hel vitlök
2  burkar hela tomater
1  knippa persilja
salt och malen vitpeppar
olivolja



Gör så här

1. Skala vitlöken och skiva klyftorna, hacka persiljan fint och skär tomaterna grovt, spara spadet. Sätt en gryta på ganska stark värme med olja så att den täcker bottnen, låt den bli riktigt het, lägg i kycklingbitarna och bryn dem väl runt om. Lägg dem åt sidan.

2. Sänk värmen och häll i lite ny olja. Lägg i vitlöken och fräs den lätt. OBS! Den får absolut inte brynas. Tillsätt tomaterna med sitt spad, persiljan, 1 tsk salt och peppar och låt småkoka i 5 minuter.

3. Lägg i kycklingen och låt alltsammans sjuda under lock i 30 minuter, plocka sedan upp kycklingen och håll den varm under folie. Låt tomatröran koka utan lock tills den tjocknar en aning, häll den sedan över kycklingen




Smaklig måltid mina vänner! =]

Ljuvliga liv!



Hur kan något såå litet vara såå underbart?
William är för mig, hela mitt liv. Kan inte tänka mig ett liv utan honom!
Han har varit lite dålig i magen nu på morgonen och största rädslan är naturligtvis magsjuka, MEN det har han inte. Han är jätte pigg i övrigt och leker som aldrig förr! tror helt enkelt att det beror på för mycket mat i går och massa välling i natt, det resulterade i 4 stora bajsblöjor nu på morgonen!
Han fick i sig en youghurt trots att an var jätte trött nyss och nu sover han som en stock!
Jag tänkte passa på att njuta av kaffet och lite morgon tv. Sen blir det storstädning av huset och långprommis i kylan! *Mys*

R jobbar till 14:00 i dag då han ska på synundersökning sen kommer han hem till oss. Då ska vi mysa massa!
Jag tänkte även laga god och smarrig vitlökskyckling till middag! Mums!
Ni kanske får recept senare om det är någon som vill ha dvs.

kanske lite bilder också!


Hoppas ni får en MYSIG Måndag!!


bjuder på en nyfödd William

Lääängtar..



På Onsdag ska våran lilla Skruttunge sova hos sin mormor o morfar, för då ska minsan MammaAnna o PappaRobban gå ut och äta smarrig middag BARA vi två och sen gå på en mysig bio där vi kan sitta tillsammans i mörkret och Bara vara vi två!

Detta ska verkligen bli  jätte roligt. Vi har varit utan William några ggr men inte för att göra något sånt här.
Och just sån här behövs i ett förhållande. Lite egentid, till BARA oss =]



Old picture! =]


Soliga Söndag!



Idag har pappa R och William + Alba varit ute på lång lång prommis. Dom var ute över 1½ timme, Mysigt!
Mamma Anna låg hemma i sängen och myste läääääänge. Gud så underbart! *fniss*

Sen kl 14:00 åkte vi hem till Robbans mormor o morfar, Otto fyllde 77 år idag! Och ni som känner Robban vet ju att han har fruktansvärt stor släkt! Och Alla var där minsann! William njöt av all uppmärksamhet, som vanligt! =]

Sen vart det storhandling på Coop inför kommande vecka. William äter ju såå mycket nu så det gäller att handla massa burkar med mat så det finns hemma. En stor favorit är lasagne och couscous (Eller hur stavas det?) och tomatsalsa.

I veckan har vi planerat in Babysång på Tisdag, Bad på Onsdag sen tänkte vi även besöka BVC för lite vägning, har dock ingen tid men man kan alltid åka dit och väga själv. Jag gissar på att William har gått över 8kilos gränsen nu! =]

Vad har jag mer att berätta då...Hmms.. Över 1000 besökare nu, inte illa pinkat.
Snart kommer det komma lite reklam och lite annat roligt på min blogg så håll ögonen öppna! =]



Nu hoppas jag ni får en mysig Söndagkväll, det ska vi ha. Med massa mys och BUS!! =]